Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.422
- 91.392
- 5.093
Sex Education bitirdim. Gideri var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fringe en iyisi,the oa da iyiydiBen biraz daha eski dizileri daha çok seviyorum X-Files, Fringe, The Sopranos, The Oz, The Wire, Six Feet Under, Lost, Sons of Anarchy, Dexter vs şu sıralarda "House" dizisine bakıyorum normalde hiç bakmasam doktorluk üzerine 8 sezon her sezon neredeyse 23 bölümden oluşan bir dizi mi olur derdim ama hakikaten dizi kendini izletiyor tabi aslan payı Hugh Laurie'nın inanılmaz bir oyunculuğu var daha fazla sezon olsa bile izlenirmiş.
lan ne yazdın öyleSex Education bitirdim. Gideri var.
Ne yazdık kardeşim? Dizinin gideri var dedik.lan ne yazdın öyle
Ne yazdık kardeşim? Dizinin gideri var dedik.
Şahane dizi de 2 sezon çekip bıraktı herifler. Saka gibi.
Sex Education bitirdim. Gideri var.
Ben bayağı beğendim bunu bu arada. Dediğin gibi oyunculukta sıkıntılar var, diyaloglar da basit kaçıyor onun da etkisi vardır ama genel konsept olarak çok güzel. Böyle gizemli bir şeyler ararken birkaç gün bayağı ilgimi çekti. Keşke devamı da olsaydı.Silo ilk sezon bitirdim bazı gereksiz bölümler ve kötü oyunculuk olsa da post apocalyptic kurgusu ilgi çekici bir dizi 7/10 veririm
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lucifer ne zaman başlayacak yaO zenci yosma çok uyuz ya umarım geberir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen bende bitirdim ama finali berbat yapmışlar.Sex Education bitirdim. Gideri var.
MaalesefGeçen bende bitirdim ama finali berbat yapmışlar.
1 ve 2'nci sezonlar müthişti.Maalesef
Penis eller gösterisi ile ilgili fikirlerin?1 ve 2'nci sezonlar müthişti.
Melekler Adasıdizi çıkarın lann
Melekler Adası
Başrollerini Hande Ataizi ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı 2004 yapımı bir ATV dizisi.