Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

Cevap: Diyarbakır'da çatışma : 13 asker şehit, 7 asker yaralı

Edit

.

Acilen köpeklerin yuvası olan kandil nükler füze bomba vs yerle bir edilmeli kandil dağından eser kalmamalı yeter lan artık yeter :42::42::42::42::42:

şu aysel bilmem neyi içeri atsalar?ömür boyu kalsa orda,karı kendi kendine özerklik kurmuş

ulan 1 maç için yüzbinler sokağa dökülür ülke elden gidiyo(N** giderde) millet evde oturuyo...

özerklik ilan etmişmişlermiş. bende kendimi Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı ilan ediyorum...

neremle güleceğimi bilemedim. şehitler olmasa iyi bi gülerdim

Barış marış tatavalarını geçmek lazım artık.Neyin barışı daha.Ben bir vatandaş olarak hazmedemiyorum şu ülkeyi yönetenler nasıl hazmediyor anlamıyorum.Lan adamlar sağa sola molotof atıyor,yol kapatıyor polisler gaz bombası atıyor.Versene vur emrini bakalım çıkabiliyorlar mı sokağa?Sustursana o milletvekili bozuntusu çakal sürüsünü?Yapamazsın çünkü açılım maçılım ayağına sen azdırdın bu kekoları.Bunun önü alınamaz artık,biryerden sonra halkın da patlayacağını düşünüyorum.İç savaşa doğru gidiyoruz,ne yapılması gerekiyorsa yapılsın artık.

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.

Yıllardır,başsağlığı dilemekten başka bir şey yapamıyoruz ki. Hep aynı terane, değişen bir şey yok.Çıkıp şimdi çok bilmiş devlet büyükleri konuşur ,ama icraat yok.

Başımız sağolsun.Allah ailelerine,yakınlarına sabır versin :( -demekten başka bir şey gelmiyor ki elden .///

Şereflice dövüşseler 2 saatte ülkeden temizlenirler, tabiki şerefsizce dövüşecekler.

Şerefsizler vekil olup gözgöre bu ülkenin milyarlarca parasını maaş diye alıyorlar, başşerefsiz imralıda besleniyo, herşey acık net, bu askerler niye şehit oluyo arkadaş bu ülke sahipsizmi yahu. Ben sağduyu falan istemiyorum artık dişe diş kana kan, idam!

Hep aynı açıklamalar; Operasyonlar sürüyor.. Bıktım ya. ALLAH'ım tüm asker ve şehit ailelerine sabır versin, güç versin. Biz bile aynı şeyleri söylüyoruz icraat yok yok yok :(

Barış marış tatavalarını geçmek lazım artık.Neyin barışı daha.Ben bir vatandaş olarak hazmedemiyorum şu ülkeyi yönetenler nasıl hazmediyor anlamıyorum.Lan adamlar sağa sola molotof atıyor,yol kapatıyor polisler gaz bombası atıyor.Versene vur emrini bakalım çıkabiliyorlar mı sokağa?Sustursana o milletvekili bozuntusu çakal sürüsünü?Yapamazsın çünkü açılım maçılım ayağına sen azdırdın bu kekoları.Bunun önü alınamaz artık,biryerden sonra halkın da patlayacağını düşünüyorum.İç savaşa doğru gidiyoruz,ne yapılması gerekiyorsa yapılsın artık.

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.

İmzamı atıyorum.

Açık ve Net!

Ben artık barış marış istemiyorum!

Şehidimin kanına kan istiyorum!

İdam geri gelsin , ilk asılan apo soysuzu olsun istiyorum!

Demokrasiyi de alın nereye sokarsanız sokun!!!

.t soyları özerklik ilan etmiş.Yüz verdiler bunlara tepemize çıktı şerefs.zler.Allah hepsinin bin belasını versin

[video=youtube;sTKAv4Bq6kU]https://www.youtube.com/watch?v=sTKAv4Bq6kU[/video]

dünyayla baş etmişiz bir avuç insanla baş edemiyoruz bu nasıl iştir :ka10::ka10: "nerdesin" demekten başka bişey diyemiyorum.

ALLAH anasına babasına sevdiklerine sabır versin :sad007: onlar şehit en güzel yerdeler.:melek::melek:

Kadin ozerklik ilan ediyor. Acik acik bolucu oldugunu soyluyor. Birsey yapilmiyor buna karsi.

Geri
Üst Alt