- 30 Ağustos 2009
- 30.234
- 20.202
- 2.593
Ulan adam cümlenin sonuna gelene kadar başını unutuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konuyu saptırıyor,kudurdu,niyeti ortaya çıkınca burdan vurmaya çalışıyorDuygun Yarsuvat: "Ben transfer de yapmadım! Ben adamları getirip, 'yanlış hesaplamışız' diyerek geri göndermedim adamları!"
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray Divan Üyesi "88 yaşındayım buraya 14.30'da geldim hala gidemedim. Konuşturmuyorsunuz. Biz birçok şey biliyoruz. Size kısa bir anımı anlatacağım, sene 1982..."
Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu: "Sizi kırmak istemiyoruz ama lütfen bizi bağışlayın."Her divan en az bir kisi çıkıp hikaye anlatiyor ya bayıliyorum yav.Galatasaray Divan Üyesi "88 yaşındayım buraya 14.30'da gledim hala gidemedim. Konuşturmuyorsunuz. Biz birçok şey biliyoruz. Size kısa bir anımı anlatacağım, sene 1982..."
Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu: "Sizi kırmak istemiyoruz ama lütfen bizi bağışlayın."
As, Sn Genel Kurul üyemiz ortam nasıl salondaslmlar genel kurul cok iyi
Galatasaray Divan Üyesi "88 yaşındayım buraya 14.30'da geldim hala gidemedim. Konuşturmuyorsunuz. Biz birçok şey biliyoruz. Size kısa bir anımı anlatacağım, sene 1982..."
Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu: "Sizi kırmak istemiyoruz ama lütfen bizi bağışlayın."