Çok şahane bir dizi klasik hollywood dizilerinden sıkılanlar için muhteşem bir dizi. Adamlar sağlam dizi yapmış. Böyle bir dizi nasıl ünlü olmaz anlamak zor.

Dizibox diye bir sitede alt yazılı izledim dublajdan daha güzel.
9aa8bd9a8e4af64e40787719191af0da.jpeg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Son düzenleme:
Breaking bad ve narcos dan sonra izleyecek dizi arıyorum. Bir türlü beğenmedim bişeyi,true détective,Black mirror,orange is.. Vs gibi dizilere başladım hep bıraktım.

Şöyle kuzey nordik dizisi varmı sağlam. Norveç yapımı filan

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
El Chapo

Bizim peder merkez sağcı sever böyle dizileri , ben de eşlik edeyim dedim .ilk kez diriliş ertuğrul izledim.

Müzikleri hoşuma gitti derken obada kayı halkının IYI simgesini gördüm.

Baya baya gözüne sokarcasına 4-5 kez gösterdiler.

Açıkçası resmi akp kanalı TRT'de bu denli rakip partinin propagandasının yapılmasını garipsedim.

Tez zamanda padişahımız hörmetlimiz kulaklarını çekecektir diye düşünüyorum.

Shameless'ı izliyorum bu ara. Bazen fena sıkıyor ama izleniyor.

marco polo 3.sezon çekilmeyecekmiş. çok para harcadıklarını biliyorduk , tutmamış belli.

Türk dizilerle pek aram yok

Ama şu Bahtiyar Ölmez hoşuma gitti doğrusu.Kemal Sunal'ın Kabadayı filmine benziyor biraz.Dizi de hoşlanmadığım şeyse şehitler üstünden algı yaratılmak istenmesi.Atv de olunca pek garipsemedim bu olayı.1-2 dk lık bir mevzu idi ama yine de hoşuma gitmedi

Survivor Semih ise dizide ki en antipatik adam.Oyunculuğu beceremediği gibi kendini oynamaya çalışıyor gerçi onu bile becerememiş

YouTube

02:00 şu sahne güzeldi

BBC ve David Attenborough reyizin birlikteliği ile ortaya yine muazzam bir iş çıkmış. Yine tam anlamıyla bir başyapıt olmuş. Imdb puanı da 9.8 :)

Şiir gibi...

blue-planet-ii.94423.jpg

Geri
Üst Alt