Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olur mu biz kardeşiz.Askerimiz karşılık vermemekle iyi yapmış.Karşılık vermek ırkçılık faşistlik olur.Irkçı faşist olmamak dünyanın en önemli şeyi.Karşılarında demokratik hak savaşçıları var neticede.Onlar da insan.Şey etseler bile karşılık vermeyeceksin.Kardeşimiz onlar bizim.

Kardeş diye diye bir ...

Neyse ağzımı bozmayım gece gece

Cemaat dediğin şeyden en fazla nefret den grup PKK ve tabanı. Oslo'da doğudaki dershaneler için neler konuşulmuş bir açıklansa da görsek.

Provakasyon filan yok. Senaryo o kadar belli ki. Sen bir terör örgütü ile elinde silah varken siyasi müzakere yaparsan sonuç bu olur. Adam masada sen sıkıştırmak için gerektiğinde sürer sahaya bütün kozlarını. CB seçimleri öncesi iktidardan ne koparırızın derdindeler.

Dünyada tektir bir örgüte elindeki silahı bırakmadan siyaset alanı açmak. IRA, ETA örneği verenler azıcık siyasi tarihten, terör, çatışma çözümü okumamış cahillerdir. Bütün bu örgütlerle silah bırakıldıkan sonra siyasi müzakereler yapılmıştır ki oralarda bile sonuçlarda sıkıntılar vardır.

Kusura bakmayın ama bugün BDP ile veya PKK'yı siyasi aktör yapmak isteyenlere söylenecek tek şey, adil bir yarış olması açısından CHP'nin de AKParti'nin de MhP'nin de ve diğer partilerin de tabanlarının elinde silah olacak.

pkkya nerde siyaset alanı acılıyor adamın seçilmişini bile içerden çıkarmamışlar dağdakine mi açmışlar siyaset alanını. sadece pragmatik şekilde akp tarafından görüşmeler sürdürülüyor hicbir yasal zemin oluşturulmamış akp kanadından bile farklı açıklamalar geliyor.

Bayrak lobisinin işi olabilir dikkatli olmak lazım (!)

Çocuğumuz dağa kaçırdılar ühühühühü:( yardım istemeyi biliyorlar anasını satayım. İşine gelince zırlar hepsi devlet bize bağsın. Olay kendi çocuklarına gelince zırlayıp yardım isterler olay kendilerine dokunmasa özgürlüüüük William Wallace kesiliyor hepsi. Benim doğulu tanıdığım arkadaşlarım da var adam insan olarak iyi olsa bile hepsi destekliyor bunları hiç provoke bilmem ne demeyin Polyannalıktan öleceksiniz yakında. Ya bunları atacan 1 kenara orada kurulsunlar ne halt yiyorlarsa yesinler ya da adam akıllı temizlemek gerek. Ama askeri o kadar etkisizleştirdi ki başta bi tane tipi kayık bi herif var Allah vurmuş zaten. Normal vatandaşa gelince saldırtır geberse umurunda olmaz adam emiri ben verdim der bunlara gelince hiçbişey yok birinin kılına zarar veremez o kadar da korkak ki gücünün yettiğine gidiyor anca.

Desteklemeleri normal bir şey.Kürtlere kızmıyorum ben.Benim kızdığım nokta bunlara sürekli onlar da insan,iyileri de var xD,bunlar değilse kürtler de Türk,kar sesi kart kurt falan saçmalayarak tepemize çıkaranlara kızıyorum.Kürt milliyetçiliği bugün zirveye ulaşmışsa en büyük sebebi Türklerin bunlara bu kadar çok yüz vermesidir.

Buna katılıyorum. Bir askeri üssün teline duvarına tırmananın üstünden 500 kurşun çıkar herhangi bir yerde.

Abi bu gerçekten basite alınacak bir durum değil. Bu insanları ben anlamıyorum. Memlekette başka ne olması gerekiyor ayaklanmak, başkaldırmak, karşı çıkmak için. Bir ordunun içerisinden o ordunun ülkesinin bayrağı indiriliyor. Aklımızı, fikrimizi kaybettik. Ruhumuzu satılığa çıkıkarttık. Vatana alıcı bekliyoruz.

ulan her türlü açılım vs olsun hak verildi hala ne istiyorsunuz bre soysuz köpekler vatansız itler toprak mı istiyorsunuz onuda vericez yakında emin olun üstü bizim altı sizin olacak rahat olun soysuz köpekler

İşte bu şerefsizlikleri yapanlar Kürt milliyetçisi , geçmiş mesajlarda güneydoğuyu komple yok etme planları içinde olanlar da bir takım sözde Türk milliyetçisi.

İki ucu boklu değnek. Siz siz olun ikisine de bulaşmayın.

Olaylar olurken elinde Prof kamerası ile cekim yapan sosyalist gencide bulduk

Ayrıca bunu cemaat , derin devlet vs de yapmış olamaz mı ?? olaya başka bir yönden de bakmak lazım bu ülkede neler döndüğünü biliyoruz kendi askerini vurup başkalarının üstüne atıp ortalığın huzurunu kaçırmak isteyenler olmadı mı sanki? çok oldu....

sanki malum guruhun buna benzer ilk icraati!! Bijicilerin fikri belli istegi belli neyin kafasini yasiyon sen?

Ayrıca bunu cemaat , derin devlet vs de yapmış olamaz mı ?? olaya başka bir yönden de bakmak lazım bu ülkede neler döndüğünü biliyoruz kendi askerini vurup başkalarının üstüne atıp ortalığın huzurunu kaçırmak isteyenler olmadı mı sanki? çok oldu....

Ayrıca bunu çapulcular, marjinaller vs de yapmış olabilir ?? .

İşte bu şerefsizlikleri yapanlar Kürt milliyetçisi , geçmiş mesajlarda güneydoğuyu komple yok etme planları içinde olanlar da bir takım sözde Türk milliyetçisi.

Dimi arap milliyetçisi olmak lazım. Enteresan cümleler kurmayın arkadaş. TÜRKiye'de yaşıyorsan Türk milliyetçisi olacaksın tabi. osuruktan tayyare mesajlar atmayın. Başka neyin milliyetçisi olacaz ?

Cemaati günahım kadar sevmem ama cemaat ve ekibi başbakan gibi akli yetilerini yitirmedi henüz. Terör yıllardır var ülkede. Yaptıkları yeni bir şey değil. 30 yıldır olanların suçlusu da mı cemaat?

30 yıldır olanların suçlusu cemaattir diyen yok ki sadece Gülen-RTE arasında ki düşmanlığı görmezden gelmek biraz iyimserlik olur ben Koltuk için insanların yapmayacağı şeyin olmadığını düşünüyorum para ve güç için insanoğlu her moku yer acımaz olan kime olur sana olur bana olur fakir fukara masum insanlara olur ..

pkkya nerde siyaset alanı acılıyor adamın seçilmişini bile içerden çıkarmamışlar dağdakine mi açmışlar siyaset alanını. sadece pragmatik şekilde akp tarafından görüşmeler sürdürülüyor hicbir yasal zemin oluşturulmamış akp kanadından bile farklı açıklamalar geliyor.

Elinde silah olan adama ne gibi bir yasal zemin açılacak? Terör eylemlerini yasal zeminde mi yapması sağlanacak anlamadım?

Hani ilk aşamada Eylül'e kadar sınır dışına çekiliyorlardı, yasal düzenlemeler ondan sonraydı? Hepsi içerde ve çok daha fazla silahlılar. İçerde seçilmişi filan da kalmadı hemen hemen. Bugün ODTÜ'de bağımsız kürdistan propagandası leni yapılabiliyor, keza siyasalda da öyle. Burada bayrak açsan linç edilirsin. Siyasalda ülkücüler sınav olamadı, tandoğan kampüsünde yapılması düşünülüyor. Siyasetten fazlası açıldı.

Bu nefretin sorumlusunu sadece Türkler olarak gösteren hümanist takıma prim verdikçe daha da tepemize çıkacaklar.

10341821_248510858670408_6517780302098087900_n.jpg

Recep burada direkt bağlı olmaları sorun değil. Tabi ki direkt bağlı olacak. Demokratik hukuk devletinde öyle olur ama sorun bağlı olunan iktidarın bu konuda acz ve adını koymak istemediğim durumda olması.

anlatamiyorum ben tamam belli bi yere kadar baglidir, ama ana usse girilip bayragi indirtecek kadarda gevsek olmaz. ordu cok sıkıdır.

bizim yanimizda merzifon 5. ana jet ussu var misal. 100 metre yanina yaklasirsan kulubedeki asker bagiriyo sana.

ordaki herif er, ya da ast subay falan oluyor. istedigi kadar kemalist olsun. ast subay ve ordaki erlerin isterse hepsi koyu kemalist olsun.

ama adamlar atamayla bahsi gecen insanlara emir verecek kisiyi kendi adamlarini koymuslar. sen istedigin kadar ben bayragi indirtmem de, senin ustundeki sana sus dedim mi bisey yapamazsin. polislikte bu boyle. polis istedigi kadar gezicileri hakli bulsun ama mudehale etmek zorunda, zaten polislik kurum olarak hukumete ait, ic olaylarla ilgilenen kurum. bu yine polislikte dogal. istersen emniyet muduru ol hukumet toplulugu dagit derse dagitirsin.

ordudada hukumet silah kullanma derse kullanmazsin.

ama normal bi orduda ordunun mintikasina dahi giremezsin.

istanbulda abime ne demis polis, su kapiyi acta u donusu yapicam demis tomayla, bizimki acmam demis. ulan bak orayada gaz bombasi attirmayin deyince komutan gelmis arlkan yiyosa atsana bakiyim diye. ordunun mintikasina polis dahi giremezken herhangi bi capulcunun girmesi rezalet ve utanc vericidir.bu olay hukumetin ve oradaki komutanin bilgisi dahilinde olmustur. eger ordaki yuksek rutbeli komutan hukumet yanlisi olmasaydi askerler uzaklastirirdi. bizim ordada jet ussu var. 20 metre arayla kuleler var. koskoca fener var. 90 metre yaklastigin an def ediyolar, demek ki merzifondaki yuksek rutbeli pasalar orduda davranilmasi gerektigi gibi davraniyolar. eger orayada kendi adamlarini koyarlarsa ordada bu tip olaylar olur.

demek istedigim yuksek rutbelilerin hukumetin adamlari olmasi. normal bi komutan varken bu olay olamaz. her turlu bahse girerim

Dimi arap milliyetçisi olmak lazım. Enteresan cümleler kurmayın arkadaş. TÜRKiye'de yaşıyorsan Türk milliyetçisi olacaksın tabi. osuruktan tayyare mesajlar atmayın. Başka neyin milliyetçisi olacaz ?

"sözde Türk milliyetçisi" kısmına dikkat çekerim. Sayın osuruktan teyyare efendi.

Ayrıca bunu çapulcular, marjinaller vs de yapmış olabilir ?? .

Olabilir herkes yapmış olabilir , israil ajanları da olabilir bunu kimin yaptığını kesin olarak bilmek imkansız aklımızın ucundan geçmeyecek kişiler ya da gruplar da yapmış olabilir ama bunun ne için yapıldığını bilebiliriz bu açık ve net!

Sende ak genci olarak millet birbirini yesin aman size dokunmasın sizde paraları yiyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt