colony sacma gıbı geldi

Aga güzel vakit geçirmelik dizi.yalnız sonunda konuya biraz açıklık getirselermiş iyiydi.

tapa
a
l
k

izledin demek reys geçer not almıştır umarım konu çok ilginç ve gizemli ancak dizide bir takım boşluklar kalmış senaryo açısından bir çok mesele halledilmeden finale bağlanıyor olay

bende şunlara başlamayı düşünüyorum şimdi, inat edip birtürlü bakmadığım sherlock holmes ve 11.22.63 buda stephen king romanından uyarlama.

Sherlock ve Black mirror disinda Ingiliz dizisi onerecek var mı?

Fargo,Breaking Bad,Agent of shield,Emerald city, Gotham, House of cards, The Americans, Person of interest, İncorporated, Bates otel, g.o.t, 24,

izledin demek reys geçer not almıştır umarım konu çok ilginç ve gizemli ancak dizide bir takım boşluklar kalmış senaryo açısından bir çok mesele halledilmeden finale bağlanıyor olay

bende şunlara başlamayı düşünüyorum şimdi, inat edip birtürlü bakmadığım sherlock holmes ve 11.22.63 buda stephen king romanından uyarlama.
Konu aslında çok özgün ama hunharca harcamışlar bence.bundan daha uzun soluklu şeyler çıkardı
Söylediğin dizileri seyrettim ötelemeden izlemeye bak

tapa
a
l
k

Sherlock ve Black mirror disinda Ingiliz dizisi onerecek var mı?
Friendsi izledin mi bilemiyorum ama tarz olarak benzeyen coupling var.toplamda 25-30 bölümlük eğlenceli dizi
Birkaç gün önce izlediğim bbc yapımı night manager var bi de.6 bölüm biraz bondvari kaliteli yapım

tapa
a
l
k

In Treatment diye bir diziyi izleme listeme almışım, muhtemelen burdan birileri önermiştir birkaç sene önce. Geçen gün başladım güzel diziymiş.

{taptap}

bu hafta basladiklarima gore siralamam icin israr ederseniz

chuck 7/10

lie to me 7.1/10

the expanse 7.2/10

westworld 8/10

Ik sezonu bir cirpida izledim kesinlikle tavsiye ediyorum .
8/10 Puan

e7jnvojl.jpg

Sneaky Pete - Full Trailer | Amazon Prime Video - YouTube

son iki hafta fena diildi

11.22.63 8/10

dirk gently's holistic detective agency 7.5/10

black mirror 7/10

the 100 6.5/10

revolution 6/10

Big Bang Theory ve Mentalist tarzı iki ayrı dizi önerebilecek var mı?

BBT tarzı zor tabi de Mentalist tarzı vardır diye düşünüyorum. Bu arada komedi arayanlar için TBBT efsanedir.

Big Bang Theory ve Mentalist tarzı iki ayrı dizi önerebilecek var mı?

BBT tarzı zor tabi de Mentalist tarzı vardır diye düşünüyorum. Bu arada komedi arayanlar için TBBT efsanedir.

TBBT ilk sezon iyiydi ama sonra sıkıcı olmaya başladı.

izlemediysen Criminal Mindsı öneririm.

suçluları uzun analizler sonunda, gayet “nasıl ya, onu nereden çıkardılar, tamam oradanmış” gibi bağlantılarla yakalayabilen dizi, tarz olarak daha çok csiye benziyor ama

Geri
Üst Alt