Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

The X Files.Supernatural ve Fringe'in atası.

The Newsroom: İlk sezonu bitti, ilk sezonda 10 bölüm var, her bölüm 60 dakika civarında sürüyor. Konusu bir haber merkezinde çalışan ekibin hayatları diyeyim özetle. Oyunculuklar falan çok sağlam. Yeni sezonu gelecek senenin başında yayınlanacak yanılmıyorsam. Vaktiniz çok ama izlemeye başlarsanız 3-4 günde yer bitirirsiniz sararsa.

arrow ve dexter'ı her hafta bekle gelsin 2 saat sürmeden bitsin yokmu yabancı dizi sayımı arttıracak diziler dexter arrow kalitesinde

Bugune kadar hangi dizileri izledin bilmiyorum ama Lost var. Izlemediysen kesinlikle derhal basla. Person Of Interest, The Walking Dead, The Event, 24, Falling Skies, Breaking Bad, The Mentalist, 666 Park Avenue. Bunlarda cok iyi.

Bugune kadar hangi dizileri izledin bilmiyorum ama Lost var. Izlemediysen kesinlikle derhal basla. Person Of Interest, The Walking Dead, The Event, 24, Falling Skies, Breaking Bad, The Mentalist, 666 Park Avenue. Bunlarda cok iyi.

lost'u baya izledim hatta çok zorladım kendimi izleyebilmek için ama olmadı çok sıkıldım o kadar gizem sıkıyor adamı

Diger dizileri izle ozaman :D.

Walking Dead ağır çöp.Onu izlemeyin de ne izliyorsanız izleyin

Arrow , Dexter kalitesinde bir dizi önerinde konusu felan yakın olsun izleyelim arkadaşlar

o kadar araştırdım arrow dexter tarzı bir dizi yok yav filmdemi yok ?

Baris bey kendi kendini zor duruma sokuyorsun. Person Of Interest ac ve izle. Cok sey kaciriyorsun. Ilk bir kac bolumun baglantili bir konusu yok ama sonradan olusuyor. Siddetle tavsiye ediyorum, bence daha fazla direnme izle ve efsane ol:ayatollah:.

Baris bey kendi kendini zor duruma sokuyorsun. Person Of Interest ac ve izle. Cok sey kaciriyorsun. Ilk bir kac bolumun baglantili bir konusu yok ama sonradan olusuyor. Siddetle tavsiye ediyorum, bence daha fazla direnme izle ve efsane ol:ayatollah:.

izleyeceğim inşallah bence :D

Durdugunuz hata Salim bey :D.

Lost tadinda bir dizi var mi?

Geri
Üst Alt