Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un Yeni Adı Amedspor!

1999 İmralı'da Albay Hasan Atilla Uğur'a teslim olan PKK lideri APO Devlet'ten görev istiyor - YouTube

apo taşeron olduğunu itiraf ediyor.
Mahkemede de söylemişti.
Kullanıldım dedi youtube da videoları var.
Apo'da tayyip gibi bop projesinin bir hizmetkarı
pkk'lı kürtler kendi sonlarını getirecek bir projeye hizmet ediyorlar farkında bile değiller.

Merak ediyom bir kurdistan kuruldu diyelim sınır komsularindan kim taniyacak bunlari? Iran asla tanimaz,suriye asla tanimaz,turkiye asla tanimaz,irak abd abisin sozuyle tabir sadece ama abdnin bolgede isi kalmadigi zamanbilk bunlar saldirir. Dunya siyasi tarihinde sinir komsulari tarafindan taninmayan ilk ve tek ulke olarak tarihe gecerler haha bir alem.bunlar ya:D

Dansoz krali bu pkklilar. Apo yunanistana gitti bizim iskenderden kalma kan bagimiz var helen irkiyla yalama yapti, italyaya gitti roma doneminde kurr suvariler romaya hizmet etti dedi haladi, ruayaya gitti markist edebiyati yapti, turkiyeye geldi annesi turk oldu. ve bunun arkasinda kitleler var.

Dansöz olduğu aşikar nitekim ilk yakalandığında korkudan "eğer devlete bir hizmetim dokunursa yaparım" demişti.. Lakin siyasi olarak öyle bir noktaya getirildi ki herkes onun ağzına bakar oldu,medya utanmasa "sayın" diyecek konumda, terör örgütü lideri diyemiyorlar bile...Nihal Bengisu denen insan(!) tv'de açık açık şunu dedi ve makale yaptı gazetesine : "Bebek katili dediğimiz adam bize demokrasi dersi verdi".....PES !

İş siyasi aşamaya geçti.Cin şişeden çıktı bir kere,artık geri dönüşü yok..Olsa bile çok kanlı olacağından, önce özerklik verilecek,halk buna alıştırılacak,daha sonra Kuzey'deki Kürt oluşumuyla birleşecekler..Bu ne zaman olur bilmem,lakin süreç o yöne doğru gidiyor.

90'larda Kürt vatandaşlarımızı öldüren Pkk, 2000'den sonra strateji değiştirip sadece TSK'ya yöneldi. Bu bir stratejiydi.Ve bu durum,özgürlük mücadelesi sıfatıyla halka tv'lerde açık oturumlarla yutturulmaya çalışıldı : "Bakın Pkk sivil halka saldırmıyor,hak arıyor" gibi... Şu an maalesef bunu yutan kitleler var,şu "Türk" lafını duyduğunda ödü kopan hümanist sürüsüyle her şeye inanan partizan tavırlılar...

ISID zaten Kürt devletinin bir habercisi,artık elimizden pek birşey gelmez. İpin ucunu fena kaçırdık. "Kürt Sorunu" denilen aslında "Bölgesel Petrol Sorunu"nu ana politika malzemesi yaparak, Pkk'yı legalleştirdik. Şu an yeni nesil Kürtlerin pek çoğu Pkk taraftarı. Eskiden böyle değildi.. Eskiden legal ve illegal ayrımı vardı,şimdi böyle bir ayrım yok.

Kısacası; kendimiz ettik kendimiz bulacağız maalesef...

Son düzenleme:
Merak ediyom bir kurdistan kuruldu diyelim sınır komsularindan kim taniyacak bunlari? Iran asla tanimaz,suriye asla tanimaz,turkiye asla tanimaz,irak abd abisin sozuyle tabir sadece ama abdnin bolgede isi kalmadigi zamanbilk bunlar saldirir. Dunya siyasi tarihinde sinir komsulari tarafindan taninmayan ilk ve tek ulke olarak tarihe gecerler haha bir alem.bunlar ya:D

Bu hukumet olursa ilk biz tanirz hemde essek gibii..

Valla bir cok konuda cok geri gittik askeriye cok geri gitti

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bunları ilk tanıyan İsrail olur.
akp iktidar da kalırsa 2.olarak biz tanırız bopçu tayyip bey amca görevini yerine getirmenin mutluluğuyla tanır bunları.
Orta veya uzun vade de İsrail fethedecek bunların olduğu yerleri orası kesin.
Kürtler Filistin halkı ile aynı kaderi paylaşacaklar.

Türkiye'de kürdistan toprağı falan olmayacak inşallah Irak ve Suriye'dekiler ile idare etsinler.

89 yaşındaki Amerikalı kurt politikacı Henry Kissinger kısa süre önce bir gazeteye verdiği röportaj, Arap Baharı ve BOP projelerinin mimarı ABD'nin gerçek niyetini gözler önüne serdi.

Henry Kissinger, “Her şey planlandığı gibi giderse, Ortadoğu'nun yarısı İsrail'in olacaktır” dedi

Büyük İsrail kurulacak

Amaçlarının Büyük İsrail'i kurmak olduğunu gizlemeyen ve İran işgalinin Ortadoğu'da dengeleri tamamen değiştireceğini söyleyen Kissinger şöyle konuştu: “Askerimize kaynaklarını elde etmek için Ortadoğu'da yedi ülke işgal etmemiz gerekiyor dedik. Bu iş nerede ise tamamlandı. Askerler çok titiz uygulamakta emirleri ve son basamak kaldı. O da, dengeyi tamamen değiştirecek İran'dır. Her şey yolunda giderse, Ortadoğu'nun yarısı gelecekte İsrail'in olacaktır.”

Son düzenleme:
kürt nufusu 14 mılyon falan degıldır doğuda adilcevaz ergani ıgdır adıyaman bingöl urfa van da çok sayıda Türk vardır arap vardır.ayrıca o coğrafyada yasadıkları ıçın pkk lı kürt sanılan zazalar vardır sayıları 3.5 mılyondur.zorla kürt yapılmaya calışılmalarına ragmen buna şiddetle karsı koyarlar.Türkıyede 8.5 mıyon kürt var çogu istanbulda.kürtlerın pkk ya destegı 2 mılyon olarak kabul edılıyor.bitliste sehıt dusen korucu abımız bıngollu sehıt asker kardesımız tum kürtlerın pkk lı olmadıgını bize kanıtlıyor.ama dıyarbakırın yuzde 80 ı hakkarı sırnak ful pkk lı.tuncelı bıle aslınsa sanıldıgı gıbıpkk destekcısı degıl.bıngölde degıl.

kürt nufusu 14 mılyon falan degıldır doğuda adilcevaz ergani ıgdır adıyaman bingöl urfa van da çok sayıda Türk vardır arap vardır.ayrıca o coğrafyada yasadıkları ıçın pkk lı kürt sanılan zazalar vardır sayıları 3.5 mılyondur.zorla kürt yapılmaya calışılmalarına ragmen buna şiddetle karsı koyarlar.Türkıyede 8.5 mıyon kürt var çogu istanbulda.kürtlerın pkk ya destegı 2 mılyon olarak kabul edılıyor.bitliste sehıt dusen korucu abımız bıngollu sehıt asker kardesımız tum kürtlerın pkk lı olmadıgını bize kanıtlıyor.ama dıyarbakırın yuzde 80 ı hakkarı sırnak ful pkk lı.tuncelı bıle aslınsa sanıldıgı gıbıpkk destekcısı degıl.bıngölde degıl.
Kürtlerin %40'ı Kürtleşmiş Türk Aşiretleridir. Prof. Dr Yusuf Halacoglu/Reha Oguz Türkkan - YouTube

Dansöz olduğu aşikar nitekim ilk yakalandığında korkudan "eğer devlete bir hizmetim dokunursa yaparım" demişti.. Lakin siyasi olarak öyle bir noktaya getirildi ki herkes onun ağzına bakar oldu,medya utanmasa "sayın" diyecek konumda, terör örgütü lideri diyemiyorlar bile...Nihal Bengisu denen insan(!) tv'de açık açık şunu dedi ve makale yaptı gazetesine : "Bebek katili dediğimiz adam bize demokrasi dersi verdi".....PES !

İş siyasi aşamaya geçti.Cin şişeden çıktı bir kere,artık geri dönüşü yok..Olsa bile çok kanlı olacağından, önce özerklik verilecek,halk buna alıştırılacak,daha sonra Kuzey'deki Kürt oluşumuyla birleşecekler..Bu ne zaman olur bilmem,lakin süreç o yöne doğru gidiyor.

90'larda Kürt vatandaşlarımızı öldüren Pkk, 2000'den sonra strateji değiştirip sadece TSK'ya yöneldi. Bu bir stratejiydi.Ve bu durum,özgürlük mücadelesi sıfatıyla halka tv'lerde açık oturumlarla yutturulmaya çalışıldı : "Bakın Pkk sivil halka saldırmıyor,hak arıyor" gibi... Şu an maalesef bunu yutan kitleler var,şu "Türk" lafını duyduğunda ödü kopan hümanist sürüsüyle her şeye inanan partizan tavırlılar...

ISID zaten Kürt devletinin bir habercisi,artık elimizden pek birşey gelmez. İpin ucunu fena kaçırdık. "Kürt Sorunu" denilen aslında "Bölgesel Petrol Sorunu"nu ana politika malzemesi yaparak, Pkk'yı legalleştirdik. Şu an yeni nesil Kürtlerin pek çoğu Pkk taraftarı. Eskiden böyle değildi.. Eskiden legal ve illegal ayrımı vardı,şimdi böyle bir ayrım yok.

Kısacası; kendimiz ettik kendimiz bulacağız maalesef...

Simdi bunlara ozerklik verilirse yarin oburgun ayrilma haklari dogacak ve kimsede cikip diyemez nereye gidiyon. Adamlar derki bana statu vermisin yonetim hakki vermisin bende bunuvuygun gordum ayriliyorum der. Ama bizim sevgi pitircigi humanist ve tatli su solculari bunu kavrayamiyor.

Sabahtan beri bu konu yukarı çıkıp duruyor yeter daha uzattınız da uzattınız.Sanki Kulubumuze karşı bir şey yapılmış gibi konu hep uplanıyor.Başlığı görünce direk forumdan çıkasım geliyor :D

Simdi bunlara ozerklik verilirse yarin oburgun ayrilma haklari dogacak ve kimsede cikip diyemez nereye gidiyon. Adamlar derki bana statu vermisin yonetim hakki vermisin bende bunuvuygun gordum ayriliyorum der. Ama bizim sevgi pitircigi humanist ve tatli su solculari bunu kavrayamiyor.

Kavrayamıyorlar veya kavrıyorlar ama ses etmiyorlar. Biz millet olarak hakikaten duyarsız,vatan sevgisini unutmuş,cebine bakan bir topluma dönüştük. Akıllı teklefonlarla uyutulan genç bir nesil sahibiyiz. Hümanist dediğimiz Kürt milliyetçiliği pompalayan kesim, Pkk ve Öcalan'ı legalleştirmek,onların mücadelesini haklı göstermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Tv'lere bakın, hep aynı kişiler çıkıyor...Karşıt görüşlüler ya susturuluyorlar ya da hiç çıkartılmıyorlar...

Türk kavramını savunan kaç kişi gördünüz tv'lerde son zamanlarda ? Müthiş bir Kürt milliyetçiliği pompalanıp, Türklük kavramının içi boşaltılıyor..Türk kavramı ırksal bir zemin üserine oturtuluyor.

milliyetci saglam bir parti gelsede ozaman buyuk isralinin askerlerinin uzerinde oturup bozkurt isareti ile kimiz icsek bizi capsiz araplarla karistirmasinlar adamin g* tne dinamit koyar hangisinin kellesi daha cok yukari firlayacak diye yarisma yapariz:D
Olay Türk-Kürt meselesi ya da sorunu değil.
Büyük İsrail,petrol coğrafyası yönetimi ve İsrail bölgede topraklarını genişletirken bölge ülkeleri bölünüp devletçik olacak ve İsrail'e bir tehdit oluşturmayacak amaç bu.

Yani bu ülkede barış sadece İsrail isterse olur o da mümkün değil malesef savaş kaçınılmaz kesinlikle olacak.
Tabi zalimlerin bir planı varsa Allah'ın da bir planı var inşallah kendi kanlı,kirli planlarında boğulur siyonist pislikler.

Büyük İsrail,petrol coğrafyası yönetimi ve İsrail bölgede topraklarını genişletirken bölge ülkeleri bölünüp devletçik olacak ve İsrail'e bir tehdit oluşturmayacak amaç bu.

Yani bu ülkede barış sadece İsrail isterse olur o da mümkün değil malesef savaş kaçınılmaz kesinlikle olacak.
Tabi zalimlerin bir planı varsa Allah'ın da bir planı var inşallah kendi kanlı,kirli planlarında boğulur siyonist pislikler.

Petrole inat suyla calisan araclar uretelim baska turlu bu kan durmaz karadenizli mucitleri goreve cagiriyorm:D

Soruna "Petrol Sorunu" değil de "Kürt Sorunu" olarak bakanlar var... Yahu bu Kürtler neden hep petrol bölgelerinde sorun oluyorlar acaba hiç düşündüler mi ? Batı'da Kürt vatandaşın sorunu yok ama ırksal olarak "Kürt Sorunu" diyorlar....

Enteresan değil mi ? ; )

Pkk Kuzey Irak'ta cirit atarken "hayır girme" diyenler, şimdi Kobani için "girmezsen çözümü unut" diyorlar...

Kürtlerin de bu ülkenin vatandaşı olduğunu düşünüyorsanız dillerine saygı duymanız gerekir. Hem kimliklerini yok sayıp hem de bölücülük yapıyorlar demeyin.

Ayni kurtler almanyada var ama alp daglarina cikip hak aramiyorlar. kurtce konussunlar banane dugunlerfe kurtce sarki soylesinler kurtce album cikartsinlar bunlar basit seler ama kalkipya bu topraklar bizim 47964379854 yildir burdayiz gibi sacma sapan argumanlarla bolucuk yapmasinlar.

Kürtlerin de bu ülkenin vatandaşı olduğunu düşünüyorsanız dillerine saygı duymanız gerekir. Hem kimliklerini yok sayıp hem de bölücülük yapıyorlar demeyin.
Kendi dillerinde eğitim görmeleri gerektiğine ben de katılıyorum.
Fakat bu sağlandığı zaman pkk'lıların duracağını düşünüyor musun?
Bugün kolunu verirsin yarın bacağını ister.
Bu olayı böyle basite indirgemeyin öyle kolay çözülseydi bu kadar uzun sürmezdi.
Siz tek pencereden bakarsanız tabi ki böyle sabit bir konuya takılırsınız ama büyük resmi görürseniz arkada bir ''Büyük İsrail'' kurulmasının bir ayağı olduğunu anlardınız.
İsrail direkt olarak türkiye'ye kendisi saldırsaydı zamanında pkk'lı olan kürtler bile bize destek verirdi.
Ama İsrail kirli işlerini başkalarına yaptırıyor etnik kargaşa yaratıp taşeron örgütlerle amaçlarına ulaşmaya çalışıyorlar.
Bütün kürtler bölücü değil ayrıca hem 40 bin şehidin arasında bir çok kürt asıllı insan var.
Ve bu oluşumu desteklemeleri aşırı derece de saçma.

Dillerine saygı duyuyorum ben şahsen, lakin "anadil" olayı çok tehlikelidir. Amaç zaten bunun üzerinden siyaset yapıp bölmek.Bir de Kürtler ile Pkk'lıları birbirine karıştırmamak lazım. Ben her Kürdün Pkk'lı olduğuna inanmıyorum,ama pompalanan Kürt milliyetçiliği,Pkk'nın legal hale getirilme çalışmaları ve tv'lerdeki hümanist tavırlı bölücülerin konuşması neticesinde oranı yükselmiş olabilir. Maaelsef kafada bir bölünmüşlük oldu,bu kötü bir durum.

Dillerine saygı duyuyorum ben şahsen, lakin "anadil" olayı çok tehlikelidir. Amaç zaten bunun üzerinden siyaset yapıp bölmek.Bir de Kürtler ile Pkk'lıları birbirine karıştırmamak lazım. Ben her Kürdün Pkk'lı olduğuna inanmıyorum,ama pompalanan Kürt milliyetçiliği,Pkk'nın legal hale getirilme çalışmaları ve tv'lerdeki hümanist tavırlı bölücülerin konuşması neticesinde oranı yükselmiş olabilir. Maaelsef kafada bir bölünmüşlük oldu,bu kötü bir durum.
anadil olayinin neden cok tehlikeli oldugunu aciklar misiniz bir insanin anadilinde egitim gormesi icin ne gibi birsey yapmasi gerekiyor size gore

biz diyarbakırda öldürülen yasin börüye bitlisli şehit korucuya bingölllü mehmetçige sizden çok daha saygı duyuyoruz.milyon dolarlık belediye binalarına yıkılan okullara yakılmış kamu kuruluşlarına ne demeli.sence kimin saygılı olması lazım.Atatürkün büstlerini Türk bayraklarını yakıp nasıl saygı bekliyorsun.sözlerim pkk destekçisi kürtlere.desteklıyorsan sana da.ezilmiş falan hikayelerini yemiyor artık millet.destekledikleri pkk cinayet uyuşturucu ticareti kacakçılık haraç vb vb paralardan ne kadarına kıyıp bölgeye yatırım yapmış.acaba 1 agaç dikmiş mi?

anadil olayinin neden cok tehlikeli oldugunu aciklar misiniz bir insanin anadilinde egitim gormesi icin ne gibi birsey yapmasi gerekiyor size gore

Ozaman butun azinliklara ayni hakkin verilmesi gerekir buda yaklasik 20 milyon kisinin resmi dil turkceden kopmasi anlamina gelir ayrica turkiye adi ustunde turk devleti ve onceligi bu devlet yapisini korumak. Anladiin?

Anadilde eğitime karşı çıkmıyorum ben.. Lakin üniter bir devlet ve bu coğrafya olayını da düşünürsek "Türkiye'nin anadili Türkçe ve Kürtçe'dir" dersek, birçok kesim bunu kullanır,diğerleri de ister. İletişimsizlik baş gösterir,kamuda Kürtçe serbest olursa toplum ayrışır...Ayrıca Kürt dili bütünleşik değil sanırım(burada yanılabilirim). Bilgi edindiğime göre,daha doğrusu söylendiğine göre tek bir Kürt dilinden bahsedemiyoruz.

Bir de Kürtçe'nin kullanım alanı ne durumda dünyada ? Nitekim şu an yurt toprağı yok Kürtlerin. Fakat bu yok diye de kimse onların dillerini inkar politikasına giremez. Benim söylemek istediğim resmi ve kurumsal alanlar...

Soruna "Petrol Sorunu" değil de "Kürt Sorunu" olarak bakanlar var... Yahu bu Kürtler neden hep petrol bölgelerinde sorun oluyorlar acaba hiç düşündüler mi ? Batı'da Kürt vatandaşın sorunu yok ama ırksal olarak "Kürt Sorunu" diyorlar....

Enteresan değil mi ? ; )

Pkk Kuzey Irak'ta cirit atarken "hayır girme" diyenler, şimdi Kobani için "girmezsen çözümü unut" diyorlar...
Olmayan bir sorunu her gün medyada dillendire dillendire ve pkk'da kanlı eylemler yaparak soyut olan birşeyi somut hale getirdi.
Kürtler farkında değil ama pkk onların katili olacak.

Sürüden ayrılanı kurt kapar.
Yarın öbür gün İsrail bir kürt soykırımı yapmaya kalkıştığında bugün koşulsuz şartsız(!) kürtlere destek veren Amerika filistin saldırılarına sustuğu gibi o zamanda susacaktır.
Kürtlerin demokrasi insan hakları hamisi ABD kürtlere yönelik çıkarı kalmadığında kürtler tamamen yalnız kalacaktır.
Ve Türkiye'ye bu kadar çok sorun yaşatmışken Türklerden de yardım isteyemeyip yok olma tehlikesine gireceklerdir.
Gerçekten onlar adına da üzülüyorum ama yapacak birşey yok.
Tabi hepsi değil ama büyük bir çoğunluğu düşünme yetisini kullanmıyor.
Hep onlara dayatılanı kabul ediyorlar.
Bence şuan hdp teşkilatlarında bütün kürt çocukların beynini yıkıyorlardır eminim buna Türklere karşı düşman faşist bir gençlik yetiştiriyorlar.
Savaşa hazırlıyorlar bir nevi.
Ama o kürtler bilmiyorlar ki en büyük düşmanları Hdp'nin misyoner ajanları ve pkk'dır.

Kürt çocukları TÜRK düşmanı yetiştiriliyor,Kürt diye bir ırk yoktur! - YouTube

10 yaşında ki çocukların beyinlerini nasıl yıkadıları ve Türk düşmanı olarak yetiştirdikleri ortada.
Bütün suçlular bu zihniyetteki aileler.

Geri
Üst Alt