after life çok güzel dizi. 3 sezon onayını da almış netflix'den

1588832382755.webp

Banshee
5 bolum izledim
Cinsellik : 9
Siddet. : 7
Konu. : 5
Siddet tamam da cinsellik bildigin erotik film olmus. Butun kadinlar harika. Dizi kesinlikle +18

içinde 1 adet türk olan into the night diye bi dizi var izleyen izlemiş olan var mı varsa yorumu nedir. mini diziymiş sanırsam

boşver bu zırtapatorları reis. senin fikrin nedir?
Takip ettiğim tek dizi/film inceleme kanalıdır reis. Normalde ben de bu tür kanalları sevmezdim de 2-3 videosunu izledim adamın, bağımlısı oldum. :DHerifin öyle bir gömme ve mizah yeteneği var ki, muazzam.
Türk dizileriyle alakalı videolarını özellikle izlemeni öneririm.
Bu videoyu izle, dizi hakkında kafanda bir fikir olur. :D

Banshee 3. Sezon 3. bolumdeki siddet ve kan gayet iyiydi.
3. Sezon 2. bolumdeki patlama da gayet iyiydi.
Sex sahneleri Emmanuel'den daha cesurca oldugundan +18 ve hatta +21

Banshee
3. sezon 8. bolum 36. dakikadan sonraki oldurme sahnesi Spartacus'taki adamin cenesini suratindan ayirma sahnesindeki kadar iyiydi. Yildizli 10 puan verdim

Dizi önerileri

• Gomorrah

Izledigim en iyi dizilerden biri.
Ayrıca ilk sezonun son bölümü en az BBın Ozymandias bölümü kadar heyecanlıdır bana göre.

Dizi Heyecanlı, hikayesi fevkalade, aktörleri fevkalade ve bazı olaylar reel hayatta gerçekleşmiş.
Italya Secondiglianodaki yer altı dünyayı çeşitli perspektifen anlatıyor. Işkence karı kız öldürmek gibi iğrenç lakin gerçekçi sahneleri var. Bunu kaldıramayan izlememeli.

• ZeroZeroZero

Beğendiğim bir dizi. Biraz ağır ilerliyor ama enteresan sahneleri var. 3 farklı hikaye var - 1 Los Zetas karteli, esrar ticaretle ugrasan 1 ingiliz aile ve 1 italyan mafya babasının torunu. Her şeyi birbirine bağlayan nokta: esrar ticareti.

Özellikle meksiksa sahneleri beğendim. Narcos meksika gibi.

• Gangs of London

Henüz başlamadım ama beğenilen bir dizi olduğu duydum. Peakyde oynayan dingilizin 1i var. GoTte jon snowa annelik yapmayan nedin hatunu da var. Izehelim

Dizi önerileri

• Gomorrah

Izledigim en iyi dizilerden biri.
Ayrıca ilk sezonun son bölümü en az BBın Ozymandias bölümü kadar heyecanlıdır bana göre.

Dizi Heyecanlı, hikayesi fevkalade, aktörleri fevkalade ve bazı olaylar reel hayatta gerçekleşmiş.
Italya Secondiglianodaki yer altı dünyayı çeşitli perspektifen anlatıyor. Işkence karı kız öldürmek gibi iğrenç lakin gerçekçi sahneleri var. Bunu kaldıramayan izlememeli.

• ZeroZeroZero

Beğendiğim bir dizi. Biraz ağır ilerliyor ama enteresan sahneleri var. 3 farklı hikaye var - 1 Los Zetas karteli, esrar ticaretle ugrasan 1 ingiliz aile ve 1 italyan mafya babasının torunu. Her şeyi birbirine bağlayan nokta: esrar ticareti.

Özellikle meksiksa sahneleri beğendim. Narcos meksika gibi.

• Gangs of London

Henüz başlamadım ama beğenilen bir dizi olduğu duydum. Peakyde oynayan dingilizin 1i var. GoTte jon snowa annelik yapmayan nedin hatunu da var. Izehelim
gomore'ye bakayım konusu izlenebilir kılıyor diziyi, kendimce

Banshee bitti. Siddet filan iyiydi ama izlerken hep birseyler eksik gibiydi. Yine de dizideki psikobatliklar cok iyiydi.
Yani, sessiz kucuk bir kasaba gibi gozukse de icinde Amishler, kizilderiler, naziler,, Ukraynalilar, siyahlar, latinler, satanistler ve en son Meksika karteli de dahil oluyor :)
Adamlar resmen ortaya karisik psikobat dizisi yapmislar. Eksiklikler olsa da goruntu filan enfesti, cekim acilari falan filan cok iyiydi. +18 degil bildigin +21 + 24 filan.

Sirada Oz var. 1. bolumunu izlemistim ama sanki daha once cnbce filan veriyordu. 2 3 bolum daha izlerim, bakmadiysam devam ederim.
Her turlu saglam 2019 2020 yapimi komedi dizi onerilerine acigim. Gerci piyasada dizi kalmadi.

Geri
Üst Alt