Revenge'e başladım.....bayada sardı beni....önerebilirim herkese

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

renkdaşlar tavsiye edebileceğiniz böyle saran bir dizi var mı?(tercihim komedi ve az aksiyon olsa iyi olur.);)

homeland-showtime-c9d48b83.jpg

yeni başladım konusu felan bizim coğrafya ve müslümanlarla bağlantılı olduğu için baya sardı 1. sezonu bitiricem bugün

The Office nasil? Friends gibi kaliteli ve eglenceli mi? IMDB puani cok yuksek 8.9.

@Özgür Kızılaslan

Uzun bir süre izleyecek dizi arıyordum sonra bu başlıkta sanırım Özgür abinin Friends dizisini öven mesajlarını görmüştüm.

Ki görüşlerine ve zevklerine güvenirim Özgür Abinin önerdiği Friends dizisini izlemeye başladım bende.

Baya sardı karakterler cok güzel ve cok samimi kaliteli bir yapıt.

Jennifer Aniston cok güzel bir kadın hep cok sevmisimdir ama Courteney Cox'a aşık oldum desem yeridir.

Ayrıca sağol abi sayende hep ötelediğim sonra izlerim deyip ertelediğim diziye başladım ve sardı şuan 2.sezondayım :)

True Detective, ben daha başlamadım ama öneririm.Çok övülüyor.

Güncel hali ile izlediğim diziler:

Pazartesi-The Crazy Ones(2 haftada bir fenev deplasman totemi için uygulanmıştır ve gayet başarılı sonuç vermiştir):D:D

Salı-How I Met Your Mother

Çarşamba-Arrow

Perşembe-Revolution

Cuma-The O.C(2 haftada bir)

Cumartesi ve Pazar-The Big Bang Theory

NOT:Dizi delisi kesinlikle değilimdir sadece 1 bölüm izliyorum hepsini:DVe takdir edersiniz ki 2 haftada 1 izlediğim dizileri çıkardığınız vakit geriye 4 dizi kalıyor:DHow I Met Your Mother da bitiyor artık.Kaldı mı geriye şimdi 3 dizi...Arrow,Revolution ve The Big Bang Theory...

Bu yazı ile sizleri bıktırdığım için tüm renkdaşlarımdan özür dilerim;););)

Suits çok güzel dizidir. Baş karakteri dahi olsun zeki olsun istiyorsanız kaçırmayın.

Benım hyatımda ızledıgım en ıyı kurgu dizi brekıng bad. Turkıyede degerı bılınmıyor amerıkada mıllet aksamları barları dolduruyor bu dızı ıcın

The Following.....sardı beni sizlrtede tavsiye ederim.....

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Geri
Üst Alt