- 27 Şubat 2009
- 4.436
- 2
- 1.308
Black Mirror 2 sezon toplam 6 bölüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış başlamışsın. Önce Dragon Ball'ı izlemeliydin ondan sonra DBZ ve sonrasında DB GT. Benim için gelmiş geçmiş en iyi çizgi film/anime dir.
Burda onerildigi icin izlemeye basladigim Death Note muazzam bir anime. Suan 27. bolumdeyim. 25. bolumu bir final bolumu olabilirdi ama uzatmayi tercih etmisler. Ama cok iyi bir anime. Bu anime sayesinde diger animelere daha sicak bakmaya basladim. Bu anime'den sonra Code Geass'i izlemeyi dusunuyorum. Varmi baska onerileriniz?
Death Note çok güzel animeydi.
Ama beyler bir anime var ki pek öneren görmedim. BERSERK. Muhteşem. Tek eksisi bir sezon sürüyor ve bu insanı deli ediyor. Çünkü kendine inanılmaz bağlıyor. İzlemek isteyenler bu siteden bakabilirler. (Dizipub - HD Yabancı dizi izle
Evet, gercekten muazzam. Yalniz mangasi da var, ve devam etmekte. 94'e kadar falan okumustum, sonra koptum. Manga'si baya degisik animesinden.
.
mangada Kira, ölüm meleği olarak geziyor, şu sarı kızı kullanıyor falan diye bir şey duydum ama sallama mı aslı var mı?
Fazla araştırmadım ama 2 Broke Girls'e başlamayı düşünüyorum, Çerezlik, güldürücü bir dizi lazım bu iş görür gibi , var mı fikri olan?
Kat Dennings için izlenir.![]()
Fazla araştırmadım ama 2 Broke Girls'e başlamayı düşünüyorum, Çerezlik, güldürücü bir dizi lazım bu iş görür gibi , var mı fikri olan?
Güzel dizidir arada izlenir ama Coupling var komedi olarak eğer izlemediysen ki benim izlediğim en iyi bir iki komedi dizisinden biri
Coupling abarti komik. Cok guzel degil ama cok komik. Tabii UK olmasi sart.
2 Broke Girlse e2 de denk gelip izledim cerezlik dizi gibi kotu degil.
Sen deyince Ray Donovan'a baktım şimdi de yorumlar fena değil, farklı bir senaryosu var onu da izlerim gibi. Coupling'i biliyorum da sağlam kafa izlemek istediğim için hep erteledim, eğitim sezonunda pek vakit bulamıyorum, önümde 3 4 hafta boşluk var belki onu da araya sıkıştırabilirim, eyvallah.