Yanlış başlamışsın. Önce Dragon Ball'ı izlemeliydin ondan sonra DBZ ve sonrasında DB GT. Benim için gelmiş geçmiş en iyi çizgi film/anime dir.

Katiliyorum. Yalniz GT cöp. Degmez izlemeye. GT'nin yapicisi zaten DB/DBZ'nin yapicisi (Akira) degil.

Burda onerildigi icin izlemeye basladigim Death Note muazzam bir anime. Suan 27. bolumdeyim. 25. bolumu bir final bolumu olabilirdi ama uzatmayi tercih etmisler. Ama cok iyi bir anime. Bu anime sayesinde diger animelere daha sicak bakmaya basladim. Bu anime'den sonra Code Geass'i izlemeyi dusunuyorum. Varmi baska onerileriniz?

Death Note'u begendiysen Code Geass'i da kesinlikle begenirsin. Ama Code Geass'dan önce Steins Gate'a bak. En güzeli en son'a kalsin bence. Bunlari bitirdikten sonra Fullmetal Alchemist Brotherhood derim.

Bunlarin hicbiri cizgi filim olarak gecmez. Her biri bir saheser.

Death Note çok güzel animeydi.

Ama beyler bir anime var ki pek öneren görmedim. BERSERK. Muhteşem. Tek eksisi bir sezon sürüyor ve bu insanı deli ediyor. Çünkü kendine inanılmaz bağlıyor. İzlemek isteyenler bu siteden bakabilirler. (Dizipub - HD Yabancı dizi izle

Evet, gercekten muazzam. Yalniz mangasi da var, ve devam etmekte. 94'e kadar falan okumustum, sonra koptum. Manga'si baya degisik animesinden.

Hunter x Hunter'a basladim. Uzun vadeli bir sey izlemek isteyenler icin tavsiye ederim. O da One Piece/Naruto gibi DB/DBZ'den ilham almis.

mükemmel bir dizi.şu ana kadar 5 bölümü yayınlanmış.izlerseniz begeneciğenizden eminim.dizi müzikleri de efsane

Power için yayın tarihi kesinleşti. New York’da bir gece kulübü işleten Ghost/Hayalet lakaplı St. Patrick’in maceralarını konu alacak olan dizi 7 Haziran’da Starz ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

New York şehrinin karanlık yüzü ve normal hayatı arasında gidip gelen bir adamın ruh hallerini yakında takip edebileceğiniz yapımın baş rolünde Omari Hardwick yer alıyor.

Dizinin meraklılarına bir de sürprizi oldu. tvbynumbers’ın haberine göre, Starz orijinal dizisi için orijinal soundtrack anlaşması imzaladı. 50 Cent’in dizi için özel hazırladığı Big Rich Town isimli parça diziden daha evvel hiç görülmemiş sahnelerle harmanlanarak izleyiciye sunuldu.

Death Note... Efsane bir anime ama finali bir o kadar berbat. Hem sinir bozucu hem uzucu. Hic yakismadi :(.

Fazla araştırmadım ama 2 Broke Girls'e başlamayı düşünüyorum, Çerezlik, güldürücü bir dizi lazım bu iş görür gibi , var mı fikri olan?

Anime Dizi sevenler icin

Slam Dunk bir efsanedir mutlaka izlenmeli

h9uzsyn2.png

Fazla araştırmadım ama 2 Broke Girls'e başlamayı düşünüyorum, Çerezlik, güldürücü bir dizi lazım bu iş görür gibi , var mı fikri olan?

fena degil ama the big bang theory falan izlemediysen dizi kalmadıysa izlenir.yoksa izlenmez.komedi değil ama yeni bir dizi var imdb puanı da çok yüksek.power ismi bence onu izle

Coupling abarti komik. Cok guzel degil ama cok komik. Tabii UK olmasi sart.

2 Broke Girlse e2 de denk gelip izledim cerezlik dizi gibi kotu degil.

flight of the conchors tam çerezlik dizi,kafa raad izleyin kısa zaten.

Güzel dizidir arada izlenir ama Coupling var komedi olarak eğer izlemediysen ki benim izlediğim en iyi bir iki komedi dizisinden biri

Sen deyince Ray Donovan'a baktım şimdi de yorumlar fena değil, farklı bir senaryosu var onu da izlerim gibi. Coupling'i biliyorum da sağlam kafa izlemek istediğim için hep erteledim, eğitim sezonunda pek vakit bulamıyorum, önümde 3 4 hafta boşluk var belki onu da araya sıkıştırabilirim, eyvallah.

Coupling abarti komik. Cok guzel degil ama cok komik. Tabii UK olmasi sart.

2 Broke Girlse e2 de denk gelip izledim cerezlik dizi gibi kotu degil.

Hah işte ben böyle dizi arıyorum, her detayı takip etmek zorunda bırakmadan sadece güldüren bir şey lazımdı , Bir kaç bölüm 2 Broke Girls'e şans verip , tutmazsa hemen Coupling'e başlayacağım.

Sen deyince Ray Donovan'a baktım şimdi de yorumlar fena değil, farklı bir senaryosu var onu da izlerim gibi. Coupling'i biliyorum da sağlam kafa izlemek istediğim için hep erteledim, eğitim sezonunda pek vakit bulamıyorum, önümde 3 4 hafta boşluk var belki onu da araya sıkıştırabilirim, eyvallah.

Ray Donovan iyidir ya bende yeni başladım kesin izle yani

Geri
Üst Alt