House M.D yolda o da çıkar yakında
House cok rahat uyarlanir ama zaten doktor dizisi altyapisi da var. Hastaliklari gomecekler yapacaklar. Benim dedigim yapim emek ve orijinal senaryo ister
Bende bir bilim kurgu çekilsin istiyorum.
Turkler bilim kurgu cekmemeli bence. Bilim kurgu cekeceksen ya cok iyi tasarin olacak (Solaris 2001 vs.) ya da cok iyi teknolojin. Bizde ikisi de yok
Ne demek istedim sence seyirlik diyerek?

House cok rahat uyarlanir ama zaten doktor dizisi altyapisi da var. Hastaliklari gomecekler yapacaklar. Benim dedigim yapim emek ve orijinal senaryo ister

Turkler bilim kurgu cekmemeli bence. Bilim kurgu cekeceksen ya cok iyi tasarin olacak (Solaris 2001 vs.) ya da cok iyi teknolojin. Bizde ikisi de yok

Ne demek istedim sence seyirlik diyerek?
House o kadar da kolay değil yav. Dizide doktorluk daha çok ikinci planda idi.

House o kadar da kolay değil yav. Dizide doktorluk daha çok ikinci planda idi.
Turk versiyonu oyle olmayacak elbette. Deha ama sikintili capkin doktor hastalarini kurtariyor olacak. Arada SSK prim borcu falan da konusulur
Gercekciden ziyade 25 dk’lik kara mizah dizisi cekilse (Akp donemi) tadindan yenmez .

Her yonden vurup vurusturacak konularla dolu
Aslinda Turk komedisi cok da gecmise gider kaliteli mizah cikardi suphesiz fakat gel gor ki basin ozgurlugu yok. Ayrica son 10-15 senede komedi bayagi koreldi. Dogru duzgun tiyatrocu da cikmiyor. Bilmiyorum nasil olacak

Boyle kara mizah siyasi elestiri iceriyorsa mevcut iktidara yapinca guclu oluyor. Arkasindan yapinca biraz daha etkisiz olacaktir ama yine de olur guzel de olur. Neler olacak neler bunlar gidince

The Wire gibi bir dizi sart insanlar artik meselenin kisiler degil sistem oldugunu anlamali. Bunla yuzlesmis bir toplum degiliz hala

Wire dizisini bilmiyorum ama bb bence izlediğim en iyi dizi olabilir.

Got ve bb arasında kalıyorum. Got un sonunu iyi bitirmiş olmasalar da totalde müthiş diziydi.

The wire dizisini burada amaç okadar ölçüldüğünü görünce listenin en üst sırasına ekledim sırada ki dizilerimde

Neyse en azından bu vesileyle bir kaç arkadaşa The Wire izleme şansını tanımış olacağız

Osman Seden,Fatih Hacı ve niceleri doğru yola sapmaları yakındır

the wire nasıl ? tavsiye edermisiniz ?

Turk versiyonu oyle olmayacak elbette. Deha ama sikintili capkin doktor hastalarini kurtariyor olacak. Arada SSK prim borcu falan da konusulur

Aslinda Turk komedisi cok da gecmise gider kaliteli mizah cikardi suphesiz fakat gel gor ki basin ozgurlugu yok. Ayrica son 10-15 senede komedi bayagi koreldi. Dogru duzgun tiyatrocu da cikmiyor. Bilmiyorum nasil olacak

Boyle kara mizah siyasi elestiri iceriyorsa mevcut iktidara yapinca guclu oluyor. Arkasindan yapinca biraz daha etkisiz olacaktir ama yine de olur guzel de olur. Neler olacak neler bunlar gidince

The Wire gibi bir dizi sart insanlar artik meselenin kisiler degil sistem oldugunu anlamali. Bunla yuzlesmis bir toplum degiliz hala

Izlemesem de behzat c senin dedigin mantiga yakin bir dizi oldugunu dusunuyorum (genel yorumlardan)

Benim mantalitem sahan skecleri vardi eski tv yi zaplama uzerine, bu tarzda bir olusumla hem medya hem siyasi hem de turkiyede ki getto yasamindan kesitler ile orjinal degisik bir yapim cikabilir diye dusunuyorum

Aydın ve Hamza'nın Breaking Bad hakkında yazdıklarını dikkate almayın. Deli Deli küpeli filminde olduğu gibi tımarhaneden kaçıp foruma sığınmış ikisi de belli.

Geri
Üst Alt