- 22 Kasım 2008
- 14.511
- 939
- 418
Suits de biraz hizli konuşuyorlar ama güzel dizi forumda pek izleyen yok gibi öneririm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
One Piece candir ya. Malesef BAYA sürüyor dizinin "isinmasi". Kac bölüm izledin sormasi ayip? Kesinlikle izlemicem diyorsan su video'ya bak derim en azindan: [media]https://www.youtube.com/watch?v=wBIMpxwk4j8[/media]
Ilk "part"i kapliyor. Ama ingilizce alt yazili. Yarim saat sürüyor belki, ama sirf müzigi icin bile deger o video'yu izlemek.
Fullmetal Alchemist kesinlikle tavsiye edilir bir anime. Cogu kisinin ilk 5/10'a girme kalitesi var. Hikayesi süper, dünya'si süper, karakterleri süper, müzigi de öyle. Iki, üc defa izlemisimdir kesin.
Fargo'yu izleyen/önerecek olan var mı
Suits de biraz hizli konuşuyorlar ama güzel dizi forumda pek izleyen yok gibi öneririm.
Ya baya keyfli zaten 50-55 bölüm izlemişimdir. Gemi restoran gibi birşey hatırlıyorum. Sonra üs gibi bir yeri basmışlardı. Ama konu çok fazla yavaş ilerliyordu gerçi animelerde böyle olur genelde ama o kadar zaman bulmam imkansız
Naruto'nun ilk 2 bölümünü izledim dün o da güzel gibi.
Dragon Ball'a baslamistim uzun bir sure once. Dragon Ball Z cok guzel mesela ama bu Dragon Ball biraz s!kici. Ilk 35 bolumu izledim. Butun bolumler ilk 35 de ki gibi mi yoksa bu da gec acilan anime'lerden biri mi?
bişi sorcam böyle batman,supeman,x men orumcek adam gibi çizi dizileri nerden bulabirim? arıyom arıyom bulamıyom nette. bilen varsa söylesene çok iyi olur.
Yanlış başlamışsın. Önce Dragon Ball'ı izlemeliydin ondan sonra DBZ ve sonrasında DB GT. Benim için gelmiş geçmiş en iyi çizgi film/anime dir.
Eskiden TV de DBZ oynardi. O donem bakiyordum kaldirilana kadar ama oyle cok bolum izlemedim. Ilk serisi olmadigi icin zaten DB'ye basladim. DB kotu degil, izlettiriyor kendini ama bazen s!kici. Daha kucukluk halindeyim. DB de komple kucuk mu kaliyor yoksa ilerleyen bolumlerde buyuyor mu bu cocuk?