Divan Kurulu 12/09/2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 sene bize dayanırsanız dedi,sonra biz de size dedi her şey karşılıklı dedi :D reyiz masaya vuruyor

Mustafa Cengiz: "Kemerburgaz'da realiteyi anlatayım. Muhtar muhtar geziyoruz, her devlet dairesine gidiyoruz. Ben işime gitmiyorum, çocuğum bakıyor. 24 saatim burası için."

fena kaziklandik

gerizekalilara anlatilmasi gerektigi gibi anlatiyor Baskan. Bu adami artik RAHAT BIRAKIN calissin

Bu dedelerin hepsi saldırıyor zamanın özbekçileri Bu dönemde arkasında durmalıyız Açık açık bir operasyon var gibi gözüküyor

dedezadelerin saldırma nedeni soyguncuların kulupten tepiklenmesi falan mı?

Mustafa Cengiz: "Arkadaşlar burada proje yok. Burada daha önce alınmış yetkilerin tekrarı var. Biz bu yetkiyi aldıktan sonra sizleri tekrar toparlayıp projelerimizi sunacağız."

Mustafa Cengiz: "Şimdi 'daha projesi bile yok' diye yazarlar!"

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adadan yılda gelecek gelir çerez parası olacaksa başka çözümler düşünmek gerek.

Yav bu adam resmen 1 3/4 ayakla cukurda oraya cikip ne slow motionde konusuyor.

CANLI - Duygun Yarsuvat: "Kanun böyle emrediyor deniliyor. Hep aynı bahane, öyle bir şey yok. Bana kanun maddesini göstersinler. Aldığımız arazinin üzerinde ahır varmış, gecekondu varmış diyorlar. Olsun, yıktıracaksınız ve yapacaksınız."

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam belki almışımdır dedi yetkiyi ama ben bilmiyorum dedi hay allahım ya kapatıyorum ben

Yarsuvat: "Bunun dışında benim bir şeyim yok. Belki almışızdır ama almadığımızı düşünüyorum."

latest

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt