Shameless iyi gidiyor baya izlemeyen varsa tavsiye ederim. 10.bölümde falanım yavaş izliyorum bitmesin diye.

Black Sails izleyenler öneriyor mu nasıl başladı dizi. Farkını koyuyor mu Starz.

#442 nolu yazıda iki dizi yazmıştım. Ondan sonra bir diziye denk geldim ki, başlangıç müziği bile insanı hüzünlendirir. aşık olursun, onunla yatıp onunla kalkarsın, diğer sezonu sana izletmek için bir sene bekletir, her sezonu 10 bölüm olur ama 100 bölüm olmasını dilersin. şerefsizlik, ihanet, güç, asillik, yalan, hüzün, sevinç her şey bu dizidedir. evet o dizi Game of Thrones...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=s7L2PVdrb_8[/media]

foruma iki yıl olmuş girmiyorum, yalnız bunu önermek için girdim. kesin öneren olmuştur ama bende önereyim.

Intellegence. Almost Human tarzinda bir dizi. Mutlaka izlenmeli diyemem ama fena degil. Basrolde sevdigim oyuncular oynadigi icin izliyorum. Cerezlik dizi desem yeridir. Bos zamaniniz varsa izleyin. Yoksa izlemeyin.

arkadaşlar çok eskiden kanald'de bir dizi vardı adama ertesi günün gazetesi geliyordu ve suçları önlüyordu ismini bilen varmı? çok eski bir dizi küçüklüğümde vardı geç saatlerdeydi genelde

Vikingler izlemeyen varsa denemeli.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar çok eskiden kanald'de bir dizi vardı adama ertesi günün gazetesi geliyordu ve suçları önlüyordu ismini bilen varmı? çok eski bir dizi küçüklüğümde vardı geç saatlerdeydi genelde

Dizinin ismi Early Edition. Türkçe ismi Erken Baskıydı. Konusu ilginç bir diziydi gerçekten.

Early_Edition_Season_2.jpg

Friends'i pek izlememistim gecmiste. Arada TV'de goruyordum; guzel bir dizi oldugunu da biliyordum ama pek izlemiyordum. Gecenlerde basladim suan ilk sezon 14. bolumdeyim. Efsanelesti simdiden benim icin.

Bu kadar mi zevkli, guzel olur bir komedi dizisi? Inanilmaz derece de zevk aliyorum diziden. Her bolumu cok iyi. Friends tarzinda bir baska komedi dizisi varmi kaliteli olan? Friends'den sonra izlerim.

Coupling Gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisi olabilir. Tabiiki İngiliz versiyonunu izleyin. British humor rocksss !!!

En iyi komedi dizisi demeyelim ama en komik dizi diyebiliriz.

Yüksek dozda kakhaka için doğru tercih olur.

The After, Signs (film), The River, Lost tarzinda baska diziler varmi?

Geri
Üst Alt