Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dimi arap milliyetçisi olmak lazım. Enteresan cümleler kurmayın arkadaş. TÜRKiye'de yaşıyorsan Türk milliyetçisi olacaksın tabi. osuruktan tayyare mesajlar atmayın. Başka neyin milliyetçisi olacaz ?

Olur mu burada herkes yaşıyor.Bence Türkiye'nin içindeki Türk de ırkçı ögeler içeriyor.Aman ha derhal kurtulmalıyız ırkçılıktan.Anadolu Cumhuriyeti veya Anadolu İslam Cumhuriyeti olmalı ülkenin adı.Herkes de kendi milliyetçiliğini rahatça yapabilmeli.Demokrat olun biraz.Hatta bonus hakkı kullanılarak Türkler sürülebilinir de.

Desteklemeleri normal bir şey.Kürtlere kızmıyorum ben.Benim kızdığım nokta bunlara sürekli onlar da insan,iyileri de var xD,bunlar değilse kürtler de Türk,kar sesi kart kurt falan saçmalayarak tepemize çıkaranlara kızıyorum.Kürt milliyetçiliği bugün zirveye ulaşmışsa en büyük sebebi Türklerin bunlara bu kadar çok yüz vermesidir.

Niye kızmayalım abi? Pkk'nın meclisteki temsilcileri kim? Oradaki adamlar bildiğin pkk'lı önderimiz Öcalan diyor adam. Ben Türk'te kürtte olsam farketmez ki masum insanları öldüren çocukları öldürmüş bi herif var bunlar onun izinden gidiyor ve doğuda destekleniyorlar. Kimse kimseyi kandırmasın yani aslında şöyleler böyleler bilmem ne tarafı belli herkesin faşistlikle faşistlik diyin. Onları tepemize çıkarana da kızacaksın tabi askeri böyle zavallı konumuna düşürene he o zaman buna oy verenlere kadar da gider iş.

Türk yunan nüfus mübadelesi gibi güneydoğuda da kürt - türkmen şeklinde bir nüfus mübadelesi yapılabilir aslında.Çünkü verilen tavizlerle bu noktadan sonra ben pkk ve oradaki bu eylemlere destek veren kürt halkının daha da azıtacağını düşünüyorum

AK Partinin bayrak inmez diye bi reklamı vardı.Şimdi çıksın konuşsunlar bakalım.Reklamla olmuyor o iş

[media]https://www.youtube.com/watch?v=80J0FCe69to[/media]

Niye kızmayalım abi? Pkk'nın meclisteki temsilcileri kim? Oradaki adamlar bildiğin pkk'lı önderimiz Öcalan diyor adam. Ben Türk'te kürtte olsam farketmez ki masum insanları öldüren çocukları öldürmüş bi herif var bunlar onun izinden gidiyor ve doğuda destekleniyorlar. Kimse kimseyi kandırmasın yani aslında şöyleler böyleler bilmem ne tarafı belli herkesin faşistlikle faşistlik diyin. Onları tepemize çıkarana da kızacaksın tabi askeri böyle zavallı konumuna düşürene he o zaman buna oy verenlere kadar da gider iş.

Adam kendi milletinin çıkarını düşünüyor çünkü.Sen kendi milletinden başka her milletin çıkarını düşünüyorsun fark burada.

Olabilir herkes yapmış olabilir , israil ajanları da olabilir bunu kimin yaptığını kesin olarak bilmek imkansız aklımızın ucundan geçmeyecek kişiler ya da gruplar da yapmış olabilir ama bunun ne için yapıldığını bilebiliriz bu açık ve net!

