Sezgin Duyuf
Sarı Üye
- 13 Ağustos 2010
- 308
- 209
- 1.153
Blacklist 4.sezondan sonra neden Türkçe dublaj yok bilen var mı. Daha önce geçtiyse kusura bakmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucky izliyorum total dizi olarak fena değil üstüne Anya taylor joy başrol daha ne olsun dedirtiyor @Umut Işık
Devam et güzelleşiyorSilo 3. Sezon çıkmış. Ulan o kadar bekledik 1. Bölümü zor izledim uykum geldi.
İzlemeye devam et sonradan tempo güzelleşiyor.Silo 3. Sezon çıkmış. Ulan o kadar bekledik 1. Bölümü zor izledim uykum geldi.
Apple dizileri iyi oluyordu bunda bir tık keyif almadım oyunculuklar çok zayıf geldi.Lucky izliyorum total dizi olarak fena değil üstüne Anya taylor joy başrol daha ne olsun dedirtiyor @Umut Işık
DexterSeri Katil temalı polisiye, gizem, suç, gerilim dizi tavsiyelerini memnuniyetle kabul ederim![]()
İlk bölümü az önce bitirdim. Bence oldukça başarılı bir ve enerjisi yüksek bir bölümdü. Seriyi sevenlerin hoşuna gidecek birkaç an vardı. İzleyin dostlar

Ilk 2 bolumden sonra birikmesini bekliyorum öyle daha iyi oluyor.Apple dizileri iyi oluyordu bunda bir tık keyif almadım oyunculuklar çok zayıf geldi.
Biriksede bir şey olacak gibi değil rollenmeleri hiç beğenmedim başrol kadın hariç gerisi fıs gibi duruyor.Ilk 2 bolumden sonra birikmesini bekliyorum öyle daha iyi oluyor.