The Blacklist e tekrar basladim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok abi düzgün dizi yok.youtube sagolsun,o zamanlar yas olarak küçük oldugumuzdan izleme şerefine nail olamadıgım yeditepe istanbul,şaşıfelek cıkmazını izliyorum.harika diziler.yedi numara keza öyle...2011den bu yana kaliteli ezel ,poyraz karayel(ama bi dönem),hayat sarkısı(senaryo,oyuncu kadrosu ve oyunculukları bakımından),kuzey güney bunlar iyiydi.20 senede 1000 dizi çekmişlerdir.4 tane var ya topu topu son dönemde iyi olan.son olarak vatanım sensin var ma o da bitiyo galiba.

yok abi düzgün dizi yok.youtube sagolsun,o zamanlar yas olarak küçük oldugumuzdan izleme şerefine nail olamadıgım yeditepe istanbul,şaşıfelek cıkmazını izliyorum.harika diziler.yedi numara keza öyle...2011den bu yana kaliteli ezel ,poyraz karayel(ama bi dönem),hayat sarkısı(senaryo,oyuncu kadrosu ve oyunculukları bakımından),kuzey güney bunlar iyiydi.20 senede 1000 dizi çekmişlerdir.4 tane var ya topu topu son dönemde iyi olan.son olarak vatanım sensin var ma o da bitiyo galiba.

Seni yabancı dizi furyasına davet ediyorum Sergencim

Hak yolu budur

Seni yabancı dizi furyasına davet ediyorum Sergencim

Hak yolu budur
izliyorum zaten.game of thrones,shamless falan.en üzüldüğüm fringe dizisinden sıkılmamdı.3.sezonda bıraktım.tekrar izleyecegim.şimdi the gifted var xmenin uyarlaması ama tutmayacak galiba dizi.stranger thingsi izleyecegim.güzel diyolar.

S-Town Podcast

JOHN DESPISES HIS ALABAMA TOWN AND DECIDES TO DO SOMETHING ABOUT IT. HE ASKS a reporter to investigate the son of a wealthy family who’s allegedly been bragging that he got away with murder. But then someone else ends up dead, sparking a nasty feud, a hunt for hidden treasure, and an unearthing of the mysteries of one man’s life.

10 NUMARA kelimesinin noksan kalacagi 1 podcast

+budizm hakkında ne düşünüyorsun?
-hangi dizin hakkında?

tamam vurmayın öldüm

Stranger things'in 2. sezonunu pek beğenmedim, 1. sezonun konusunu hiç geliştirmediler, konu derinleşeceğine basitleşti.

Boardwalk Empire nasıl ? İndirdim ama başlamadım henüz izlenmeye değer mi ?

House, M.D izleyeyim dedim başrol oyuncusu çok antipatik geldi bana.2-3 kere denedim ama çok ters zamanlarımı geldi herhal.Kıyıda köşede duruyor bir ara bitiricem bakalım

Friends'i de öyle zorlaya zorlaya izlediydim sonra izlemediğime pişman olduydum muhtemelen aynı senaryo olacak :D

İzlemeyen varsa Weeds'i öneririm

Bilmem anlatabildim mi ?

Boardwalk Empire nasıl ? İndirdim ama başlamadım henüz izlenmeye değer mi ?

House, M.D izleyeyim dedim başrol oyuncusu çok antipatik geldi bana.2-3 kere denedim ama çok ters zamanlarımı geldi herhal.Kıyıda köşede duruyor bir ara bitiricem bakalım

Friends'i de öyle zorlaya zorlaya izlediydim sonra izlemediğime pişman olduydum muhtemelen aynı senaryo olacak :D

İzlemeyen varsa Weeds'i öneririm

Bilmem anlatabildim mi ?
House ve başrol oyuncusu antipatik geldi öyle mi Aydın? Yahu adamın rolü zaten o. Umarım Steam hesabın çalınır.

Bu ateş üfleyerek sönmez

Türk dizilerine onyargımın kurbanı olsa da İşler Güçler dizisini geç de olsa izleme fırsatı buldum.Çok eğlenceli bir diziydi.Özellikle Sadi-Salih ve Hakkı-Şener ikilisi ile diziye sonradan giren Cavit karakterleri çok eğlenceliydi.Ayrıca yaptıkları bir çekim tekniği tam fovrim olan türdü.

Geri
Üst Alt