Digide sadece gunduzleri sansur var, gece ve digi playde yok.

bein connect'te sansür yok yalnız. İnternet sitesinden izlersen yani. TV için de geceleri sansür yok diye biliyorum.

Sansür dediğim içki ve sigara blurlanıyor. En son Chernobyl'i izlemiştim oradan biliyorum. Ayrıca görüntü kalitesi de hiç iyi değil. Netflix'in güzelliği de burda. İzlenen tüm filmler 1080 piksel görüntü kalitesinde.

Sansür dediğim içki ve sigara blurlanıyor. En son Chernobyl'i izlemiştim oradan biliyorum. Ayrıca görüntü kalitesi de hiç iyi değil. Netflix'in güzelliği de burda. İzlenen tüm filmler 1080 piksel görüntü kalitesinde.

Ben Hannibal izlemiştim en son connect'ten. Sansür yoktu diye hatırlıyorum ama emin değilim yani..

Amazon Prime kullanan var mı? Hangi dizileri izliyorsunuz? TR altyazı desteği nasıl?

mesut vuruldu sezon finali yapıldı
üzgünüz :(

Travelers'e sardım bu aralar.

birinci sezondayım. güzel dizi

Warrior diye dizi var. San Francisco'daki Chinatown anlatiliyor. Bol bol dovus ve siddet var. Dovus sahneleri bence doyurucu. Ilk bolum ve 9. 10. bolumler iyiydi. Dovus sahnelerini seven varsa goz atsin.

The Punisher'ı bitirdim 2 hafta önce falan tavsiye ederim Netflix kullanıcılarına

Var mı güzel dizi önerisi olan? Bayadır dizi izlemiyorum çok zamanımı alıyor diye. Anime de olabilir bu arada ama kısa olsun. One outs, Kaiji ve Death Note'u izledim hepsi süperdi. Böyle akıl oyunları olan animeleri seviyorum eğer varsa.

Var mı güzel dizi önerisi olan? Bayadır dizi izlemiyorum çok zamanımı alıyor diye. Anime de olabilir bu arada ama kısa olsun. One outs, Kaiji ve Death Note'u izledim hepsi süperdi. Böyle akıl oyunları olan animeleri seviyorum eğer varsa.
Full metal alchemist brotherhood u izleyebilirsin baya kalitedir. Ama brotherhoodu izle diğer versiyonu güzel değil. 60 bölüm falan yanlış hatırlamıyorsam 20 dakikalık bölümler.

Dizi ben de izleyemiyorum en son true detective 3. Sezonu izledim Dark'a başladım ama bitmedi daha. Dark'ı izlemediysen bir bak senin hoşuna gider.

Bir sürü dizi indirmiştim dedim birine başlayayım

Pilot bölümleri izlemeye başladım hiç aklımda yokken Desperate Housewives'a başladım.İsminden dolayı biraz antipatik buluyordum.Benim gibi düşünen insanlar olduğuna eminim

Konusu ilgi çekici geldi hep bir merak uyandırarak devam ediyor dizi.İlk sezonu bitirdim sayılır şuana kadar gayet iyi

John Tucker ölmelide ki çocuk meğersem buradan keşifmiş

gaby desperate housewives ile ilgili görsel sonucu

Gabyciyiz

Breaking Bad'i izliyorum 3.sezon sonundayım bu dizi nasıl bu kadar yüksek imdb puanı almış merak ediyorum.Tamam bazı olaylar var dikkat çeken seyirciyi çeken ama asla en iyi diziler listesine almam bu diziyi.Sıkmaya başladı beni çok diğer sezonlar da böyle değildir umarım.

Sanatın bizzat kendisi sıkıcı olur zaten. Breaking Bad'i sıkıcı bulan biri muhtemelen klasik müzik dinlemeyi sevmeyen, sanat filmlerini anlamsız bulan, klasik edebiyat eserlerini de okumuş ve abartıldığını düşünüyordur.

Breaking Bad'i izliyorum 3.sezon sonundayım bu dizi nasıl bu kadar yüksek imdb puanı almış merak ediyorum.Tamam bazı olaylar var dikkat çeken seyirciyi çeken ama asla en iyi diziler listesine almam bu diziyi.Sıkmaya başladı beni çok diğer sezonlar da böyle değildir umarım.
Ne

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli dizi izleyeyim dedim Medcezire basladim. 3 bölüm sonra sıktı

Ezeli tekrar izleyecem

Geri
Üst Alt