Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl ki bugün gerçekleşen veya 30 yıldır gerçekleşenler toplu katliam gibi ekstrem görüşleri meşru kılmazsa, bu uç görüşler de hiç bir terör eylemini haklı kılmaz.

Devletin aczi bugün Diyarbakır'da, yarın İstanbul'da hepimizi sıkıntıya sokar. Kaldı ki PKK yılbaşından bu yana başka bir kürt partisi Hüda-Par'a 53 kez saldırdı. 9 korucu infaz edildi mesela. Bunları da devletin koruması gerekiyor.

Pkk yı bile sempatik hale getirmeye çalışanlar var .. Dağa çıkan bayrağı saymayan vatana ihanet eden her kimse alayının cebine koyayım burda.. Bu ülkeyi kimseye böldürmeyiz evelallah...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Okmeydanında aleviler cami yakmış hadi hepsinin kökünü kazıyalım arkadaşlar gün yüzü göstermeyelim bu dinsizlere ey cemaati müslimin!!!!!!!!!

sen ve senin gibi vatan hainleri o alevilere kurban olsun.adamların vatana ihanet etmek gibi vatan bölmek gibi dertleri yok.elektrik paralarını da kendileri öduyor.burda cahilce savunmaya çalıştıgın licedeki vatan hainleri gibi uyuşturucu da imal etmiyorlar.

bayrak indirmedeki amacı çözemedim. bf mı oynuyorsun bölgeyi ele geçireceksin. bu durumda olası bir ölüm doğal seleksiyondan fazlası değil

herkes hayırlı geceler beyler bu iş ömür boyu bu ülkenin bir kamburu olarak devam edecek kimsede alınıp gücenmesin bu söylenen sözler kürtler için değil ama pkk denen kanı bozuklara destek verenler ve onlardan olanlar için bunun içinde kim varsa kürt türk ara farketmez insan insandır benim en yakın arkadaşlarım kürt ama adamlar vatan haini değiller biz nasılsak onlarda bu ülkenin bir vatandaşı sahibi umarım bunlara destek verenlerde birgün bu örgütün ve yandaşlarının ne mal olduklarını anlarlar zor ama umut işte

fazla yorumda bulunmak istemiyorum

turk-bayragi-imalati.jpg

yedirmeyiz!

İlk gördüğümde ben de fena saydırdım ama oradaki komutanı da anlayabiliyorum.İki ucu keskin bıçak.Üstten muhakkak çatışmadan kaçınılması gerektiğine dair telkin almıştır.

Ama bu barış süreci denen şeyin içinin ne kadar boş olduğunu da bir kez daha gördük.Kürtler ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz diyecek tek bir şey bulamazlar bu ülkede.Yanlışlar elbette var, konuşulur da ama karşında eli silahlı it sürüsü varken bu iş olmaz.Gördüğünüz gibi acziyet günden güne derinleşiyor.

Gezi'de yürüyenlere doğudaki olaylar için hiç yürümüyorsunuz diyen kavasları piste bekliyoruz

Bu bayrağı indiren onlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt