Metehan Turan
Cezalı
- 18 Ekim 2014
- 1.761
- 0
- 286
Sacma sapan konusma, dunya tarihinde cok onemli konular var dunya sadece osmanlidan ibaret degildi.
Dunya osmanlidan ibaret diyenbkim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sacma sapan konusma, dunya tarihinde cok onemli konular var dunya sadece osmanlidan ibaret degildi.
Osmanlıyı yok saymak güldürdü baya. Tarihe çok meraklıyımdır osmanlı zihniyetini sevmem ek olarak. Osmanlı'yı öğretmedilerse git araştır sen ne olduğunu görürsün zaten.
Dunya osmanlidan ibaret diyenbkim?
Valla yukarda "turk tarihi olmasaydi dunya tarihi olmazdi yazan oldu" bak istersen.
Onu diyen bir yabanci tarihci adini hatirlamiyorum. Ayrica turkler anadolu,afrika,avrupa,balkanlar,hindistanda farkli farkli devlet ve imparatorlukbkurmus tek kavimdir.
Adam bana uff snne be slk dedi ya la
Bilmiyorum dikkat ettiniz mi ne zaman tartışma başlasa şunlar mutlaka oluyor.
1- Tarih bilmeyen adamlar tarih tartışmaya başlıyor
2- Konu mutlaka bir kereye 1 geziye geliyor
3- MÖ den girip MS'den çıkılıyor
4- Konuyla alakası olsun olmasın hükümet mutlaka savunuluyor/yeriliyor
5- Din ile mutlaka dalga geçilme teşebbüsünde bulunuluyor
6- Ve son olarak olmazsa olmaz olarak mini bir kurtlar vadisi repliklerini aratmayan komplo teorileri konuşuluyor.
Beni benimsemeyen halk da ağlamasın o zaman çözümü sunuyorumSeçimle devrim olsaydı zaten yapardık, burjuva devleti devrimcilerin iktidar olup rejim değiştirmesine göz yumar mı sanıyorsun? Bak geçen sene bir ayaklanma çıktı, devrime gidecek diye sivillere nasıl şiddet uyguladılar. Gördüğün gibi devlet de masum değil sivilleri katledebiliyor.
Yok yav yabanci tarihci falan degil, forumdan bir uye yazdi 1-2 sayfa once.
Ben dedim.Yok yav yabanci tarihci falan degil, forumdan bir uye yazdi 1-2 sayfa once.
Sen cevap ver niye masum müslümanları katletsin? Nazi ordusuna katıldıkları için olabilir mş bu masumlar? Burjuva devletinde zengin olabilirsin bu mesele değil ancak adalet olmaz çünkü bir tarafta zenginler (burjuvazi) diğer tarafta fakirler veya orta sınıf (işçiler) yani sınıf ayrımı vardır. Bizim meselemiz adalet, zenginlik değil.
Ben dedim.
Ve bu doğru tarihin çok büyük bir bölümüne Türkler damgasını vurmuş.
Fransa da burayı 100 sene önce emperyal çıkarları için feth etmeye geldiklerinde amaçlarına ulaşamamışlar.
Ondan anlatmazlar sana Türk tarihi
Sen cevap ver niye masum müslümanları katletsin? Nazi ordusuna katıldıkları için olabilir mi bu masumlar? Burjuva devletinde zengin olabilirsin bu mesele değil ancak adalet olmaz çünkü bir tarafta zenginler (burjuvazi) diğer tarafta fakirler veya orta sınıf (işçiler) yani sınıf ayrımı vardır. Bizim meselemiz adalet, zenginlik değil.
Tarih otoriteleri dediğin de burjuva tarihçileriABD liderleri sevgi kelebeği, ABD de demokrasinin beşiği zaten. Saydın mı 40 milyonu? Say lan.
Emperyalizmin sözcülüğünü yapıyorsun çapın belliBak bakalım o sözde tarihçiler, burjuva ideologları hiçbir ABD liderine diktatör falan diyor mu
Ben de sizin cehaletinizi iyi bilirim, ezberletilen neyse onu söylersiniz. İlk defa mı duydum sanıyorsun Stalin 40 milyon insan öldürdü saçmalığını. Hepiniz burjuvazinin sözcülüğünü yapıyorsunuz, tek tornadan çıkmış kara propaganda sözleri. Az da değil anasını satayım 40 milyon
![]()
ya hoca delirdin mi sen yaErsun Yanal Amedspor'da
Trendyol 1. Lig’de mücadele verecek olan Amedspor'un teknik direktörü Ersun Yanal oldu
Ekli dosyayı görüntüle 247118