Hulusi Arslan
Parçalı Üye
- 20 Mart 2014
- 3.528
- 1.367
- 1.023
Gariban? He yavrum he dagdakiler zaten ozel uretim cyrborg hepsini uzaylilar koydi kandile elin malatyalisi dagami cikarmis?
hmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gariban? He yavrum he dagdakiler zaten ozel uretim cyrborg hepsini uzaylilar koydi kandile elin malatyalisi dagami cikarmis?
o video sence boluculuk degilmi?
hani kardeslik falan diyoruzda, herkezde adabini bilsin¨
sonucta bu ulkede 90% kardesce yasiyor
ve 10% boluculerin sadece kurtlerden olustugunu ima etmek, bana gore sacmalik
tek tarafta suc aramak yanlistir, o video izlerken biur turk olarak gurur duydunmu?
turkun gucu bumu, Ataturkun gencleri bu mu?
2 milyon oy hdpye verenlerin bir kısmı türk solu yanlış değerlendiriyorsun bi ara anlatırm geç oldu. bilgiler dayanıksız çoğu sadece senin mesajın değil bu konudaki mesajların çoğu eksik veya yanlış bilgiler üzerine. hadi şb
fb küme düşsün sonra kapışırız![]()
Videoyu kimse övmüyor sen video üzerinden belli bir kitleye o şekilde konuşamazsın videdakinin o kitleyi temsil ettiğini nereden biliyorsun sana aksi 100 tane örnek gösteririrm bir şeyi eleştririken bütünü kastetmen çok talihsiz olmuş
yok tehdıt acısından solemedım zaten yunanlar kendılerıyle zor ugrasıozamanında aldıkları apache bızım cobralardan cok ustun oldugu aşıkar ıstedııgı kadar modernize edılmesı gereksın..
18 yasini doldurmamis secmen ve sandiga gitmeyen kismida sayarsak o rakam yada ona yakini bulur. Ayrica apicu olmayipta hdpye oy veren saskin solcu tayfasi 5 bini gecmez. neyse fb kume dustukten sonra ordumla beraber bozkirdan harekete gecicem![]()
ya abdden bana ne de
diger mesaji duzenledim, turk iran ve yunan ordulari belli seviyede olmalarina ragmen kendi halklari ordularini o seviyenin cok uzerinde goruylar. balondan kasit buydu yani. les, cop demedik zaten.
Iran ordusu en buyuk balon bence. hatta natonunda bi raporu var, israil ile hatta turkiye ile bas edemeyecek kadar yetersiz donanimda oldugu raporlandi. hadi mesajima like at ve burda konuyu bitirelim isim var az![]()
bizimkileri dağdan indiririm malazgirt ovasında buluşalım![]()
bana gore turkiyede iki tane sorunlu grup var
en buyuk sorun PKK
diger sorun ise ulkuculer
bu iki tarafida sevmeyen bir vatandasim, malesef goruslerim boyle
Zulum 1071'de tam orada basladi yalniz sakatlik olmasin. :d
Tap
türk yunan ispanya bulgar ordularını buyukten kucuge dogru yazınız
ilk karşılaşma orda oldu orda bitsin :d
bizimkileri dağdan indiririm malazgirt ovasında buluşalım![]()
Bölücüleri azdıranların onlara taviz verenlerin ve daha nicelerinin listesini yap da belki sonra Ülkücülere sıra gelir,sokaktaki çakallarla serserilerle genelleme yapıp iki kavramı bir arada kullanmak sorunu çok ayrı bir yerden görmektir.
Savasi kaybedersen oyle fasik isgalci bozkir yaratigi demek yok ama![]()
Bu durumda Tayyip yeni Alparslan'mi oluyor?
Bu durumda Tayyip yeni Alparslan'mi oluyor?
O anki duruma bağlı kart kurt demedikçe sorun olmazyönetici ben olursam her türlü manipülasyona hazır olun
Hayir size dag turku diyecemhazirlan heval bozkurtlarim cildirdi anatoliayi istiyor gok girsin kizil ciksin....