De get ya. :DD BB herkesin ayarlarını bozdu.

nolmuski bayrak indiyse

Suç işlenmiştir.

vzGqPz.jpg

Maşallah ne çok bordo klavyeli var forumda.6-7 eylül olaylarında selanik'te atatürk'ün evi yakıldı yalanıyla rum ve ermeni vatandaşları öldürenler ile 1978'de maraş'ta aleviler camiyi bombaladı yalanıyla milleti doğrayanlar ile buradaki bazılarının zihniyeti aynı maalesef.amaç zaten bu zihniyet teki adamları provake edip kargaşa çıkarmak.EE senin Mit'in bu provakasyonları açığa çıkarmak yerine başka ülkelerde teröristlere silah taşımakla meşgul zaten baştakinin de derdi barış değil c.başkanlığı seçiminde imralı'daki heriften seçim desteği almak.maalesef kin dolu beyinlerle(her iki taraf için geçerli) bu ülkeye barış gelmez

sanki malum guruhun buna benzer ilk icraati!! Bijicilerin fikri belli istegi belli neyin kafasini yasiyon sen?

Yav allah aşkına medyadan gördüğünüze duyduğunuza inanmayın gözünüzü seveyim bizim medya kadar namussuz , haysiyetsiz kimse yok kalemini parayla satan kişilerin söylediklerine , yazdıklarına inanmayın bir gün olsun geldin mi güneydoğuya be kardeşim ön yargılı olmayın be kardeşim güneydoğudaki insanlar emin ol kendisine sözde milliyetçi diyen insandan bin kat daha çok sever ülkesini...

TV'leri izliyorum neredeyse asker suçlu çıkacak.

Olay şöyle oluyor Lice'de. Bu teröristler kadın çoluk çocuk toplayıp yolu kapttırıyor. Kendileri de yolun kenarında kayalıkların aralarında filan. ELleirnde silah tabi. Eylemci sivillerin elinde de molotof, havai fişek. Müdahale olunca askere molotoflar havai fişekler atılırken, gürültüden faydalanan arkadaki terör grubu silah sııyor. Şimdi asker ne yapmalı burada?

hangi ülke bir yolun 15 gün kapanmasına izin verir? o yolu kapanan köyün ilçenin öğretmenini, hemşiresini düşünün? Bildiğin esir gibi.

Elinde silah olan adama ne gibi bir yasal zemin açılacak? Terör eylemlerini yasal zeminde mi yapması sağlanacak anlamadım?

Hani ilk aşamada Eylül'e kadar sınır dışına çekiliyorlardı, yasal düzenlemeler ondan sonraydı? Hepsi içerde ve çok daha fazla silahlılar. İçerde seçilmişi filan da kalmadı hemen hemen. Bugün ODTÜ'de bağımsız kürdistan propagandası leni yapılabiliyor, keza siyasalda da öyle. Burada bayrak açsan linç edilirsin. Siyasalda ülkücüler sınav olamadı, tandoğan kampüsünde yapılması düşünülüyor. Siyasetten fazlası açıldı.

elinde silah olan bu deneyimde örgut ortadogu gibi yerde neden guvencesi olmadan silah bıraksın? senin mantığına oturuyor mu bu?40 yıldır örgütlenmiş silahlanmış deneyim kazanmış hem askeri hem siyasi anlamda. tayyip gibi bir pragmatist gelecek sen silahıını bırak ben seninle masaya oturacam deyince bırakacak öyle mi? gercekten çok gercekciymiş.

ortadoğuda yaşıyoruz ispanyadaki irlandadaki iç sorunlarla türkiyedeki iç sorunu mukayese ederek biyere varılmaz. ispanya, birleşik krallık demokrasisi burdan kilometre kilometre ustunken ve ekstra olarak senin çözmeye çalıştıgın sorunun iran ırak suriye gibi parçaları da var öyle söylemekle olacak şeyler degil

Olur mu burada herkes yaşıyor.Bence Türkiye'nin içindeki Türk de ırkçı ögeler içeriyor.Aman ha derhal kurtulmalıyız ırkçılıktan.Anadolu Cumhuriyeti veya Anadolu İslam Cumhuriyeti olmalı ülkenin adı.Herkes de kendi milliyetçiliğini rahatça yapabilmeli.Demokrat olun biraz.Hatta bonus hakkı kullanılarak Türkler sürülebilinir de.

Anadolu cumhuriyeti kurulursa yine herseyin sotumlusu chp olacak....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt