Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

başka dizilerin sevilen karakterler için yapılan yeni diziler = failazoo

başka dizilerin sevilen karakterler için yapılan yeni diziler = failazoo

Spin-off diyor yabancılar o işe de o değişir valla. Friends'ten sonra Joey batırdı ama Cheers'tan sonra Fraiser tuttu baya

Go On'un hiç alakası yok konuyla orada karakter aynı değil alakası bile yok :)

lostu izlein cok ii sonu da quzel

aslında ben joeyi seviodum kardeşi sexksidi

Öyleydi öyle olmasına ama dizi genel itibari ile komik değildi :o Bir de çıkmaza girdikçe karakteri bozdular. Dizi çekilirken sürekli Matthew Perry'nin, Lisa Kudrow'un konuk oyuncu olacağı konuşuldu ama hiç olmadı. Big Bang Theory'deki Wolowitz ilk kez Joey' dizisinde görüldü sanırım. Bu da trivia bilgi :D

bence kıskançlık var joey öne çıkarıldıgı için daha yakışıklı oldugu için.

Seed

Baştan sırf Matthew Perry için izliyordum ki zaten o götürüyordu diziyi. Ama sonra diğer karakterler de ağırlığını koyuyor artık git gide. Ha yine de itiraf etmek gerekirse Matt olmasa izlemem. :)

Bir de altyazısını hazırlayan adamın kendi katkıları hoş oluyor https://www.gscimbom.com/forum/tv-sinema/122038-go-on-2.html#post5779308 örneği gibi

Courteney Cox konuk olacak diziye biliyorsundur sanırım abi.:asd:

californication ergen dizisi. american pastası severler için çölde bi vaha

Yok bilmiyordum :D İyiyimiş. Lisa bebeğimi neden konuk almıyorlar hiç bir diziye. Supernatural'da Felicia Day'i tekrar konuk almışlar nasıl sevindim görünce :ask:

kfsuq.jpg

Şöyle diyelim Prison Break'in 1.sezonu hiç uyumadan direk bitirilebilir ciddi mükemmeldi. Başlamışken 1-2 yorum yapayım bari:D Breaking bad'i 1.5 sezon falan izledim ama hiç beğenmemiştim zaten ama o kadar çok övdü ki yani herkes hadi zorla zorla devam ettim beğenirim belki diye ama yok yani. Big bang theory'i bakayım demiştim de o da çok hoşuma gitmedi HIMYM komedi olarak tercih edilebilir çerezlik. Vikings'i çok övüyorlar da hiç izlemeye niyetim yok Game of thrones gibi:D Şu aralar çok sivrilen bi dizi yok gibi yani Prison Break ya da Lost'un falan yanında baya sönük diziler. Dexter başlayınca ona sarılır.

Şunlara ek olarak yarım bırakmama rağmen Friday night lights'ı çok beğendim izlenebilir. Gençlik- Amerikan futbolu temalı bi dizi ama ilerleyen sezonlarda biraz değişiyor tabi konu ama izlediğim süreçte çok beğenmiştim. Dexter'a başlamıştım galiba sonra izlerim diye bıraktım kaldı öyle bi ara devam:ka21:

Geri
Üst Alt