Divan Toplantısı l Adaylar Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Divan Toplantısı l Adaylar Kürsüye Gelerek Açıklamalarda Bulundu

forumda herkesin kafasında Ünal Aysal hakkında soru işareti vaar

beni kıllandırdınız :D

benim kafamda soru israeti yok.asil soru isareti helvaci ve kiran

forumda herkesin kafasında Ünal Aysal hakkında soru işareti vaar

beni kıllandırdınız :D

adnan öztürk onun altında çalışıp başkan yardımcısı olması bile benim için bi vizyondur .

helvacı kesinlikle politikaya atılmalı :)

Mehmet Helvacı değilmiydi Adnan Polat ın arkasından iş çeviren şimdi gelip Başkanlığa aday oluyor.Allah korusun bide seçilirse yandık.

benim kafamda soru israeti yok.asil soru isareti helvaci ve kiran

katiliyorum serkan renkdas baskan 95% aysal bunu bugün salon da gördük mesela bizim icin tek cikis yolu ünal aysal az ama öz konustu bu bile cok seyi gösteriyor bize acik ve net avrupa diyor zaten bizim icin lig bir arac bizim esas ligimiz sampiyonlar ligi saygilar.

bugün birnevi secim oldu... Kirani 10-15 kisi alkisladi...

Helvaciyi bir kisim...

Ünal Aysali herkez

Bütün adaylari dikkatle dinledim simdi. Mehmet Helvaci olayi baya abartmis, transa gecmis :) Bu kadar konusmasinin tek sebebi, kaybedecegini bilmesidir, Galatasaray´da en azindan 2. güclü Baskan adayi olarak ilerisi icin bir yer edinmektir. Turgay Kiran hakkinda birsey söylemek istemiyorum. Takiliyor iste :) Ünal Aysal kendinden emin, ayagi yere basan, söz verirken dengeli ve dikkatli. 13 dakika konusmasina ragmen Helvaci´dan daha cok alkis almasi, secimin gidisatini da belli etmistir. Futbol akli, ruhu, hirsi, iddiasi da Fatih Terim´dir.

Cok iddiali sekilde söylemeliyim ki, Ünal Aysal secimi acik ara farkla kazanacaktir. 10 Mayis´ta düzenleyecegi kokteyl cok akilli bir hamledir. Üyelerle bire bir görüsme firsatini secimden kisa bir süre evvel yakalayacaktir. Yönetim kurulu da bu kokteyl de gerekli temaslari saglayacaktir. Ünal Aysal hayirli olsun

Ünal Aysal,cuma günü lig radyoda Mehmet Ayan'ın da konuğu olacak.Orada daha net açıklamalar duyabiliriz.

Lig radyoya bağlanabiliyorsunz..Üstelik mesajlarınızıda okuyorlar.BAM'ı falan soralım derim..Fırsat varken:)

Helvacı,

diğer amatör branşlarda da özellikle tesisleşme konusu öncelikli olmak üzere çalışmaları olacağını söylerken, golf, tenis ve satranç branşlarını da kuracaklarını bildirdi.

İyi olurdu aslında ama hemen olmaz bu dediği

daha önemli konular var .

Helvacı ve Turgay Kıran konusunda benim kafamda soru değil ünlem işareti var.

Ünal Aysal,cuma günü lig radyoda Mehmet Ayan'ın da konuğu olacak.Orada daha net açıklamalar duyabiliriz.

Lig radyoya bağlanabiliyorsunz..Üstelik mesajlarınızıda okuyorlar.BAM'ı falan soralım derim..Fırsat varken:)

Telefon bağlantısı da yapılabiliyor.Yani birebir konuşma olanağımız var.:)

Cevap: Divan Toplantısı l Adaylar Açıklamalarda Bulundu

Başkan tüm klüpten sorumlu futbol takımından değil sadece

BAM sorusu yakışık almaz sorulmamalı

veya vereceği cevap belli "O konuyu teknik heyet halleder"

Artik klup uyelerinin futbola yeterince , taraftarin da futbol disi seylere egilmesi vakti gelmistir. "Ben ondan bundan anlamam takima bakarim" donemi gecmistir. Her taraftarin ,eger sozu dinlensin istiyorsa karinca kararinca klubun icinde bulundugu maddi ve idari konular hakkinda kendisini bilgilendirmesi gerekiyor. Gecti artik "onu alin bunu alin sampiyon olun ben ona bakarim" demeler. Ayrica su unutulmamalidir ki su kadar senede su kadar sampiyonluk gibi seyler proje ve hedef olarak konulmamali. Cunku bu arenada tek degilsin. Rakiplerin var ,arti sen onlardan fazla olsan ,iyi olsan bile futbol gibi bir sporda basari garanti edilemez.

Helvacının merak edilen futbol aklını acıklıyorum:Favori yılmaz vural,plase ziya doğan.

Fatih Terim diyince neden çoğu kişi. tamam artık servet ve hakan baltadan kurtulamayız gibi laflar çıkarıyor. zamanında oynamayan adamları şutlamadımı takımdan. tabi o takıma takım denilirse :)

Başkan tüm klüpten sorumlu futbol takımından değil sadece

BAM sorusu yakışık almaz sorulmamalı

veya vereceği cevap belli "O konuyu teknik heyet halleder"

Aynen böyle olur.Aksini düşünüp de böyle bir soruya açık bir cevap vereceğini sananlara hayret ediyorum.

Daha sandiklarin yarisi acilmadan Aysal garantiler.

Geri
Üst Alt