Suits de biraz hizli konuşuyorlar ama güzel dizi forumda pek izleyen yok gibi öneririm.

One Piece candir ya. Malesef BAYA sürüyor dizinin "isinmasi". Kac bölüm izledin sormasi ayip? Kesinlikle izlemicem diyorsan su video'ya bak derim en azindan: [media]https://www.youtube.com/watch?v=wBIMpxwk4j8[/media]

Ilk "part"i kapliyor. Ama ingilizce alt yazili. Yarim saat sürüyor belki, ama sirf müzigi icin bile deger o video'yu izlemek.

Fullmetal Alchemist kesinlikle tavsiye edilir bir anime. Cogu kisinin ilk 5/10'a girme kalitesi var. Hikayesi süper, dünya'si süper, karakterleri süper, müzigi de öyle. Iki, üc defa izlemisimdir kesin.

Ya baya keyfli zaten 50-55 bölüm izlemişimdir. Gemi restoran gibi birşey hatırlıyorum. Sonra üs gibi bir yeri basmışlardı. Ama konu çok fazla yavaş ilerliyordu gerçi animelerde böyle olur genelde ama o kadar zaman bulmam imkansız :D

Naruto'nun ilk 2 bölümünü izledim dün o da güzel gibi.

death note'u izlemeyen varmı daha hala çizgi film anime filan diye geçiştirmeyin efsanevi bi dizi kült oldu bence artık..

Ya baya keyfli zaten 50-55 bölüm izlemişimdir. Gemi restoran gibi birşey hatırlıyorum. Sonra üs gibi bir yeri basmışlardı. Ama konu çok fazla yavaş ilerliyordu gerçi animelerde böyle olur genelde ama o kadar zaman bulmam imkansız :D

Naruto'nun ilk 2 bölümünü izledim dün o da güzel gibi.

52'den sonra filler basliyor One Piece'de. Sahsen alisana kadar 3 kere denedim izlemeyi. 50'den sonrasi cok hosuma gitti. Özellikle su Grand Line'a girdikten sonra (balina'ya rastliyorlar) cok komikti. Ama evet, dogrudur, One Piece diger animelere göre daha yavas ilerliyor. Fakat OP'deki gibi hic bir dizi'de karakterlere öyle baglanmamisimdir. Karakterleri ve hikayesi ön plan'da.

Naruto 1. sezon harika. 2. sezon da iyi basliyor ve öyle gidiyor. Dövüsler sahane Naruto'da - müzigi de tam uyuyor. Ama son 3 sene cok kötüydü bence.

bişi sorcam böyle batman,supeman,x men orumcek adam gibi çizi dizileri nerden bulabirim? arıyom arıyom bulamıyom nette. bilen varsa söylesene çok iyi olur.

knee_surface_anatomy.jpg

Dragon Ball'a baslamistim uzun bir sure once. Dragon Ball Z cok guzel mesela ama bu Dragon Ball biraz s!kici. Ilk 35 bolumu izledim. Butun bolumler ilk 35 de ki gibi mi yoksa bu da gec acilan anime'lerden biri mi?

Dragon Ball'a baslamistim uzun bir sure once. Dragon Ball Z cok guzel mesela ama bu Dragon Ball biraz s!kici. Ilk 35 bolumu izledim. Butun bolumler ilk 35 de ki gibi mi yoksa bu da gec acilan anime'lerden biri mi?

Yanlış başlamışsın. Önce Dragon Ball'ı izlemeliydin ondan sonra DBZ ve sonrasında DB GT. Benim için gelmiş geçmiş en iyi çizgi film/anime dir.

Workaholics'i izleyen var mi? Bir kac bölümünü seyrettim tesadüfen tv de varken, hoşuma gitti aslında:D

I am the one who knocks!

Yanlış başlamışsın. Önce Dragon Ball'ı izlemeliydin ondan sonra DBZ ve sonrasında DB GT. Benim için gelmiş geçmiş en iyi çizgi film/anime dir.

Eskiden TV de DBZ oynardi. O donem bakiyordum kaldirilana kadar ama oyle cok bolum izlemedim. Ilk serisi olmadigi icin zaten DB'ye basladim. DB kotu degil, izlettiriyor kendini ama bazen s!kici. Daha kucukluk halindeyim. DB de komple kucuk mu kaliyor yoksa ilerleyen bolumlerde buyuyor mu bu cocuk?

Eskiden TV de DBZ oynardi. O donem bakiyordum kaldirilana kadar ama oyle cok bolum izlemedim. Ilk serisi olmadigi icin zaten DB'ye basladim. DB kotu degil, izlettiriyor kendini ama bazen s!kici. Daha kucukluk halindeyim. DB de komple kucuk mu kaliyor yoksa ilerleyen bolumlerde buyuyor mu bu cocuk?

Yavaş yavaş büyüyor sonlara doğru ama DBZ'deki aksiyon yok DB'de.

Herkese SteinsGate' i tavsiye ederim müthiş bir anime

Biraz donuk başlayıp finale kadar müthiş bir hızla devam ediyor. Ve finali de çok güzel.

Another kısa ama o da çok güzel. Arkadaşım birde One Outs diye bir anime izliyordu onuda çok övmüştü ona da bakabilirsiniz anime izleyenler varsa

Burda onerildigi icin izlemeye basladigim Death Note muazzam bir anime. Suan 27. bolumdeyim. 25. bolumu bir final bolumu olabilirdi ama uzatmayi tercih etmisler. Ama cok iyi bir anime. Bu anime sayesinde diger animelere daha sicak bakmaya basladim. Bu anime'den sonra Code Geass'i izlemeyi dusunuyorum. Varmi baska onerileriniz?

Death Note çok güzel animeydi.

Ama beyler bir anime var ki pek öneren görmedim. BERSERK. Muhteşem. Tek eksisi bir sezon sürüyor ve bu insanı deli ediyor. Çünkü kendine inanılmaz bağlıyor. İzlemek isteyenler bu siteden bakabilirler. (Dizipub - HD Yabancı dizi izle

Geri
Üst Alt