Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Yeni Adı Amedspor!

:D Osmanlıyı yok saymak güldürdü baya. Tarihe çok meraklıyımdır osmanlı zihniyetini sevmem ek olarak. Osmanlı'yı öğretmedilerse git araştır sen ne olduğunu görürsün zaten.

Evet fransizlar osmanli tarihine pek onem vermiyor. Pek arastiracak zamanimda yok :)

Adam bana uff snne be slk dedi ya la :D

Bilmiyorum dikkat ettiniz mi ne zaman tartışma başlasa şunlar mutlaka oluyor.

1- Tarih bilmeyen adamlar tarih tartışmaya başlıyor
2- Konu mutlaka bir kereye 1 geziye geliyor
3- MÖ den girip MS'den çıkılıyor
4- Konuyla alakası olsun olmasın hükümet mutlaka savunuluyor/yeriliyor
5- Din ile mutlaka dalga geçilme teşebbüsünde bulunuluyor
6- Ve son olarak olmazsa olmaz olarak mini bir kurtlar vadisi repliklerini aratmayan komplo teorileri konuşuluyor.

7-illuminati ve kapanış

Beni benimsemeyen halk da ağlamasın o zaman çözümü sunuyorum :) Seçimle devrim olsaydı zaten yapardık, burjuva devleti devrimcilerin iktidar olup rejim değiştirmesine göz yumar mı sanıyorsun? Bak geçen sene bir ayaklanma çıktı, devrime gidecek diye sivillere nasıl şiddet uyguladılar. Gördüğün gibi devlet de masum değil sivilleri katledebiliyor.

Stalin niye masum muslumaari katletti? Ayrica isvec gibi bir burjuva olacaksak opte basina koy herkesi abd gibi gorme.

Yok yav yabanci tarihci falan degil, forumdan bir uye yazdi 1-2 sayfa once.
Ben dedim.
Ve bu doğru tarihin çok büyük bir bölümüne Türkler damgasını vurmuş.
Fransa da burayı 100 sene önce emperyal çıkarları için feth etmeye geldiklerinde amaçlarına ulaşamamışlar.
Ondan anlatmazlar sana Türk tarihi

Sen cevap ver niye masum müslümanları katletsin? Nazi ordusuna katıldıkları için olabilir mş bu masumlar? Burjuva devletinde zengin olabilirsin bu mesele değil ancak adalet olmaz çünkü bir tarafta zenginler (burjuvazi) diğer tarafta fakirler veya orta sınıf (işçiler) yani sınıf ayrımı vardır. Bizim meselemiz adalet, zenginlik değil.

Ok.

Ben dedim.
Ve bu doğru tarihin çok büyük bir bölümüne Türkler damgasını vurmuş.
Fransa da burayı 100 sene önce emperyal çıkarları için feth etmeye geldiklerinde amaçlarına ulaşamamışlar.
Ondan anlatmazlar sana Türk tarihi

Daha cok onemli konulari vardir o yuzden anlatmazlar :)

Valla eğri oturalım doğruyu konuşalım, büyük bir tarihimiz var ve dünya'ya çeşitli şekilde pek çok etkimiz var lakin bundan 2 küsür bin sene önce ki roma imparatorluğunun (Latin) etkileri günümüz de hayatın her alanın da hissediliyor çünkü insanlığa kazandırdıkları çok önemli şeyler var(hukuk,tıp,sanat,mimari vs vs) biz tarihte hep önemli bir oyuncu olmayı başardık lakin kalıcı pek bir şey bırakamadık. O yüzden yabancıların tarihimize pek önem atfetmemesine şaşırmamak lazım, bugünümüzü şekillendiren en önemli olay fransız devrimi olmasına rağmen biz okullarımız da yeteri kadar detaylı anlatıyormuyuz bu olayı? Hayır, birde bu açıdan bakmak lazım.

Son düzenleme:
Sen cevap ver niye masum müslümanları katletsin? Nazi ordusuna katıldıkları için olabilir mi bu masumlar? Burjuva devletinde zengin olabilirsin bu mesele değil ancak adalet olmaz çünkü bir tarafta zenginler (burjuvazi) diğer tarafta fakirler veya orta sınıf (işçiler) yani sınıf ayrımı vardır. Bizim meselemiz adalet, zenginlik değil.

40 milyondan fazla insan için doğrudan ölüm emri verip uygulatmış, birçok topluluğa karşı hunharca soykırım yaptığı tescilli, ciddi tarih otoritelerinin ''Dünya tarihinin gördüğü en büyük insanlık düşmanı'' diye tanımladığı bir psikopatı hemencecik ne güzel de akladın!...Aklı başında Marksistlerin çoktan dışladığı Stalin e bile laf edilmesini hazmedemiyor oluşun, konudaki mantıktan uzak ve ilkel zihniyet ürünü mesajlarını gayet güzel izah ediyor...

Tarih otoriteleri dediğin de burjuva tarihçileri :) ABD liderleri sevgi kelebeği, ABD de demokrasinin beşiği zaten. Saydın mı 40 milyonu? Say lan.

Senin gibilerin senden fersah fersah daha çaplı olanlarıyla çok tartıştım bu mevzuları, yaklaşım tarzlarınızı ve iflah olmaz sabit fikirlerinizi iyi bilirim...Forumu bu tür konuları tartışmak için uygun bir ortam olarak görmediğimden siyaset başlıklarına pek yazmamayı tercih ediyorum...

Sorduğun soru ve hitap tarzının, senden beklenecek ilkellikte olduğunu da belirteyim, lan.

ya her mesajinda burjuva,emperyalizim diye yazmaktan bikmadin mi?ilk mesajinda güzel duran bu sasali sözler artik sIkmaya basladi murat kardes...

☆$☆

Emperyalizmin sözcülüğünü yapıyorsun çapın belli :) Bak bakalım o sözde tarihçiler, burjuva ideologları hiçbir ABD liderine diktatör falan diyor mu :) Ben de sizin cehaletinizi iyi bilirim, ezberletilen neyse onu söylersiniz. İlk defa mı duydum sanıyorsun Stalin 40 milyon insan öldürdü saçmalığını. Hepiniz burjuvazinin sözcülüğünü yapıyorsunuz, tek tornadan çıkmış kara propaganda sözleri. Az da değil anasını satayım 40 milyon :)

Bağlandığın ideolojinin karşısında olduğunu düşündüğün herkes ve her düşünceye 'Emperyalist' yaftasını yakıştırmak, paranoyak bir kolaycılık anlayışının ürünüdür ki ''Paranoid Şizofren'' Stalin' in insanlık dışı mezalimini hala savunabilmek, ancak böyle baştan sakat anlayıştaki insanlara mahsus olabilir...ABD nin savunuculuğunu yapmak bir tarafa, hep nefret duymuşumdur; bunu sana ispat etmek gibi bir zorunluluğum olmadığı gibi, senin inandığın dogmaları birebir mutlak gerçeklik olarak kabullenmediğim müddetçe seni ikna etmemin mümkün olamayacağı da apaçık ortadadır...

Yakın zamanda yaşanan Kırım sorunuyla gündeme gelen, Tatarlara yaşatılan insanlık dramını, halen hayatta olan canlı tanıklarının ifadelerine de dayanarak gözler önüne seren çok sayıda kitabı piyasada bulabilirsin...Bunlardan birkaçını okumanı tavsiye ederim; Stalin' in kadın, çocuk, yaşlı demeden işlediği insanlık suçlarını -Hayali bir senaryo olduğunu peşin kabulle bile olsa- okuyup ondan sonra savun istersen...

Tabi ''Amaç uğruna her yol mübahtır'' düsturundan hareket edilince, Devrim adına ve Devlet eliyle yapılan her türlü vahşet de mazur görülür, birilerinin 'Emperyalist' diye tanımladığı Devlet adına asayişi sağlamakla görevli bir insanın pazarda eşinin yanında kalleşçe öldürülmesi de...

Senin zihniyetindeki ''Devrimci'' lerle, IŞİD gibi oluşumlara destek verenler arasında, Siyah-Beyaz (Bizden olanlar-Düşmanlar) bakış açısı ve inandığı Dogma uğruna kural tanımazlık bakımından hiçbir fark görmüyorum...

Ersun Yanal Amedspor'da

Trendyol 1. Lig’de mücadele verecek olan Amedspor'un teknik direktörü Ersun Yanal oldu

1717758296294.png

Geri
Üst Alt