Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Sence senin etkin ne kadardir bu husustaNeremle güleyim bilemedim açıkçası.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sence senin etkin ne kadardir bu husustaNeremle güleyim bilemedim açıkçası.
sent via GSC
Yalniz bence de Breaking Bad gelmis gecmis en iyi dizi degil
Yine baslikta ismi gecen The Wire daha iyi
İşte gerçeklerle yüzleşen biri![]()
wire hıc ızlemedımde tr deki ferhunda hanımlar dizisi gibiymiş oyuncu ihrac etme konusunda. heryere bırını göndermısler mutlakafringede bazi eski-the wire oyuncular var
%95Sence senin etkin ne kadardir bu hususta
wire hıc ızlemedımde tr deki ferhunda hanımlar dizisi gibiymiş oyuncu ihrac etme konusunda. heryere bırını göndermısler mutlaka
ulan sankı sen ızledın. daha gecen konustuk ızlıyecekler lısmtemde duruyor oz ile bılıkte aradan cıkarcam diye.Wire izlemeyen kişi gelmiş burada redface şov yapıyor ne desem bilemedim
ulan sankı sen ızledın. daha gecen konustuk ızlıyecekler lısmtemde duruyor oz ile bılıkte aradan cıkarcam diye.
bakmaya gerek yok az cok tahmın edebılıyorum ıcerği. ya bana yalan soyledın ya da orada yalan yanlıs seyler yazdın.
Cok bekledigim seylerden biri Turkiye'de siyaset/suc temali genel mesaji Wire'a benzeyen bir dizi cekilmesidir
Olacak da inaniyorum
Cok bekledigim seylerden biri Turkiye'de siyaset/suc temali genel mesaji Wire'a benzeyen bir dizi cekilmesidir
Olacak da inaniyorum
BSGBazilari off poff diyebilir ancak Breaking Bad cok buyuk olcude seyirliktir