GoT, the sopranos tan sonra izlediğim en iyi karakter gelişimi sunan diziydi

Tolstoy un kitaplarının zamane versiyonu gibiydi hatta

Lost 4-5 sezonda bitseydi ve sağlam bir final yapsaydı, bence yanına yaklaşacak bir dizi bile olmazdı şu zamana kadar. Ben o dizide aldığım tadı hiçbir dizide alamadım, Breaking Badin en büyük farkı o bence de Got veya Losttan farklı olarak. finalde yakaladı seyirciyi fazla baymadan bitirdi.

Sokakta oradan buraya gezinen sokak zencisinden söz ediyorsan evet.

Boş dizi ve tüm bölümlerine baktım maalesef. Birinci sezonu berbat ve ikinci sezonu birinci sezonundan iyi olduğu doğru olsada inanılmaz vasat senaryoya sahip.

Komik de hiç bulmuyorum açıkçası ama mizah anlayışıma ters gelmiş olabilir.

Zenci hayranlığı olan kişiler için güzeldir bilemem. Bill Cosby komedi dizisi vardı zamanında. Okadar bölümü izlemek zorunda kalmıştım ki tek bir komik tarafına denk gelmemiştim açıkçası.

Sokak zencisi ne yaw :asd:

Bilmiyorum belki de ben Amerika'dayim diye senaryosu cok gercek geliyordur. O kadar gercek bir seyden o kadar surreal ve komik bir sey cikarmak bence usta isi. Zamaninda okudugum "How to Tell a True War Story" hikayesini animsatiyor bana. Yasanmamis ama gercek olaylar

Bill Cosby'i ben de sevmem. Zenci hayranligi ne demek emin degilim

Doğrusu Lost'un gönlümde yeri ayrıdır, aynı filmi dahi tekrar çok nadir izlerim ancak bu dizinin birçok bölümünü tekrar tekrar izledim ve muhtemelen yine izlerim diğerleri benim nazarımda bu ayrıcalığa sahip değiller her ne kadar iyi diziler olsa bile, Lost onların üstünde benim için.

Sokak zencisi ne yaw :asd:

Bilmiyorum belki de ben Amerika'dayim diye senaryosu cok gercek geliyordur. O kadar gercek bir seyden o kadar surreal ve komik bir sey cikarmak bence usta isi. Zamaninda okudugum "How to Tell a True War Story" hikayesini animsatiyor bana. Yasanmamis ama gercek olaylar

Bill Cosby'i ben de sevmem. Zenci hayranligi ne demek emin degilim
Hı.... Amerika'da gerçek hayattan alıntı ve bunun üzerinden hafif dalga geçersine şekilde konu yapıldıysa senin orada bu ortamı görmüş ve yaşamış birisi için konik ve eğlenceli gelmiş olabilir tabiki.

Hı.... Amerika'da gerçek hayattan alıntı ve bunun üzerinden hafif dalga geçersine şekilde konu yapıldıysa senin orada bu ortamı görmüş ve yaşamış birisi için konik ve eğlenceli gelmiş olabilir tabiki.

Komik ve eglenceliden ote ama. Fevkalade sosyal tahlil yapiliyor. Ayrica cok komik ama sen gulmemissin galiba. Mesela BAN bolumune gulmemeni anlayamadim kim olsa guler sanki

4bin Dollar almıştı ya ikinci sezonun başında köpeklerden dolayı.

Uzun boylu zenci de o parayı ikiye katlarım hediye kuponu sistemi ile teklif sunmuştu buna.

Gidip mağazada durup dururken bir kaç ayakkabı kutusunu alıp çıktığı sahne

Ha gift card hesabina yuklemisti onu diyon

Evet cok reeldi o da

Geri
Üst Alt