Divan Kurulu 12/09/2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha 4 ay önce bunlar seçmedi mi bu yönetimi.
Bu ne agresiflik bırakın insanları işlerini yapsınlar.

Sezon sonu tartar ölçer biçer ve tartışırsınız.
Galatasaray'da kongre, davet, pilav günü bitmez.

Gscimbom Mobile

mesele ada arkadaşlar,evimiz Florya satılırken kimsenin sesi çıkmadı

Bizim kongre üyeleri niye böyle yav.

@Uğur Güzel
Nerdesin?
Gelde aydınlat bizi

@Sinan Bilgin pek ayrıntı ver(e)miyor.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Mustafa cengiz Dursub yarsuvat ın tehdit ettiği maddeyi 2014 te Duygun Yarsuvatın da aldığını ve Dursun Özbek in de imzasının olduğunu söyledi. Anlaşılan Duygun yarsuvat boş yapıyor

Sinan bey bugun hayal kirikligi
saskin ordek yavrusu gibi konuya bakiyoruz
kendisi iste ordovrleri gotururken bize trip atmakla yetiniyor.

Mustafa Cengiz'i yemeye çalışıyorlar çünkü,tanıdık ilişkisi ile kulübe giren vasıfsız elemanlar yavaş yavaş çıkarılıyor

Mustafa Cengiz'in bu mert yapısını seviyorum,çat çat çat yüzlerine vuruyor,forvet konusu hariç çok iyi başkanlık yürütüyor

pilav fiyatlari ucmus

divanda tepki var gordugum uzere

yazıklar olsun,Florya'ya yıkık dökük dediniz,Kemerburgaz'da dev tesis olacak dediniz Dursun'u hayvan gibi alkışladınız...belki de kulüp tesissiz kalacak....Dursun ihraç edilsin

Ulan şimdiye kadar her başkan istedi bu yetkiyi sanki ilk defa Mustafa Cengiz istiyormuş gibi bu ne agresiflik ?

Dursun Galatasaray 'ın tüm malını mülkünü satarken niye kimsenin sesi çıkmıyordu ?

Mustafa Cengiz: "Dursun Özbek'e olan borcumuzu Abdurrahim Bey ile üstümüze almaya çalışacağız."

Mustafa Cengiz: "Kemerburgaz tesislerimiz çok pahalı olacak bunu söyleyeyim şimdiden. Devletimize şimdiden söylüyorum, lütfen ekstra bir maliyet çıkarmasınlar. Bunu diliyorum. Biz ödeyeceğiz çünkü."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt