- 12 Mayıs 2012
- 8.994
- 1.314
- 1.298
Friends, How I met Your Mother dan sonra attan inip esege binmek gibi geldi. 20 dkikalik episodun sonunu zor getirdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben çocukların sağır olduğundan şüpheleniyorum artık. 15 yıl oldu normal değil bu durum.Cocuklar duymasina bsladim cokk eylenceli
Senin bir önerin var mı?
Onur Salihli Friends'i yayınlandığı seneleri düşünerek değerlendireceksin. Profilindeki yaş doğruysa sen daha doğmamışken başlamış bir dizi.
o ikisini de yazacaktım da unuttum. Malcom benim için efsanedir.Özellikle babaları. Malcolmu sevdiysen onun çakması the middle var. izledin mi?Komedi dizileri top 3:
Its always sunny in philly
Seinfeld
Malcolm in the middle
Aynen o da fena degil ama malcolmun yerini tutmaz tabi.o ikisini de yazacaktım da unuttum. Malcom benim için efsanedir.Özellikle babaları. Malcolmu sevdiysen onun çakması the middle var. izledin mi?
Platform renktas?Shooter'ı izlemeyen çok şey kaybediyor. Benden söylemesi. 2. sezon da mükemmel devam ediyor.
Filmden bahsetmiyorum renktaş. Dizisi çıktı yakın zamanda ve devam ediyor 2. sezon büyük bir heyecanla. Bence rahatlıkla 3. sezon için de malzeme çıkar. Ben 1. sezon sonrası daha ne işleyebilirler demiştim ama öyle olmadı.Platform renktas?
Yok onu anladim ama Dizi hangi platformda yayinlaniyor bir bilgin var mi?Filmden bahsetmiyorum renktaş. Dizisi çıktı yakın zamanda ve devam ediyor 2. sezon büyük bir heyecanla. Bence rahatlıkla 3. sezon için de malzeme çıkar. Ben 1. sezon sonrası daha ne işleyebilirler demiştim ama öyle olmadı.
Valla TV'ye hiç bakmıyorum renktaş. İnternet sitelerinden izliyorum dizi ve filmleri. Hatta isim vereyim; Dizipub, Dizilab, Diziband, Dizibox. Bunların hepsi kalitedir. Hangisinde altyazı önce çıkarsa ondan izliyorum. Genelde Dizipub daha önce çıkarıyor ama.Yok onu anladim ama Dizi hangi platformda yayinlaniyor bir bilgin var mi?