Ben biraz daha eski dizileri daha çok seviyorum X-Files, Fringe, The Sopranos, The Oz, The Wire, Six Feet Under, Lost, Sons of Anarchy, Dexter vs şu sıralarda "House" dizisine bakıyorum normalde hiç bakmasam doktorluk üzerine 8 sezon her sezon neredeyse 23 bölümden oluşan bir dizi mi olur derdim ama hakikaten dizi kendini izletiyor tabi aslan payı Hugh Laurie'nın inanılmaz bir oyunculuğu var daha fazla sezon olsa bile izlenirmiş.
fringe en iyisi,the oa da iyiydi

Sex Education bitirdim. Gideri var.

Akşam gel mezuniyet ödülünü vereyim
378f8155c2887197d9e8a980cbb0b0d4.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

images

çok ii deil ama izlenebilir , ingiliz japon amerikan hint vs. karakterler mevcut, bağıntılı farklı perspektifler şeklinde ilerliyor. uzaylıların bir kısmı frekanslara duyarlı tuhaf vahşi varlıklar olarak gösteriliyor ama bunlar dünyaya saldıkları hızlı evrilen organizmalar mı yoksa kendileri mi belli değil , bitane de garip bi uzaylı daha yapmışlar dünyaya düşen gemilerden birinde. telepati olayları fln da var yani asıl mesele dizinin sonlarına doğru açıklanacak gibi görünüyor. şu an ikinci sezon devam etmekte...

Daryl dixon fena değil yani reis için izlenir bir de Fransa da geçmesi enteresan olmuş salgının başladığı ilk zamanları da gösteriyorlar

Silo ilk sezon bitirdim bazı gereksiz bölümler ve kötü oyunculuk olsa da post apocalyptic kurgusu ilgi çekici bir dizi 7/10 veririm

Ben bayağı beğendim bunu bu arada. Dediğin gibi oyunculukta sıkıntılar var, diyaloglar da basit kaçıyor onun da etkisi vardır ama genel konsept olarak çok güzel. Böyle gizemli bir şeyler ararken birkaç gün bayağı ilgimi çekti. Keşke devamı da olsaydı.

Yalnız şerifle eşine üzüldüm be yok yere ölüp gitmişler.

Geri
Üst Alt