Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

son 1 ayda izledıklerım falling skies 3.sezon haziran gibi başlıcak. idare eder izlettırıyor.şimdi CSI Las vegasa basladım bakalım 13 sezon :)

Suits iyidir, uzun süre akmıyor ama ilk başlayınca heyecan veriyor insana

Nip tuck nasıl?

Ashton ve Mila bu dizide sevgili zaten ilk sezonlarda ve ilişkiyi Mila yönlendiriyor,oldukça komik :)

Benim bu dizide Mila'dan öte hayranlığımı kazanan arka koltukta oturan Laura Prepon...Mila biraz daha kız çocuğu hüviyetinde burada.[h=1][/h]

gerçek hayatta da sevgililer

vikings iyiymis basladim bende ama spartacusun yerini dolduramicak :/

Teen wolf. Kurtadamlı,vampirli dizileri falan hiç sevmem ben ama bayıldım bu diziye kesinlikle tavsiye ederim.

HIMYM,TBBT,Friends,Married With Children,My Name is Earl,Californication,Two and a Half Men ve Entourage harici sitcom önerisi olan var mı?

how to train your dragon güzeldi

HIMYM,TBBT,Friends,Married With Children,My Name is Earl,Californication,Two and a Half Men ve Entourage harici sitcom önerisi olan var mı?

Its Always Sunny in Phi de güzel baya. Çok sürükleyici değil ama güldürüyor. Politically wrong esprileri seversen göz at :D

Arrested Development da iyi. Tekrar çekilmeye de başlandı.

İt's Always Sunny in Philly ve Arrested Development gibi dizilere bazıları hasta olurken bazıları nefret ediyor. Ben ikisine de hastayım ve tavsiye ederim.

house of cards piyasadaki en kaliteli iş

dexter arrow ayarında bir dizi olsada izlesek

Selam dizi seven reyizler . Game of izliyorum ama yanına bir dizi daha ekleyim diyorum . Spartacus , Walking Dead , Vikings arasında gidip geliyorum . Hangisi sizce ?

house of cards

Geri
Üst Alt