Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
- 6 Aralık 2014
- 6.252
- 335
- 868
kaçıncı bölümdesin?uzaylılar piysaya çıktı mı?dizilab
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaçıncı bölümdesin?uzaylılar piysaya çıktı mı?dizilab
kaçıncı bölümdesin?uzaylılar piysaya çıktı mı?
Aga güzel vakit geçirmelik dizi.yalnız sonunda konuya biraz açıklık getirselermiş iyiydi.sci-fi channel yapımı. prison break gibi tempo hiç düşmüyor ama bilim kurgu türünde.
The Lost Room (TV Mini-Series 2006– ) - IMDb
Aga güzel vakit geçirmelik dizi.yalnız sonunda konuya biraz açıklık getirselermiş iyiydi.
tapa
a
l
k
Konu aslında çok özgün ama hunharca harcamışlar bence.bundan daha uzun soluklu şeyler çıkardıizledin demek reys geçer not almıştır umarım konu çok ilginç ve gizemli ancak dizide bir takım boşluklar kalmış senaryo açısından bir çok mesele halledilmeden finale bağlanıyor olay
bende şunlara başlamayı düşünüyorum şimdi, inat edip birtürlü bakmadığım sherlock holmes ve 11.22.63 buda stephen king romanından uyarlama.
Friendsi izledin mi bilemiyorum ama tarz olarak benzeyen coupling var.toplamda 25-30 bölümlük eğlenceli diziSherlock ve Black mirror disinda Ingiliz dizisi onerecek var mı?
besikciolou adı efsane diye zurna bir dizide oynuyoBugun yine izledim su bolumu. Dizinin en dusuk butceli, ama en guzel bolumu. Tiyatro tadinda.
Behzat Ç. 78. Bolum Sansursuz - YouTube
Bu diziyi bitirenlerin abv. Bir ara devam edecegi konusuldu, ne oldugunu bilen var mi?
Big Bang Theory ve Mentalist tarzı iki ayrı dizi önerebilecek var mı?
BBT tarzı zor tabi de Mentalist tarzı vardır diye düşünüyorum. Bu arada komedi arayanlar için TBBT efsanedir.
Mentalist tarz