- 4 Ağustos 2009
- 90.910
- 72.226
- 5.358
Digide sadece gunduzleri sansur var, gece ve digi playde yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bein connect'te sansür yok yalnız. İnternet sitesinden izlersen yani. TV için de geceleri sansür yok diye biliyorum.
Sansür dediğim içki ve sigara blurlanıyor. En son Chernobyl'i izlemiştim oradan biliyorum. Ayrıca görüntü kalitesi de hiç iyi değil. Netflix'in güzelliği de burda. İzlenen tüm filmler 1080 piksel görüntü kalitesinde.
Kullanıyorum ama yurt dışında kullanıyorum bu yüzden alt yazı için bir şey diyemem. İlk aklıma gelenler Bosch, Jack Ryan, Sneaky Pete.Amazon Prime kullanan var mı? Hangi dizileri izliyorsunuz? TR altyazı desteği nasıl?
Himym,Friends'i felan beğenip onu beğenmezsen sitcomlardan elini çekmeni öneririm
Full metal alchemist brotherhood u izleyebilirsin baya kalitedir. Ama brotherhoodu izle diğer versiyonu güzel değil. 60 bölüm falan yanlış hatırlamıyorsam 20 dakikalık bölümler.Var mı güzel dizi önerisi olan? Bayadır dizi izlemiyorum çok zamanımı alıyor diye. Anime de olabilir bu arada ama kısa olsun. One outs, Kaiji ve Death Note'u izledim hepsi süperdi. Böyle akıl oyunları olan animeleri seviyorum eğer varsa.
NeBreaking Bad'i izliyorum 3.sezon sonundayım bu dizi nasıl bu kadar yüksek imdb puanı almış merak ediyorum.Tamam bazı olaylar var dikkat çeken seyirciyi çeken ama asla en iyi diziler listesine almam bu diziyi.Sıkmaya başladı beni çok diğer sezonlar da böyle değildir umarım.