Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.177
- 2.026
- 1.813
Yeni sezonda alamadık. :S
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 sezon önce almıstım
nostalji: Digitürk Play | Sayfa 4 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
ben de sınavdan dolayı alıyorum
kahveye gidip izleyemem
ben sadece gsarayımızın maçlarını istiyorum o mümkün mü öle bi paket
2 yıl önce vardı ama az ucuza geliyor , amaç hepsini içereni aldırmakdı . Önceden almak byük avantaj sezon başlayınca sıkıntı oluyor
Standart kalite almayı düşünenler hiç almasınlar derim. TV ye bağlayıp izlemeye kalkınca görüntü çamur gibi geliyor göze. Tek farkı işte donmaması. Yüksek kalite alırsanız da televizyon görüntüsü gibi olmasa da kaliteli bir görüntüyle izlersiniz ama 400 lira nakit de verilmez. 2 yıl kullandım. Bu yıl almayı düşünmüyorum. Aylık 42 liraya dekoderiyle birlikte şampiyonlar paketi bağlatma amacındayım. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'un maçları olacak sadece ki yeter de artar bile.
NOT : Görüntü yaklaşık 1 dakika geç geliyor. Özellikle derbilerde, eğer çevrenizde cafe vesaire bir yer varsa, daha siz paslaşmaları izlerken "goooooollllll !!!" bağırtılarını duyabilir ve "kim attı la ? biz mi onlar mı ? :S" ikilemini yaşayabilirsiniz.
Önceden alanlar mı görebiliyor? Ayrıca, bu 1200 yüksek kalite mi oluyordu öncekindeki?
Kaliteli falan değil, çamur gibi görüntü.
Yüksek kalite olan kaç kbps oluyor?