Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size gore memleketi kurtarma formulu terorist sevicilik demi.

Memleketi kurtarmak terörist sevicilikle değil tam tersine Vatan ve İnsan sevicilikle .. Beynimizi kin ve nefretten temizlememiz lazım yok Ülkücü oluşumları gibi gençlerin beynini kin ve nefretle yıkamak değil öncelikle birbirimizi sevmemiz gerekiyor. ülkücülerin klasikleşmiş sözü vardır kürtler , dağda yürürken dallardan ses çıkan kart kurt seslerinden gelmiştir falan . Bu düşünceyle insanları beslersek tüm kürtlere terörist gözüyle bakarsak, ne birbirimizi sevebiliriz ne de bir bütün olabiliriz , öncelikle insanları insan olduğu için sevelim daha sonra bir bütün olup memleketi hep beraber kurtaralım . Yakıp yıkarak değil , barış ile kardeşlik ile nasıl ki bu ülkeyi hep beraber kurtardık , nasıl ki bu ülkeyi beraber kurduk yine yaparız !!

sen ve senin gibi vatan hainleri o alevilere kurban olsun.adamların vatana ihanet etmek gibi vatan bölmek gibi dertleri yok.elektrik paralarını da kendileri öduyor.burda cahilce savunmaya çalıştıgın licedeki vatan hainleri gibi uyuşturucu da imal etmiyorlar.

La kardeşim kimsenin kimseyi savunduğu yok bi adamın yaptığı hainlikten bütün bir ırkı yakalım yok edelim anlayışına benim isyanın.şuradaki yorumlarla orada bayrak indiren adam arasında ne fark var?tepki verirken ölçülü olalım biraz.

La kardeşim kimsenin kimseyi savunduğu yok bi adamın yaptığı hainlikten bütün bir ırkı yakalım yok edelim anlayışına benim isyanın.sıradaki yorumlarla orada bayrak indiren adam arasında ne fark var?tepki verirken ölçülü olalım biraz.

o mevzu kapandı gitti onu yazan tekrar etmedi zaten sen neden durmadan o söz üzerinden gidiyorsun kapasite yetmiyor mu yeni şeyler yazmaya milleti tahrik ediyon dakikalardırr?

Benım hic kürt arkadaşım yok bu arada

O bölgenin polisini böyle etkisiz hale getirenler elbet hesap verecek. Söz konusu Istanbul olunca eylemcileri öldürmek pahasina sindirmesini biliyorlar.

Polis resmen pasif durumda o bölgede... Resmi olarak bazi adimlar atilirsa elbet vatanseverler bu ülkeyi size yedirmez ey teröristler.. bunu böyle bilin.

O bölgenin polisini böyle etkisiz hale getirenler elbet hesap verecek. Söz konusu Istanbul olunca eylemcileri öldürmek pahasina sindirmesini biliyorlar.

Polis resmen pasif durumda o bölgede... Resmi olarak bazi adimlar atilirsa elbet vatanseverler bu ülkeyi size yedirmez ey teröristler.. bunu böyle bilin.

tbr ederim murhan munihden o bolgeyi iyi analiz etmissin gugil ortten mi baktin

ben bir bayrak parçasi bir çaputa bakmam ben icraata bakarim diyor bu halkin %50 si siz hemen oranizi buranizi yirtin

havalimani-istanbul.jpg

Bu ülkenin sınırları"Misak-ı Millî" ile çizilmiştir ... Beğenen kabul eden kalır beğenmeyen s.....olur gider yok özerklik istiyoruz yok onu yok bunu istiyoruz yedirmezler ... S...... Gitsin beğenmeyen kuzey ırak da suriye de yaşasın bizde düşmanın yerini bilelim...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt