- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Big Bang Theory ve Mentalist tarzı iki ayrı dizi önerebilecek var mı?
BBT tarzı zor tabi de Mentalist tarzı vardır diye düşünüyorum. Bu arada komedi arayanlar için TBBT efsanedir.
Frasier
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Big Bang Theory ve Mentalist tarzı iki ayrı dizi önerebilecek var mı?
BBT tarzı zor tabi de Mentalist tarzı vardır diye düşünüyorum. Bu arada komedi arayanlar için TBBT efsanedir.
Frasier
Hayri senin de yaş kemal e ermiş. Frasier gösterimden kalkalı 10-15 sene olmuştur
Ara ara hala izlerim.Bazı bölümler gerçekten efsane.Yan karakterler gerçekten harika oyunculuklar çıkarmışlarHayri senin de yaş kemal e ermiş. Frasier gösterimden kalkalı 10-15 sene olmuştur
on iki Haziranda Almanyada blurayi çıkıyor dördüncü sezonun. Muhtemelen yakında internete düşer.o değilde şerloktan haber yok mu lan :confused:
gatiss en son pohtan bir açıklama yapmış idi
Yok yav 5. Sezondan herhangi bir emare yok. Bitirdik tarzında röpörtaj vermiş yapımcıon iki Haziranda Almanyada blurayi çıkıyor dördüncü sezonun. Muhtemelen yakında internete düşer.
naçizane fikrim herkesin
Leyla ile Mecnun
Behzat Ç
Kardeş Payı
Ezel
Dizilerini izlemesi lazım ...
Ha sen onu diyorsun, yıl sonuna doğru anca bir ses çıkar.Yok yav 5. Sezondan herhangi bir emare yok. Bitirdik tarzında röpörtaj vermiş yapımcı
Büyük bir numarası yok fikrimceBu Fear the walking dead ne ayak ? 3. sezonu başlamış, yanlış hatırlamıyorsam 2. sezonu 1-2 bölüm izleyip bırakmıştım, izlemeye değer mi an itibariyle ?