Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Cok bekledigim seylerden biri Turkiye'de siyaset/suc temali genel mesaji Wire'a benzeyen bir dizi cekilmesidir
Olacak da inaniyorum
Keşke
Yasaklanır gerçi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok bekledigim seylerden biri Turkiye'de siyaset/suc temali genel mesaji Wire'a benzeyen bir dizi cekilmesidir
Olacak da inaniyorum
House cok rahat uyarlanir ama zaten doktor dizisi altyapisi da var. Hastaliklari gomecekler yapacaklar. Benim dedigim yapim emek ve orijinal senaryo isterHouse M.D yolda o da çıkar yakında
Turkler bilim kurgu cekmemeli bence. Bilim kurgu cekeceksen ya cok iyi tasarin olacak (Solaris 2001 vs.) ya da cok iyi teknolojin. Bizde ikisi de yokBende bir bilim kurgu çekilsin istiyorum.
Ne demek istedim sence seyirlik diyerek?
House o kadar da kolay değil yav. Dizide doktorluk daha çok ikinci planda idi.House cok rahat uyarlanir ama zaten doktor dizisi altyapisi da var. Hastaliklari gomecekler yapacaklar. Benim dedigim yapim emek ve orijinal senaryo ister
Turkler bilim kurgu cekmemeli bence. Bilim kurgu cekeceksen ya cok iyi tasarin olacak (Solaris 2001 vs.) ya da cok iyi teknolojin. Bizde ikisi de yok
Ne demek istedim sence seyirlik diyerek?
Keşke
Yasaklanır gerçi
Olacak da inaniyorum
Turk versiyonu oyle olmayacak elbette. Deha ama sikintili capkin doktor hastalarini kurtariyor olacak. Arada SSK prim borcu falan da konusulurHouse o kadar da kolay değil yav. Dizide doktorluk daha çok ikinci planda idi.
Aslinda Turk komedisi cok da gecmise gider kaliteli mizah cikardi suphesiz fakat gel gor ki basin ozgurlugu yok. Ayrica son 10-15 senede komedi bayagi koreldi. Dogru duzgun tiyatrocu da cikmiyor. Bilmiyorum nasil olacakGercekciden ziyade 25 dk’lik kara mizah dizisi cekilse (Akp donemi) tadindan yenmez .
Her yonden vurup vurusturacak konularla dolu
24 u izledin miNeyse en azından bu vesileyle bir kaç arkadaşa The Wire izleme şansını tanımış olacağız
Osman Seden ve Fatih Hacı ve niceleri doğru yola sapmaları yakındır
Tavsiye değil şiddetle tavsiye.the wire nasıl ? tavsiye edermisiniz ?
24 u izledin mi
Turk versiyonu oyle olmayacak elbette. Deha ama sikintili capkin doktor hastalarini kurtariyor olacak. Arada SSK prim borcu falan da konusulur
Aslinda Turk komedisi cok da gecmise gider kaliteli mizah cikardi suphesiz fakat gel gor ki basin ozgurlugu yok. Ayrica son 10-15 senede komedi bayagi koreldi. Dogru duzgun tiyatrocu da cikmiyor. Bilmiyorum nasil olacak
Boyle kara mizah siyasi elestiri iceriyorsa mevcut iktidara yapinca guclu oluyor. Arkasindan yapinca biraz daha etkisiz olacaktir ama yine de olur guzel de olur. Neler olacak neler bunlar gidince
The Wire gibi bir dizi sart insanlar artik meselenin kisiler degil sistem oldugunu anlamali. Bunla yuzlesmis bir toplum degiliz hala
Bende izlemedim bayadir aklimdaydida sen beğendiysen tenezzül edip baslamiyim hic diyecektmYok ama izleyecektim bir ara finalinde herkes sövmüş vazgeçmiştim niye Breaking Bad'den iyi mi ?
Bende izlemedim bayadir aklimdaydida sen beğendiysen tenezzül edip baslamiyim hic diyecektm
Tamam sen oz a basla bende bunu izliyim.The Wire izlemezsen senin kaybın olur diğer önerdiğim dizilerin hepsi de güzel boş dizi önermeyiz