Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

Person of Interest'i tavsiye edebilirim.

Lost tadinda degil bu ama izliyorum zaten, muthis bir dizi :D. 666 Park Avenue de gittikce iyi oluyor, tavsiye ederim fakat en son baktigimda raytingleri cokta iyi degildi. Tehlike de gozukuyordu.

Dexter 1.sezon 1.bölüm izlemeye kalkmıştım o adamı kestiği anda kapadım :D

Cagatay yasin 15'mis, izlememen gayet normal :asd:.

Baris Cetiner'e bosuna dizi onermeyin, nasil olsa bakmiyor arkadas.

Arrow çok güzel yeni bir dizi herkes izlesin tavsiye ederim.

chuck'u izledim güzel ama biraz basit olmuş gibi sarışın hatun renk katıyot özellikle

Modern Family'i takip ediyordum yayıncı kuruluş(Digitürk herhalde) sitelerden kaldırtmış :(

Chuck'ın aksiyon sahneleri bebe işi. Bi de Leverage var buna benzeyen.

Bence suits izlemeyen kalmasın, onu da burda biri önermişti zaten.

Bi de Leverage, Parker hastasıyım.

Forward Unto Dawn diye yeni bir dizi var. Kimileri bir oyunun tanitimi falan diyor bilmiyorum. 5 bolum cikmis izlemistim gayet guzeldi ilk birkac bolum iyi degildi fakat sonraki bolumler gayet iyiydi. Bilim kurgu turunde ve tam sevdigim bilim kurgu tarzinda umarim devami gelir. Her bir bolum zaten yaklasik 15 dakika falan suruyor.

Modern Family'i takip ediyordum yayıncı kuruluş(Digitürk herhalde) sitelerden kaldırtmış :(

Chuck'ın aksiyon sahneleri bebe işi. Bi de Leverage var buna benzeyen.

Modern Family yayın hakları yüzünden Türkiye'deki kaliteli sitelerde gösterilmiyor.Benim favori komedi dizim olduğu için 2 saat araştırdım; Yabancı sitelerden filmi indirdin Divxplanet'ten altyazıyı indirdim öyle izliyorum. Ayrıca

Chuck aksiyon filmi değil zaten :)

chuck komedi dizisi ama çok basit gerçekten güzel dizi izlenir ama ben farklı şeyler arıyorum :trollface:

the shield.. :ayatollah:

Geri
Üst Alt