Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o video sence boluculuk degilmi?

hani kardeslik falan diyoruzda, herkezde adabini bilsin¨

sonucta bu ulkede 90% kardesce yasiyor

ve 10% boluculerin sadece kurtlerden olustugunu ima etmek, bana gore sacmalik

tek tarafta suc aramak yanlistir, o video izlerken biur turk olarak gurur duydunmu?

turkun gucu bumu, Ataturkun gencleri bu mu?

Videoyu kimse övmüyor sen video üzerinden belli bir kitleye o şekilde konuşamazsın videdakinin o kitleyi temsil ettiğini nereden biliyorsun sana aksi 100 tane örnek gösteririrm bir şeyi eleştririken bütünü kastetmen çok talihsiz olmuş

2 milyon oy hdpye verenlerin bir kısmı türk solu yanlış değerlendiriyorsun bi ara anlatırm geç oldu. bilgiler dayanıksız çoğu sadece senin mesajın değil bu konudaki mesajların çoğu eksik veya yanlış bilgiler üzerine. hadi şb

fb küme düşsün sonra kapışırız :)

18 yasini doldurmamis secmen ve sandiga gitmeyen kismida sayarsak o rakam yada ona yakini bulur. Ayrica apicu olmayipta hdpye oy veren saskin solcu tayfasi 5 bini gecmez. neyse fb kume dustukten sonra ordumla beraber bozkirdan harekete gecicem:D

Videoyu kimse övmüyor sen video üzerinden belli bir kitleye o şekilde konuşamazsın videdakinin o kitleyi temsil ettiğini nereden biliyorsun sana aksi 100 tane örnek gösteririrm bir şeyi eleştririken bütünü kastetmen çok talihsiz olmuş

bana gore turkiyede iki tane sorunlu grup var

en buyuk sorun PKK

diger sorun ise ulkuculer

bu iki tarafida sevmeyen bir vatandasim, malesef goruslerim boyle

yok tehdıt acısından solemedım zaten yunanlar kendılerıyle zor ugrasıo :) zamanında aldıkları apache bızım cobralardan cok ustun oldugu aşıkar ıstedııgı kadar modernize edılmesı gereksın..

Cobrada Süper Cobrada candır , az kahrımızı çekmediler , sadece bizim değil ,

ABD 'nin bile ırakta afganistanda kahrını çektiler çekiyorlar , Apaçiler kosovada uçamadı bile , yani zor alet uçurmasıda bakmasıda kullanmasıda dert , yunan başkasının parasıyla aldı şimdi tatbikattan tatbikata gösteri yapıyor .

Bu arada T129 EDH ler teslim töreni yapılacak salı günü darısı T129B lerin başına yakında ...

Unutmayın şuanda tüm tehdit algımız kuzeye kaydı bırakın yunanı falan ve aklımızın bir köşesindede enerji nedeniyle doğu akdeniz , Donanmanın platform Donanma ve Hava Kuvvetlerinin ise mühimmat programları " ufuk açıcı " !

ya abdden bana ne de

diger mesaji duzenledim, turk iran ve yunan ordulari belli seviyede olmalarina ragmen kendi halklari ordularini o seviyenin cok uzerinde goruylar. balondan kasit buydu yani. les, cop demedik zaten.

Iran ordusu en buyuk balon bence. hatta natonunda bi raporu var, israil ile hatta turkiye ile bas edemeyecek kadar yetersiz donanimda oldugu raporlandi. hadi mesajima like at ve burda konuyu bitirelim isim var az :D

İran'ın elindeki uçaklar devrimden önce kalma f-14 ve f-4'ler onlarda ambargodan dolayı yedek parça kıtlığında çöptür büyük ihtimal tek tehdit unsurları nükleer silah(yapabildilerse oda)

bana gore turkiyede iki tane sorunlu grup var

en buyuk sorun PKK

diger sorun ise ulkuculer

bu iki tarafida sevmeyen bir vatandasim, malesef goruslerim boyle

Bölücüleri azdıranların onlara taviz verenlerin ve daha nicelerinin listesini yap da belki sonra Ülkücülere sıra gelir,sokaktaki çakallarla serserilerle genelleme yapıp iki kavramı bir arada kullanmak sorunu çok ayrı bir yerden görmektir.

türk yunan ispanya bulgar ordularını buyukten kucuge dogru yazınız

Bu soruya cevap verilemez ,

çünkü artık devir küçülme devri bizim için dahi adetlerde önemli indirimler gerçekleşti ,

İlla sayısal dersen Türk-Yunan-İspanyol-Bulgardır ,

bugün Yunanistanın kafasını kaldıracak durumu kalmadı inanılmaz sıkışık durumdalar ve zaman alyehlerine işliyor kabaca söylersek yakın zamana kadar F-16 filosunun üçte biri yerde idi yani sayılar fazla anlam ifade etmemekte ,

Bulgarlarda ise şuan ordu yok desek yalan olmaz çünkü somut bir hava gücü kalmadı hava sahalarının korunması hususunda yunanistan ve bizimle görüşecekler / görüşüyorlar , donanmaları ise kağıt üstünde .

İspanyada krizle beraber önemli seviyede küçüldü zaten kara gücü soğuk savaş sonrasıyla beraber küçülmüştü ama son dönemde donanmadada kırpıntılar oldu en somut örnek Principe de asturias hizmet dışına alındı ,

ama halen AEGİS li 5 AAW firkateyni ile ve Juan Carlos LHD si ile akdenizde modern bir güç denilebilir ,

Bu arada kırdığım arkadaşım varsa özür dilerim .

Bölücüleri azdıranların onlara taviz verenlerin ve daha nicelerinin listesini yap da belki sonra Ülkücülere sıra gelir,sokaktaki çakallarla serserilerle genelleme yapıp iki kavramı bir arada kullanmak sorunu çok ayrı bir yerden görmektir.

sorun surda

ikimiz farkli persperktivlerden bakiyoruz, yani kisacasi anlasmamiz zor, gorus olarak

evet sana hak veriyorum, sokaklarda yuzlerce ahlaksiz cakallar var

ulkuculerin, attigi sloganlari sana soylesem kardes burasi baska tartisma konusu olacak ve sonra herkez bana kizacak

yani cok konusmak istemiyorum ama benim gorusum boyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt