Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu aysel bilmem neyi içeri atsalar?ömür boyu kalsa orda,karı kendi kendine özerklik kurmuş
şu aysel bilmem neyi içeri atsalar?ömür boyu kalsa orda,karı kendi kendine özerklik kurmuş
Yok abi ömür boyu falan! İdam geri gelmeli!!!
Şerefsizler vekil olup gözgöre bu ülkenin milyarlarca parasını maaş diye alıyorlar, başşerefsiz imralıda besleniyo, herşey acık net, bu askerler niye şehit oluyo arkadaş bu ülke sahipsizmi yahu. Ben sağduyu falan istemiyorum artık dişe diş kana kan, idam!
Barış marış tatavalarını geçmek lazım artık.Neyin barışı daha.Ben bir vatandaş olarak hazmedemiyorum şu ülkeyi yönetenler nasıl hazmediyor anlamıyorum.Lan adamlar sağa sola molotof atıyor,yol kapatıyor polisler gaz bombası atıyor.Versene vur emrini bakalım çıkabiliyorlar mı sokağa?Sustursana o milletvekili bozuntusu çakal sürüsünü?Yapamazsın çünkü açılım maçılım ayağına sen azdırdın bu kekoları.Bunun önü alınamaz artık,biryerden sonra halkın da patlayacağını düşünüyorum.İç savaşa doğru gidiyoruz,ne yapılması gerekiyorsa yapılsın artık.
Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.
.t soyları özerklik ilan etmiş.Yüz verdiler bunlara tepemize çıktı şerefs.zler.Allah hepsinin bin belasını versin
Ne özerklik ilan etmesi daha neler.