Friends, How I met Your Mother dan sonra attan inip esege binmek gibi geldi. 20 dkikalik episodun sonunu zor getirdim

Komedi dizisi soruluyor ve bir kişi bile its always sunny in phillyi önermiyor. Sizler için üzülüyorum.

Senin bir önerin var mı?

Onur Salihli Friends'i yayınlandığı seneleri düşünerek değerlendireceksin. Profilindeki yaş doğruysa sen daha doğmamışken başlamış bir dizi.

- Charlie Sheen'li Two And A Half Meni çok beğenirdim. Sıkılmadan aynı bölümleri tekrar izleyebilirim.

- Seinfeld

- Leyla ile mecnun

- Fresh Prince

- Kenan and Kel (yerli değil)

Son düzenleme:
Komedi dizileri top 3:

Its always sunny in philly
Seinfeld
Malcolm in the middle

Shooter'ın 2. sezonu çok iyi başladı.

Power'da James çıktı, curcuna yeni başlıyor.

Birçok sinema filminin diziye çevrileceği komuşuluyor.
King Kong
Watchmen
John Wick
Snowpiecer
Sin City
Şehrin Azizleri
Yeraltı Canavarı
Dünyaların Savaşı

Ayrıca yeni yapım olarak
The Witcher
Who Fears Death
ve Yeni dizisinde Osmanlı ve Türk efsanelerinin yanı sıra tarihten esinlenen bir kahramanlık hikayesini anlatacak
Son olarak severek takip ettiğim Into The Badlands 3. sezon onayı almış ve 16 bölüm olacak.

Shooter'ı izlemeyen çok şey kaybediyor. Benden söylemesi. 2. sezon da mükemmel devam ediyor.

Filmden bahsetmiyorum renktaş. Dizisi çıktı yakın zamanda ve devam ediyor 2. sezon büyük bir heyecanla. Bence rahatlıkla 3. sezon için de malzeme çıkar. Ben 1. sezon sonrası daha ne işleyebilirler demiştim ama öyle olmadı.
Yok onu anladim ama Dizi hangi platformda yayinlaniyor bir bilgin var mi?

Yok onu anladim ama Dizi hangi platformda yayinlaniyor bir bilgin var mi?
Valla TV'ye hiç bakmıyorum renktaş. İnternet sitelerinden izliyorum dizi ve filmleri. Hatta isim vereyim; Dizipub, Dizilab, Diziband, Dizibox. Bunların hepsi kalitedir. Hangisinde altyazı önce çıkarsa ondan izliyorum. Genelde Dizipub daha önce çıkarıyor ama.

Geri
Üst Alt