Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.964
- 1.962
- 1.798
[media]https://www.youtube.com/watch?v=y3ZHl7OwBZY[/media]
sağlam para götürmüş galiba gülüşe bakılırsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=y3ZHl7OwBZY[/media]
cem uzan hayatta mı belli değil olm en iyisi başka partiye geç sen.
Askerlerin başını dahi çıkaramadığı yerlere dönüştü oradaki kışlalar. Korkuyorlar olur da birşey yaparsak da hükümet bize saldırırsa diye.
Yazık, Bayrak korunamıyorsa orduya ne gerek var ki?
Tayyip BB. geldikten 3-4 ay sonra bizim ordunun darbe plani vardi, ben inaniyorum buna. Adamlar herseyin farkindaydi, Türkiye nasil bir batikligin icine sürüklenecek, Tayyip hangi görevleri yerine getirmek icin hükümetin basina geldi.. herseyden haberdardi bizim ordu, o darbe olacakti.
Gun gelecek bu millet humeyni gibi karsilayacak onu![]()
Ya bi ara her hafta şehit haberi geliyordu hatta her gün neredeyse. Devlet bu işe el atmıyor şehit olan uzaktan akrabam var Allahtan fazla uzağız yakınınızda biriniz şehit olsa düşünün. Birinizin abisi, çocuğu, kardeşi, kuzeni olsa. Bunları yapan bi örgüt var bu örgütü meclis tabanı var orada bunların sözcülüğünü yapanlar. Doğudaki şehirler var bunları destekleyenler. Adam bizim askerimizi öldürsün, meclisteki adambunların sözcülüğünü yapsın, doğudaki herif bunlara oy versin. Sonra buradan biri çıkıp temizlik yapılmalı diyince insanlık suçu, faşist, milliyetçi ahahahahahahah he canım he öyle.
NATO'ya bağlılık yemini eden türk ordusu mu?1920'de bağımsızlık mücadelesi veren ordu mu darbe yapacak?
En cok su doguda görev yapan türk kardeşlerimize acıyorum allah yardım etsin onlara
2002'deki.
mazotu 1 tl yapacaksa ben de giderim havalimanına valla.![]()
2002'deki komuta kademesinin hepsi NATO maşasıydı darbe yapsalarda bir şey değişmeyecekti.tayyip onlardan daha iyi maşa olduğu için onu tercih ettiler yoksa onlarında bir farkı yok rte'den.
Mitinglerinde döner ekmek ve pringles dağıtıyordu Cem Uzan
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
en buyuk akpli olurum
NATO'ya bağlılık yemini eden türk ordusu mu?1920'de bağımsızlık mücadelesi veren ordu mu darbe yapacak?
Silahini oksayan, bebegim diye seven özel harekatcilar tanidim ben. Bir üstü emir versin düsünmeden kendi ailesini katleder. Böyle adam yetistiren komutanlarin nato'yu fazla düsünecegini sanmiyorum.