Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 49.546
- 28.379
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomorraya başladın mı başkan @Hayri Cund
yok ustat ama niyetim bulunmakta. su an ozarti izliorm
içinde 1 adet türk olan into the night diye bi dizi var izleyen izlemiş olan var mı varsa yorumu nedir. mini diziymiş sanırsam
Takip ettiğim tek dizi/film inceleme kanalıdır reis. Normalde ben de bu tür kanalları sevmezdim de 2-3 videosunu izledim adamın, bağımlısı oldum.boşver bu zırtapatorları reis. senin fikrin nedir?
bu adamın geçen cinayet süsü videosunu izledim kaç para almış onlardan bilmiyorum da aşırı sinir olmuştumboşver bu zırtapatorları reis. senin fikrin nedir?
Tam tokatlamalik surati var ustadinbu adamın geçen cinayet süsü videosunu izledim kaç para almış onlardan bilmiyorum da aşırı sinir olmuştum![]()
hahahTam tokatlamalik surati var ustadin
gomore'ye bakayım konusu izlenebilir kılıyor diziyi, kendimceDizi önerileri
• Gomorrah
Izledigim en iyi dizilerden biri.
Ayrıca ilk sezonun son bölümü en az BBın Ozymandias bölümü kadar heyecanlıdır bana göre.
Dizi Heyecanlı, hikayesi fevkalade, aktörleri fevkalade ve bazı olaylar reel hayatta gerçekleşmiş.
Italya Secondiglianodaki yer altı dünyayı çeşitli perspektifen anlatıyor. Işkence karı kız öldürmek gibi iğrenç lakin gerçekçi sahneleri var. Bunu kaldıramayan izlememeli.
• ZeroZeroZero
Beğendiğim bir dizi. Biraz ağır ilerliyor ama enteresan sahneleri var. 3 farklı hikaye var - 1 Los Zetas karteli, esrar ticaretle ugrasan 1 ingiliz aile ve 1 italyan mafya babasının torunu. Her şeyi birbirine bağlayan nokta: esrar ticareti.
Özellikle meksiksa sahneleri beğendim. Narcos meksika gibi.
• Gangs of London
Henüz başlamadım ama beğenilen bir dizi olduğu duydum. Peakyde oynayan dingilizin 1i var. GoTte jon snowa annelik yapmayan nedin hatunu da var. Izehelim