Marvel Evrenine ilginiz varsa Marvel Agent of shield tavsiye ederim 3. sezona girilecek.

Game Of Thrones adında anlaşılacağı gibi taht oyunları

Her türlü içerik bekleyebilirsin yani :)

Fringe beklentilerini tam karşılayamabilir ama Bilim-Kurgu tarzında çok sağlam dizi

Breaking Bad'de hastası olabileceğin tarzda bir dizi.

Senin yerinde olsam Game Of Thrones-Dexter-Breaking Bad-Lost'un pilot bölümlerini izler hangisi hoşuma giderse onunla devam ederdim

Sağolasın aydın öneriler için bunları dikkate alıp hemen baslıyorum.

Beyler etkileyici bir dizi vay be diyebileceğim bir dizi var mı ? (presion breaki izledim)
True Detectiv...Ray Donovan...birde yukarıda yazmıştım...Castle dizisine bir şans ver...komedi, dram ve action ne ararsan var...pişman olmazsın...

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Şöyle çerezlik bir dizi arıyorum ya hafiften güldürse de güzel olur. Bölümleri 20-25 dakika falan olan. Two and a Half men'in bütün bölümlerini ezberledim artık izlenmiyor. Friends'e başlamak istiyorum da başlayamadım bi türlü Özgür abinin de kulağı çınlasın. Yarım sezon falan izledim ama sarmadı bi türlü beni.
İzlemediysen New girl'ü öneririm
"Baş rollerinde Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Lamorne Morris ve Hannah Simone oynamaktadır. Jessica "Jess" (Zooey Deschanel) yerel bir ilk öğretim okulunda öğretmenlik yapmaktadır. Başka bir şehre yaptığı yolculuğun ardından birlikte yaşadığı sevgilisine sürpriz yaparak haber vermeden evine geldiğinde sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenir ve evi terk etmek ister. Gazetede yayınlanan, bir eve dördüncü ev arkadaşının arandığı, ilana başvurur. Beyaz yakalı çalışan kazanova Schmidt, aslen Chicago'lu barmen Nick, Nick'in çocukluk arkadaşı eski basketbolcu Winston ile birlikte yaşamaya başlar. Üç farklı karakterdeki erkekle, aldatılmış mutsuz bir dönemden geçen Jess'in maceraları böylece başlamış olur."

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

house m.d-breaking bad-game of thrones-house of cards-true detective-last ship

Breaking Bad dizisinden hoşlanmayanlar da var. Büyük beklenti içine girmeyin tarzınız olmayabilir. Prision Break diziside yeniden geliyormuş merakla bekliyoruz

Abi Breaking Bad'i birkaç bölüm izleyip de sevmeyen varsa balkondan atlayabilir kimse engel olmuyor o tiplere.

Breaking Bad = Şaheser, Başyapıt

beyler bi dizi çıktı hani yakın zamanda. şüpheli paketin içinden çıkıyor caddede bir kadın , vücudunda bi sürü dövme falan var. suçlarla alakası falan varmış. adı ne dizinin bilen varmı ?

Dexter izlemeyen varsa çok şey kaybetmiş demektir.

Game of thrones - mutlaka izlenmesi gereken dizi

thrones-hardhome.jpg

prison break dizisine başlayayım dedim ilk bölümden itibaren dört ya da beş gün içinde sadece geceleri izleyerek diziyi bitirdim...müthiş şekilde sizi sarıyor. bölüm bölüm üstüne izliyorsunuz ...şiddetle tavsiye ederim.

True Detective başlamak istiyordum ama, galiba Narcos'a öncelik vereceğim.

Geri
Üst Alt