Blacklist 4.sezondan sonra neden Türkçe dublaj yok bilen var mı. Daha önce geçtiyse kusura bakmayın.

Zamanında Poyraz Karayel'i ekşide, twitterda filan görürdüm. Hazır prime verirken bakayım dedim ama beğenmedim.
Bir kere tempo yok. Komik desen komik değil ciddi desen ciddi değil. Oyunculuk desen kurtlar vadisindeki adam haricinde aman aman bir oyunculuk yok. Tempo olmayınca 2 saatlik süre aşırı yavaş ilerliyor.
Bana geçmedi ama beğenen çıkacaktır.

Seri Katil temalı polisiye, gizem, suç, gerilim dizi tavsiyelerini memnuniyetle kabul ederim 👀😍

1000380417.webp
Gomorra – La Serie'yi izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle mafya, suç dizilerini seviyorsanız mutlaka bir şans verin. Ben şimdiye kadar izlediğim en gerçekçi ve en karanlık mafya dizilerinden biri diyebilirim.

Napoli'deki Camorra'yı anlatıyor. Öyle Amerikan mafya dizilerindeki gibi sürekli havalı karakterler, lüks arabalar falan beklemeyin. Dizi bayağı sert ve gerçekçi ilerliyor. Karakterlerin zamanla geçirdiği değişimler de çok iyi işlenmiş. Özellikle Ciro ve Genny karakterleri diziyi başka bir seviyeye taşıyor. İlk sezonun ortalarından sonra zaten dizi iyice sarıyor, bazı bölümlerde "oha lan" dedirten olaylar oluyor.

The Sopranos, Narcos, The Wire tarzı dizileri seviyorsanız kesinlikle izleyin derim. Birkaç bölüm sabredin, sonrasında zaten bırakamıyorsunuz. Bence suç/mafya türünde gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri hepsini izlemiş biri olarak benim fikrim en iyisi hatta. Afiş seçiminde bile spoiler olmasın diye ilk sezon afişini seçtim. İzlemek isteyenler direkt araştırmadan okumadan izlesin ilk sezon 7. bölümün sonuna kadar izlerseniz isteseniz de bırakamayacaksınız.

The Last Kingdom’u izlemeyen varsa kesinlikle bir şans versin. Tarih, savaş ve dram seviyorsanız muhteşem bir dizi.

Anglo-Sakson İngiltere’sinde, Viking akınlarının ortasında geçen hikâyede Uhtred of Bebbanburg’un iki kimlik arasında kalmış hayatı anlatılıyor.

Alfred the Great’in İngiltere’yi birleştirme çabası, ihanetler ve savaşlar derken dizi hiç tempo düşürmüyor. Savaş sahneleri de oldukça gerçekçi ve sert.

İlk bölümler biraz yavaş gelebilir ama sonrasında ciddi şekilde bağımlılık yapıyor. Uhtred’in yolculuğu da insanı içine çekiyor.
Vikings ve Game of Thrones sevenler için kesinlikle kaçmaz.

Imdb : 8.5

Ekli dosyalar

• 1000380420.webp
    1000380420.webp
    120,3 KB · Görüntüleme: 1
hq720.jpg

filmini izleyen olmuştur belki , javer bardem falan var kadro iyi ilk bölüm de fena başlamadı

Geri
Üst Alt