Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Yeni Adı Amedspor!

Sen savaşı oyun mu sanıyorsun? Eskiden savaşlar kılıçla yapılıyordu, insanlar birbirini doğruyorlardı. Şimdi teknoloji gelişti her şeyi daha net görüyorsunuz ve şaşırıyorsunuz. O zamanlar savaş dönemleriydi de ne demek? Savaşın dönemi mi varmış, şimdi Ortadoğu'daki savaşlar neyin savaşı peki? 2. dünya savaşı, 1. dünya savaşı? Demek ki şimdi Kürtler de bir savaşın içerisindeler.
O zamanlarda bütün ülkeler sınırlarını genişletmek zengin kaynaklara ulaşmak için birbirleriyle savaşıyordu.
Şimdi ise münferit olaylar dışında çoğu ülke en azından pratikte diğer ülkelerin sınırlarına karşı saygılı.
İsrail BOP politikası olmasa orta doğuda şuan ki savaşlarda olmaz zaten.

Ben hala Türküm, ancak devrimci bir Türküm. Doğruyu bilir doğruyu söylerim. Yazıda ben Kürdüm diye bir şey geçiyor mu?

hayir dogrulari soylemiyorsun sirf kurt harekati sol maskesi takmis oldugundan onlari tarafini tutuyorsun taraf tutuyorsun yani. Cunku kurt harekatinin sayisiz hatasini elestirdigin yok.

He sen devleti kurdun savaşlar bitti artık hakkımız kaynadı :)

Dedigim gibi; farkli durumlar, farkli zamanlar.

Sizin hakkiniz olmadan, mahsum insanlari öldürerek size ait olmayan ülkeyi istemenin hakkiniz yok.

Biraz tarihten anliyorsan, bu devirde PKK'in yaptigi sey teröristlik demek oldugunu bilmeniz gerekiyor.

Çok farkli örnekler kullanarak terörist organizasyonun yaptigi çirkin şeyleri savunmak yanliştir.

Ulan ne konu olmuş be 22 sayfa gitmiş.
Diyarbakirdaki insanlar bu kadar konusmamıstir.Helal olsun bizim foruma.

Son düzenleme:
Ben hala Türküm, ancak devrimci bir Türküm. Doğruyu bilir doğruyu söylerim. Yazıda ben Kürdüm diye bir şey geçiyor mu?
sen mi devrımcısın.:))sen devrimden degıl terorızmden bahsedıyorsun.senın kadar bılgısız devrımcı görmedım.devrımcı adam abd nın kucagındaki pkk ve pyd yı destekler mı.devrımcıler bu sevdadan uyandı.sen hala uyu..

Farklı kültürlere saygı başka bir konu, bu ve bunun gibi hareketlerin niyeti açık ve net. İnsanları aptal yerine koyup meşru zemine oturtmaya çalışmak gülünç.

Dedigim gibi; farkli durumlar, farkli zamanlar.

Sizin hakkiniz olmadan, mahsum insanlari öldürerek size ait olmayan ülkeyi istemenin hakkiniz yok.

Biraz tarihten anliyorsan, bu devirde PKK'in yaptigi sey teröristlik demek oldugunu bilmeniz gerekiyor.

Çok farkli örnekler kullanarak terörist organizasyonun yaptigi çirkin şeyleri savunmak yanliştir.
Kurban Eti dağıtan 3 genç Kobani olaylarında böyle öldürüldü - YouTube

Bunu bir kürde karşı yapan örgütü savunuyor.
Bunların kürt olduğundan geçtim insanlıkla uzaktan yakından alakası yok bunların.

Yasin Börü ve diğerlerine bu yaptıklarının hesabını nasıl verecek bunlar?
Savaşların kötü birşey olduğunu anlatmaya çalışıyor bir mesaj da diğer mesaj da ise pkk'yı övmeye çalışıyor çözemedim bu arkadası ben :D

Adam neyi savunduğunun bile farkında değil 5 sayfadır cevap yetiştiriyorsunuz bi de omg. Forum beyin cacıklaması yaşıyor bu takım yüzünden.

Derin bir Kürt analizi yapmıyoruz şu anda, yaparsak onları da söyleriz. Topluca Kürt düşmanlığı yaptığınız için ben de onların haklı oldukları yönleri söylüyorum.
Kimse kürtlere yönelik toplu olarak birşey söylemiyor.
Pkk'lı olanları istemiyoruz bu ülke de bu kadar kardeşim başka bişey yok yani.

Kürt arkadaşlarım ve akrabalarım da var ama hiç biri bunların zihniyetinde değil ve ben onları çok seviyorum.
pkk'lılar on binlerce çocuğu yetim bırakacak bir sürü anneyi her gün ağlatacak sonra da biz bunları çiçek uzatarak mı karşılık verelim nedir senin derdin?

Sorun şu ki, sen devletini masum melek zannediyorsun. Ancak devletin emperyalist piyonu, ordusu NATO'ya bağlı katliamcı bir burjuva devletidir. Dolayısıyla PKK kötüyse, o da kötüdür. Ancak sen devletini ve kendini melek zannedip onlara terörist diyorsun bir de kalkmış devrimciliğime laf ediyorsun :)

Haha nato kimi destekliyor suan senin devrimci diye sandigin bir olusumu. Sanki biz cok memnunuz natoya bagli kalmamizdan cok memnunuz abdye soz geciremekten!! devleti tek bir kaliba sokmanda mantiksiz devlet dedigin sey canli bir varlik.degil tuzel kisliktir.

Kimse kürlere yönelik toplu olarak birşey söylemiyor.
Pkk'lı olanları istemiyoruz bu ülke de bu kadar kardeşim başka bişey yok yani.

Kürt arkadaşlarım ve akrabalarım da var ama hiç biri bunların zihniyetinde değil ve ben onları çok seviyorum.
pkk'lılar on binlerce çocuğu yetim bırakacak bir sürü anneyi her gün ağlatacak sonra da biz bunları çiçek uzatarak mı karşılık verelim nedir senin derdin?

Var olmazmi, sabahtan beri yaziliyor... Yok bilmem kurt tarihi yokmus falan :)

365 gün 24 saat tartissaniz gene herkes kendine göre haklı olacak hiç bir sonuç çıkmayacak keşke sizin gibi bu ülkeyi düşünen insanlar olsa boşunuza yormayin kendinizi.

Reis haklısında dünya böyle bir yer değil malesef.
Hasta ruhlu adamlar yönetiyor dünyayı normal bir dünyada değiliz malesef bu kadar hümanistlik ters etki yapıyor dünyada :D

Humanist bir arguman one surmedim m8, lakin nefretten nefret doguyor. Insanevladi hayad yahut mentality hakkinda hicbirseyi farkinda degil. Bu baglamda sadece toplumlar bilinclenirse bahsettigin hasta-ruhlu elemanlarin manevra kabiliyetleri de kisitlanmis olur, innit so? Nihaytinde toplumun bilinc duzeyi bir Tayyeab'in 50% almasi ile paralel.

Dolayisiyla Turk-Kurt olayi katiksiz bullshittir, zira tum olaylar POLITIK, & devletler/buyuk gucler kaynakli. Yani Kurtlere yahud bilmemkime dusmanlik falan besleyerek bu olaylar cozulecek degil, evvela ulke olarak ekonomini ve toplumun bilinc seviyesini en azindan bati normlarina yukselt. Bilincli/uyku halinde olmayan toplum haliyle kendini daha iyi yonetir, ulkenin de tatminkar bir dis politikasi olur. Boyle olaylarin ornegin bir UK'de alevlenmesi mumkun mu? Not a chance in hell.

Humanist bir arguman one surmedim m8, lakin nefretten nefret doguyor. Insanevladi hayad yahut mentality hakkinda hicbirseyi farkinda degil. Bu baglamda sadece toplumlar bilinclenirse bahsettigin hasta-ruhlu elemanlarin manevra kabiliyetleri de kisitlanmis olur, innit so? Nihaytinde toplumun bilinci bir Tayyeab'in 50% almasi ile paralel.

Dolayisiyla Turk-Kurt olayi katiksiz bullshittir, zira tum olaylar POLITIK, & devletler/buyuk gucler kaynakli. Yani Kurtlere yahud bilmemkime dusmanlik falan besleyerek bu olaylar cozulecek degil, evvela ulke olarak ekonomini ve toplumun bilinc seviyesini en azindan bati normlarina yukselt. Bilincli/uyku halinde olmayan toplum haliyle kendini daha iyi yonetir, ulkenin de tatminkar bir dis politikasi olur. Boyle olaylarin ornegin bir UK'de alevlenmesi mumkun mu? Not a chance in hell.
Baştan sonra doğru gidiyordu reis ama işaretlediğim kısımda ülkemizin tam bağımsız yönetilememesi yüzünden burada oluyor orayı ingiliz çıkarlarına göre yönettikleri için orada olmaması normal.

pkk ışid gibi örgütleri ABD,EU ülkeleri ve Israel destekli olduğu çok bariz.
Kendi ülkelerinde tabi olmaz.
Böyle birşey olursa onlar direk tehdidi ortadan kaldırır ama burada kral oluyorlar teröristler.

Biz Amerika olarak neden güçlüyüz biliyor musunuz?
"Bizler Amerika olarak içimizdeki vatan hainlerini çabuk öldürürüz,Dünya'nın bir çok ülkesindeki vatan hainlerini kahraman yaparız, ülkelerinde önemli yerlere getiririz."
Henry Kissinger
ABD Eski Dışişleri Bakanı

Son düzenleme:
Sorun şu ki, sen devletini masum melek zannediyorsun. Ancak devletin emperyalist piyonu, ordusu NATO'ya bağlı katliamcı bir burjuva devletidir. Dolayısıyla PKK kötüyse, o da kötüdür. Ancak sen devletini ve kendini melek zannedip onlara terörist diyorsun bir de kalkmış anlıyormuş gibi devrimciliğime laf ediyorsun :)
devrımcılk maskesı ıle teerörızmı ovuyorsun.Turk devrımcılerın pkk ıle arasına kalın çizgı cektıgını arastırıp görmesem sana ınanıcam.onlarda savasıyorlar dyorsun da pazar yerınde askerı arkadan vurmak mı savas okulları yakmak sıvıl asker gençlerı öldurmek mı savas.sen Türk devrımcısı olarak bu savasıyorlar dedgın grubun uyuşturucu ticaretını cnayetlerını harac yagma olaylarını da desteklıyorsun demek kı.çıkart artık yuzundekı devrımcı maskesını

Geri
Üst Alt