Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Başladı zaten
#yönetimistifa
#dursunözbekistifa
Izleyelim o zmn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başladı zaten
#yönetimistifa
#dursunözbekistifa
yok abi düzgün dizi yok.youtube sagolsun,o zamanlar yas olarak küçük oldugumuzdan izleme şerefine nail olamadıgım yeditepe istanbul,şaşıfelek cıkmazını izliyorum.harika diziler.yedi numara keza öyle...2011den bu yana kaliteli ezel ,poyraz karayel(ama bi dönem),hayat sarkısı(senaryo,oyuncu kadrosu ve oyunculukları bakımından),kuzey güney bunlar iyiydi.20 senede 1000 dizi çekmişlerdir.4 tane var ya topu topu son dönemde iyi olan.son olarak vatanım sensin var ma o da bitiyo galiba.
izliyorum zaten.game of thrones,shamless falan.en üzüldüğüm fringe dizisinden sıkılmamdı.3.sezonda bıraktım.tekrar izleyecegim.şimdi the gifted var xmenin uyarlaması ama tutmayacak galiba dizi.stranger thingsi izleyecegim.güzel diyolar.Seni yabancı dizi furyasına davet ediyorum Sergencim
Hak yolu budur
Kendim izlemedim, izleyen iki arkadaşım iyi dediler.Peaky blinders nasıl ?
Güzel ama çok fazla sigara içiyorlar izlerken insanın sigara içesi geliyorPeaky blinders nasıl ?
JOHN DESPISES HIS ALABAMA TOWN AND DECIDES TO DO SOMETHING ABOUT IT. HE ASKS a reporter to investigate the son of a wealthy family who’s allegedly been bragging that he got away with murder. But then someone else ends up dead, sparking a nasty feud, a hunt for hidden treasure, and an unearthing of the mysteries of one man’s life.

House ve başrol oyuncusu antipatik geldi öyle mi Aydın? Yahu adamın rolü zaten o. Umarım Steam hesabın çalınır.Boardwalk Empire nasıl ? İndirdim ama başlamadım henüz izlenmeye değer mi ?
House, M.D izleyeyim dedim başrol oyuncusu çok antipatik geldi bana.2-3 kere denedim ama çok ters zamanlarımı geldi herhal.Kıyıda köşede duruyor bir ara bitiricem bakalım
Friends'i de öyle zorlaya zorlaya izlediydim sonra izlemediğime pişman olduydum muhtemelen aynı senaryo olacak
İzlemeyen varsa Weeds'i öneririm
Bilmem anlatabildim mi ?
House ve başrol oyuncusu antipatik geldi öyle mi Aydın? Yahu adamın rolü zaten o. Umarım Steam hesabın çalınır.
Bu ateş üfleyerek sönmez
Hastalara tavrı, antipatik olmayı dert etmeyip gerçekleri yüzlerine vurmak. Dizinin, o karakterin olayı o.Hastalara tavrı hoşuma gitmedi
Hastaneye gitsen seni öyle küçük düşüren doktordan hoşlanır mısın ?
Hastalara tavrı, antipatik olmayı dert etmeyip gerçekleri yüzlerine vurmak. Dizinin, o karakterin olayı o.
Bu ateş üfleyerek sönmez