Divan Kurulu 12/09/2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan adam cümlenin sonuna gelene kadar başını unutuyorum.

alkislayan pek olmadi äasidjasöudajshdasökjdhkj

Duygun Yarsuvat: "Ben tekrar söylüyorum. Duygun Yarsuvat başkanlığında, ben Mecidiyeköy haricinde bir yetki aldığımı hatırlamıyorum. Zaten almam."

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray Divan Üyesi "88 yaşındayım buraya 14.30'da geldim hala gidemedim. Konuşturmuyorsunuz. Biz birçok şey biliyoruz. Size kısa bir anımı anlatacağım, sene 1982..."

Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu: "Sizi kırmak istemiyoruz ama lütfen bizi bağışlayın."

Uzun yaşamanın sırrı GS genel kurulu üyeliği galiba

mehmet demirkolun selçuk inan türk futbol tarihini değiştirmiştir tespitinden sonra yaptğı en önemli tespit bu divan üyeleri için yapmış olduğu tespittir.

Galatasaray Divan Üyesi "88 yaşındayım buraya 14.30'da gledim hala gidemedim. Konuşturmuyorsunuz. Biz birçok şey biliyoruz. Size kısa bir anımı anlatacağım, sene 1982..."

Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu: "Sizi kırmak istemiyoruz ama lütfen bizi bağışlayın."

Her divan en az bir kisi çıkıp hikaye anlatiyor ya bayıliyorum yav.
Dedem de böyle, aksama kadar adamlar ne kadar yalnızlik çekiyorsa 3-5 kişi görünce birşeyler anlatma istekleri geliyor

Galatasaray Divan Üyesi "88 yaşındayım buraya 14.30'da geldim hala gidemedim. Konuşturmuyorsunuz. Biz birçok şey biliyoruz. Size kısa bir anımı anlatacağım, sene 1982..."

Bu dinozor da "bilmediğiniz şeyler var" geyiğinin vücut bulmuş hali sanırım.

Genel kurul üyelerinin hepsi sıkıntılı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mevcut iktidar gibi yönetilmeye başladık, sonumuz hüsran olacak sat sat nereye kadar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt