Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Yeni Adı Amedspor!

Sana biri dese turklerin tarihi yok cevabin ne olur ? Size okulda osmanlidan baska birsey ogretmedilermi yav ? !!!
Biri diyecek su milletin tarihi yok sende birsey demeyeceksin ha ?
Türklerin tarihi yoksa dünya tarihi yok demektir r'das

Sadece Osmanlı değil diğerlerini de biliyoruz merak etme.

Sana biri dese turklerin tarihi yok cevabin ne olur ? Size okulda osmanlidan baska birsey ogretmedilermi yav ? !!!

Hunlar,avarlar,karahanlilar,gokturkler vs hepsini az da olsa ogretildi osmanlida yogunlasmalari yakin tarihimiz olmasiyla kaynakli.

Amedspordan Hunlar hakkinda konusmaya basladiniz.

Kilit + herkese (ben hariç) IP Ban

Tarihte çok büyük etkimiz olduğu ortada aksini iddia edemezsin.

Aksini falan inkar etmiyorum ancak turkler olmasaydi dunya tarihi olmazdi falan demen guldurdu. Sayet ben Fransa'da buyuyup okulda tarih derslerinin hic birinde osmanliyi ogretmediler bizlere.
Sadece bir tarih ogrettiler ; 1453 o kadar.

tarıhı eserlerımızı camılerımızı kutadgu bılıg orhun anıtlarını gösterırım.kurulmuş olan Türk devletlerını acaar harıtadan gösterırım.dıyelım ki kabul etmıyor okulları yakmam yada molotof atmam.beledıye otobusunde serap eser adlı kızı yakmam.uyuşturucu tarlalarım olmaz.elektrık parasını tahsıl etmeye gelen tedas bınasını yakmam.eşiyle pazarda alış verış yapan askerı srtından vurmam.hakkarını sıvıl 3 tane askerı vurmam.senın yaptıgın çogu seyın hıç bırını yapmam.sen istanbulun en guzel yerınde boğaz manzaralı yemek yıyebılırsın bu ulkede.ama ben şırnakta hakkarıde bırak yemek yemegı çay ıçemem.

Devlet, sınıflı toplumların ürünüdür ve bir sınıfın başka bir sınıfa baskı aracıdır. Günümüzdeki kapitalist devletler de burjuva devletidir ve işçi sınıfına karşı bir baskı aracıdır. Yani devlet, tek bir kalıptadır farklı hükümetlerin olması onun burjuva niteliğini değiştirmez. Bu yüzdendir ki devlet kendisine isyan eden herkesi terörist ilan eder. Bu sebeple senin devletin de suçludur masum falan değil.

Devleti sen yonet ozaman ugruna hayatini feda edecegin halkin gonlunude al degiatir ozaman makul kadereimizi te allahim.

tarıhı eserlerımızı camılerımızı kutadgu bılıg orhun anıtlarını gösterırım.kurulmuş olan Türk devletlerını acaar harıtadan gösterırım.dıyelım ki kabul etmıyor okulları yakmam yada molotof atmam.beledıye otobusunde serap eser adlı kızı yakmam.uyuşturucu tarlalarım olmaz.elektrık parasını tahsıl etmeye gelen tedas bınasını yakmam.eşiyle pazarda alış verış yapan askerı srtından vurmam.hakkarını sıvıl 3 tane askerı vurmam.senın yaptıgın çogu seyın hıç bırını yapmam.sen istanbulun en guzel yerınde boğaz manzaralı yemek yıyebılırsın bu ulkede.ama ben şırnakta hakkarıde bırak yemek yemegı çay ıçemem.

Bu saydiklarinin hepsini bende yapmiyorum merak etme ;).

Baştan sonra doğru gidiyordu reis ama işaretlediğim kısımda ülkemizin tam bağımsız yönetilememesi yüzünden burada oluyor orayı ingiliz çıkarlarına göre yönettikleri için orada olmaması normal.

pkk ışid gibi örgütleri ABD,EU ülkeleri ve Israel destekli olduğu çok bariz.
Kendi ülkelerinde tabi olmaz.
Böyle birşey olursa onlar direk tehdidi ortadan kaldırır ama burada kral oluyorlar teröristler.

Biz Amerika olarak neden güçlüyüz biliyor musunuz?
"Bizler Amerika olarak içimizdeki vatan hainlerini çabuk öldürürüz,Dünya'nın bir çok ülkesindeki vatan hainlerini kahraman yaparız, ülkelerinde önemli yerlere getiririz."
Henry Kissinger
ABD Eski Dışişleri Bakanı

Iskoc bireyleri kastettim though, yoksa her devlet kendi ulkesinin cikarini savunuyor elbed. Lakin orta-dogu uzerine yapilan 100 yillik planlar var, bu yuzden bu bolgede yasayan halklarin kendini bilinclendirmekten baska caresi yok, ne tartisilsa manasiz zira "guc sahipleri" {wif their agendas) bolge uzerinde aktiw.

Demem tabi niye diyim. Dedemin dassaklarindan dusen adamin dassagindan dusmek benim elimde mi.

Hiçbir devrimci devlet ağzıyla terörist falan demez. Terörist devletin kendine karşı olanlar için kullandığı bir kavramdır. Sen devrimci diye CHP'lileri falan gördün sanırım. 1938 Dersim Katliamını biliyor musun? Suçu hep Kürtlere atıyorsun, biraz da devletin yaktığı, bombaladığı, işkence ettiği Kürtlere ve devrimcilere bak.

He he seyh said halkin butunlugunu dusunen markist bir devrimciydi he he

adama bak ya uganda kabilerinin tarihinide bilmemiiz gerektigini savunacak nerdeyse.

Adam bana uff snne be slk dedi ya la :D

Bilmiyorum dikkat ettiniz mi ne zaman tartışma başlasa şunlar mutlaka oluyor.

1- Tarih bilmeyen adamlar tarih tartışmaya başlıyor
2- Konu mutlaka bir kere geziye geliyor
3- MÖ den girip MS'den çıkılıyor
4- Konuyla alakası olsun olmasın hükümet mutlaka savunuluyor/yeriliyor
5- Din ile mutlaka dalga geçilme teşebbüsünde bulunuluyor
6- Ve son olarak olmazsa olmaz olarak mini bir kurtlar vadisi repliklerini aratmayan komplo teorileri konuşuluyor.

Son düzenleme:
Aksini falan inkar etmiyorum ancak turkler olmasaydi dunya tarihi olmazdi falan demen guldurdu. Sayet ben Fransa'da buyuyup okulda tarih derslerinin hic birinde osmanliyi ogretmediler bizlere.

:D Osmanlıyı yok saymak güldürdü baya. Tarihe çok meraklıyımdır osmanlı zihniyetini sevmem ek olarak. Osmanlı'yı öğretmedilerse git araştır sen ne olduğunu görürsün zaten.

Gel devrim yapalım beraber yönetelim, o zaman ne halklar birbirine düşer ne de burjuva düzeninde sömürülürüz.

seni benimsemeyen bir halki zorla yonetemezsin. Artik partimi kuracaksin meclisemi gireceksin beni alakadar etmez ama silah ve molotofla bir devrim istemiyorum.

100 sene önce istediklerini alamadılar ya Fransızlar buradan yedi düvele haddini bildirdi bu millet ondan öğretmemişlerdir :k19:

Geri
Üst Alt