Digiturk Play

Kampanya yapmışlar son gün 17 temmuz budamı tesadüf :)

Aziz yıldırımın aymye 17 temmuzdan önce karar vermesini istemesi vs.

Heyecanla bekliyoruz 17 temmuzu

ALMAYIN!

Ben Almanyada yasiyorum, gecen sene canak aldim + Digitürk Avrupa mis gibi LigTV 1,2,3 HD + her kanal var. EN iysi Canak almak ... Digitürk Play falan CÖP:

ben de sınavdan dolayı alıyorum

kahveye gidip izleyemem

Rahat ol herşeye vakit kalıyor yada ben çalışmadım aşırı ondan oldu normal hayatıma devam ettim sadece boş vaktimde ders çalıştım . Vücut yıprandı boşluk kalmadı :D
uploadfromtaptalk1387918583376-jpg.9304

(konuya bukadar alakasız olabilirdi )

ben sadece gsarayımızın maçlarını istiyorum o mümkün mü öle bi paket

Geçen sene işin çakallığına kaçıp görüntü kalitesini düşürmeselerdi bu senede alırdım ama çamur gibi görüntüye kalkıpta 300-350 hayatta vermem. Bir de kaliteli görüntü isteyince ücret 400'ü geçiyor o yüzden hiç bulaşmayın.

Standart kalite almayı düşünenler hiç almasınlar derim. TV ye bağlayıp izlemeye kalkınca görüntü çamur gibi geliyor göze. Tek farkı işte donmaması. Yüksek kalite alırsanız da televizyon görüntüsü gibi olmasa da kaliteli bir görüntüyle izlersiniz ama 400 lira nakit de verilmez. 2 yıl kullandım. Bu yıl almayı düşünmüyorum. Aylık 425liraya dekoderiyle birlikte şampiyonlar paketi bağlatma amacındayım. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'un maçları olacak sadece ki yeter de artar bile.

NOT : Görüntü yaklaşık 1 dakika geç geliyor. Özellikle derbilerde, eğer çevrenizde cafe vesaire bir yer varsa, daha siz paslaşmaları izlerken "goooooollllll !!!" bağırtılarını duyabilir ve "kim attı la ? biz mi onlar mı ? :S" ikilemini yaşayabilirsiniz.

Standart kalite almayı düşünenler hiç almasınlar derim. TV ye bağlayıp izlemeye kalkınca görüntü çamur gibi geliyor göze. Tek farkı işte donmaması. Yüksek kalite alırsanız da televizyon görüntüsü gibi olmasa da kaliteli bir görüntüyle izlersiniz ama 400 lira nakit de verilmez. 2 yıl kullandım. Bu yıl almayı düşünmüyorum. Aylık 42 liraya dekoderiyle birlikte şampiyonlar paketi bağlatma amacındayım. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'un maçları olacak sadece ki yeter de artar bile.

NOT : Görüntü yaklaşık 1 dakika geç geliyor. Özellikle derbilerde, eğer çevrenizde cafe vesaire bir yer varsa, daha siz paslaşmaları izlerken "goooooollllll !!!" bağırtılarını duyabilir ve "kim attı la ? biz mi onlar mı ? :S" ikilemini yaşayabilirsiniz.

9 taksit zaten de 1200 kbps dediği hangi kalite oluyor?

9 taksit evet ama onu kartından çekiyor zaten bir seferde. Sen sadece bankaya 9 ayda ödüyorsun. Karttan o parayı bir seferde çektikten sonra pek bir anlamı yok.

1200 kbps, bu standart kalite, yüksek kalite ayrımına gidilmeden önceki sabit kaliteydi. Ama 1200 kbps izleyeceksin anlamına gelmiyor bu. Çünkü 1200 KBPS YE "VARAN" KALİTE olarak sunuluyor. Yani sen bağlantı hızına göre 600 kbps bile izleyebilirsin. Garantisi yok.

Düşük kalitede olani çok berbat heleki HDMI ile tvye bagliyorsaniz almayin

Geri
Üst Alt