- 10 Mart 2013
- 121.030
- 156.998
- 5.068
o zaman akasya durağı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman akasya durağı
Cennet mahallesi batağına düştük
öyle bi batak işte, fark etmiyorBu Türk Malı ama![]()

2 bölüm mu ne izlemistim. Beni sarmadi. Bu temada dizi istiyorsan Seal Team'e basla. İlk birkac bolum biraz tutuk ama sonra akip gidiyor. Su ana kadarki bu temada yapilmis en iyi dizi diyebilirim. Daha once de yazmistim. Oyuncu kadrosunda operasyon sirasinda koluna sarapnel parcasi isabet ettigi icin honorable olarak emekli olmus eski bir Delta Force uyesi var. David Boraneaz da harika bir detay. Catisma sahneleri vs baya gercekci. Arka planda Delta Force, Navy Seals gibi eski ozel kuvvet elemanlari senaryo, konumlar, sahneler vs gibi konularda diziye rehberlik ediyormus.Strike Back
izleyen var mı
Sopranos'u bitirdim. 10/10
Finalinde ne olduğunu net olarak olarak belli etmeyen film ve dizilerden hoşlanmam. Bu yüzden finali hayal kırıklığı oldu benim için. Tony'e de Christopher'ı öldürdükten sonra iyice uyuz oldum. O kadar herifi durduk yere veya eften püften sebeplerle öldürüp, kızına laf atan herifi de öldürmemesi de ilginç oldu. Finali hoşuma gitmese de
Bundan sonra Oz düşünüyordum ama şu sıra daha kısa bir diziye ihtiyacım olduğu için True Detective'e başlayacağım.
Chris hak etti sonunu
Sopranos'u bitirdim. 10/10
Finalinde ne olduğunu net olarak olarak belli etmeyen film ve dizilerden hoşlanmam. Bu yüzden finali hayal kırıklığı oldu benim için. Tony'e de Christopher'ı öldürdükten sonra iyice uyuz oldum. O kadar herifi durduk yere veya eften püften sebeplerle öldürüp, kızına laf atan herifi de öldürmemesi de ilginç oldu. Finali hoşuma gitmese de iyiydi
Bundan sonra Oz düşünüyordum ama şu sıra daha kısa bir diziye ihtiyacım olduğu için True Detective'e başlayacağım.
Daha konuda izlemeyenler var renktaş.
ralphie dedinde aklıma bu geldiDaha konuda izlemeyenler var renktaş.
Sadece o değil ki. Ralphie'yi de çocuğu hastayken vurmuştu. Ralphie'yi sevmesem de gereksiz bir hareketti.