(y)

Bir çok kisi bu sebepten dolayi finali begenmedi. Ben begendim gerçi, öldügü yahut hapishaneye gidecegi bir final fazla klise olurdu. Chrisin ölümü trajikti, sezon 6 genel olarak dark bir sezondu bölümün renkleri bile ilk sezonlarla kiyaslarsan daha kara. Gerçekten muazzam dizi bir çok defa tekrar izlenebilir

The Sopr gibi dizi ariyorsan Mad Meni tavsiye ederim

Mad Men'de cinayet suç tarzı şeyler ne kadar var?

Tony'nin Chris'i oldurdukten sonra herkesten onay alma cabasi komikti :)

kardeşler takımını izliyorum da speirs denen herif on numara karizma karakter yav. izlediğim diziler arasında al bundyden sonra tanıdığım en efsunlu karakter. gerçi dengesiz ve aykırı kişiliği ile her an taca çıkıp 2. sıradaki yerini night kinge kaptırabilir
Ekli dosyayı görüntüle 78563

yannız dizide acayip bi kadro var
ayyaş nixon'a selam söyle

Senin favorin bölüm hangisi? Benimki Chris'le Paulie'nin ormanda kaldığı sahne.

1 bolum secmek cok zor valla. Sezon 2 finali iyiydi, son 10 dk diziyi anlattı müziği de şahane

En sevmedigim bölüm zenci rapperle yahudinin kavgasıydi. o bölüm bile chrisin ırkçı esprileri yüzünden komikti gerçi. :asd:

Oz'un ilk bolumu izliyorum. Niye sarmadi beni acaba ahbap? Goruntu kalitesi de bayagi dusuk.

hayda diyorum sadece gelmis gecmis en iyi yapim olarak gordugum bir yapimdir
goruntu kalitesi 97 oldugundan normaldir de sarmamasi kabul edilemez belki sopranostan direkt gectigin icin olmus olabilir biraz bekleyip girismende faide olabilir.

Geri
Üst Alt