O konuda biraz yersiz alınganlık yapıyoruz. Diğer ülkeler hakkında da böyle basma kalıp cümleler kullanıyorlar, biz kendi dizilerimizde daha fazlasını da yapıyoruz bilhassa siyahi ve araplara. Ama bize gelince bozuluyoruz hemen :D

Aydın sıkılmadan izlemeye devam etmeni öneririm bu arada, diziyi bitirip de hayranı olmayan yoktur sözlükleri vs de okursan.

Kaldı ki son bölümün son 20 dksi için izlenir onca bölüm yani.

-Tapatalk-

da vinci's demons önerilmiştir mutlaka ama duymayanlara ben önereyim yinede

yeni sezon bir başlayamadı

da vinci's demons önerilmiştir mutlaka ama duymayanlara ben önereyim yinede

yeni sezon bir başlayamadı

Bu tarz dizileri aslinda severim yani seytanlarin vs icinde oldugu fakat bu dizi'nin fragmanini izledim ve pek hosuma gitmedi. Gecmiste yani 60 70li yillarda vs gecen dizilere/filmlere sicak bakmam her ne kadar bazilarini begensemde. Bu sebepten dolayi da biraz onyargiliyim. Cokmu sey kaciriyorum acaba? :D

Bu tarz dizileri aslinda severim yani seytanlarin vs icinde oldugu fakat bu dizi'nin fragmanini izledim ve pek hosuma gitmedi. Gecmiste yani 60 70li yillarda vs gecen dizilere/filmlere sicak bakmam her ne kadar bazilarini begensemde. Bu sebepten dolayi da biraz onyargiliyim. Cokmu sey kaciriyorum acaba? :D

valla reyiz ben pek şeytan göremedim dizide :D

bi tane Türk var da vinciye bişeyler anlatıyo ortalıktan kayboluyo falan belki o olabilir :) Osmanlı imp. sultan beyazıt falan baya güzel konulara değinmişler benim için

Prison break tarzı karışık kuruşuk,inanılmaz derecede ilgimi çekecek ,izlerken heyecanlanacağım bir dizi arıyorum.

Yanıtlarınızı bekliyorum.

Stephen King'in kitabından uyarlanan UNDER THE DOME'u ve Thomas Harris'ten uyarlanan HANNIBAL dizilerini mutlaka tavsiye ederim. HANNIBAL'ı söylemeye gerek yok zaten. Herkes nasıl bir karakter olduğunu biliyordur.

Stephen King'in kitabından uyarlanan UNDER THE DOME'u ve Thomas Harris'ten uyarlanan HANNIBAL dizilerini mutlaka tavsiye ederim. HANNIBAL'ı söylemeye gerek yok zaten. Herkes nasıl bir karakter olduğunu biliyordur.

Hannibal'i henuz izlemedim ama izleyecegim fakat nedense yeni sezon onayini cok zor aldi. Reytingleri de cok dusuk benim bildigim. Sebebini cok merak ediyorum.

the strain e başladım.. tavsiye ederim..

onun haricinde

under the dome
the walking dead
arrow

u takip ediyorum.

Game of Thrones
The Walking Dead
Person of Interest
Arrow
Hannibal
Sherlock
Fargo
Black Mirror
The Musketeers
Vikings
Da Vinci's Demons
Perception

Fringe-season-4-poster.jpg

Fringe 'i az önce bitirdim. toplamda 5 sezon ve 100 bölümden olusuyor.

şöyle geriye baktigimda ilk 3 sezon gayet sürükleyici gecti. doldurma bölümler cok sayida olmasina ragmen dizi izlettirdi kendini. sonra ne olduysa 4.sezon bi o kadar vasat ve kalitesizdi. yapimcilar bunu farketmis olacakki son sezonunda hikaye'yi komple degistirdiler, yalniz bana kalirsa yeterince irdelenmedi o da. zart diye önümüze koydular.

final bölümüne tekrar gelecek olursak, acikcasi daha etkileyici bir kapanis beklemistim.

ama herseye ragmen iyiki izlemisim diyorum. hatta "s02e16 peter" isimli bölüm taa önceden kompanse etti son 2 sezonun hayal kirikligini benim icin. lost'un meshur "constant" bölümüyle birlikte en cok etkilendigim dizi bölümüydü. arada acip bakarim ben buna:)

dizi'ye puanim: 7.3/10

Futurama ci var mi?

4-5 bölüm izleyip bırakmıştım yıllar önce devam edeyim mi?

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt